Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőkobaki

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatva a sorozatot, ismét összegyűjtöttük nektek, hogy milyen témákban és miről határozott Dávid Zoltán polgármester a két ünnep között. A Karácsony és a Szilveszter közötti időszak meglehetősen termékeny volt, lássunk hát neki. 2020. december 28. 1) Az első határozatban a polgármester…..
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
kőkobaki 2020.04.24 09:31:35
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Sajtó kellene legyen, sokszínű, nem ellenzéki és kormánypárti karámokkal elkülönítetten. Viszont: Nem mindenfajta irkálás sajtó!
"Na mit szólsz milyen jól összehoztuk ezt a migráns betörést?  Egy hónapig dolgoztunk rajta, de megérte.  Már nagyon ült a dolog, hát egy kicsit meg kellett mozgatni az eseményeket, ha érted mire gondolok. Iszunk még egyet?  Akkor elmondom hogy is hoztuk össze ezt az egészet! Pár srácot…..
Hejha! - talán már az idősebb fideszesek sem emlékeznek, hogy közel harminc évvel ezelőtt, 1990 őszén ezzel a szlogennel vágott bele a Fiatal Demokraták Szövetsége a helyhatósági kampányba (éééérted, nyelvi humor, csak éppen a j és ly hibádzik, de ennyi simán belefért). Hejha! - mormoghatta…..
      Másik példa pedig amikor Németország akkori elsődleges történésze Hans-Peter Schwarz, könyvet írt arról hogyan tette tönkre 2015-ben Angela Merkel Németországot és Európát. Csupán egy recenzió született a műről, és teljesen ellehetetlenítették az addig nagy becsben tartott tudóst.…..
        El Pais, Le Figaro, Le Monde, Independent, The Guardian, Dagens Nyheter, Der Standard, Daily Telegraph, El Mundo, De Standaard, El Espectador.             ..
Úgy tűnik, nem nagy baj, ha nem tud a gyerek rendesen olvasni, csak a hazáját szeresse. De pont úgy ám, ahogy az elő lesz írva!..
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
Nem érdemes külföldre menni, mert ott rossz az idő – ilyen szövegekkel akarja itthon tartani a fiatalokat az Orbán-kormány egyik szervilis fiókszerve. Ha Bödőcs mondaná, jót kacagnánk – de ezek komolyan gondolják...
Orbán előszeretettel hangoztatja a tasliadás – és főleg kapás – pedagógiai fontosságát. Most ő kapott volna egy hatalmasat minden tisztességes kocsmában, ha ott mer úgy viselkedni, mint a nagy tekintélyű parlamentben. Vazallusai persze szolgaian tapsolták...
Messziről nézve Magyarország megtévesztésig hasonlít egy jogállamra. Közelebbről azonban hamar kiderül: a kormány bármit megtehet, és ha valaki vélt sérelmei miatt jogszerűen bírósághoz fordul, abból azonnal áruló lesz...
kőkobaki 2017.10.16 00:14:09
@Womb Raider: Ebben a Helsinki Bizottság tevékenységének prioritására való hivatkozás egy nagy csúsztatás.
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
“Évek óta üldözöm a karcagi polgármestert  egy interjúért, de mindig leráz, csak a sajtósáig jutok el, az elmúlt félévben is legalább háromszor próbálkoztam.” – nyilatkozta a Reflektor blognak a HírTV Célpont című műsorának riportere, akire szeptember 27-én a polgármester kulcsra zárta a mosdó…..
kőkobaki 2017.09.29 20:45:15
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Orbán a napokban válságtanácskozást hívott össze, megismerve az első negyedéves GDP adatot, amely az utolsó helyre volt elég Európában. Mielőtt továbbmegyek a gondolatmenetben, kérem az olvasót, álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el, milyen minőségű kormányzás folyhat ebben az országban, ha…..
Van itt ez a harmatgyenge magyar foci, amit jó beáraz az Andorra elleni vereség (ami lehet, hogy bunda volt), meg a rendszeres júliusi kiesések albán, bosnyák, montenegrói ellenfelek ellen a nemzetközi kupákból...
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
Anyák napja alkalmából nagyot buzizott a KDNP képviselője a Parlamentben és egyben ellentmondott Áder Jánosnak, aki pont ugyanaz nap hívta fel a figyelmet arra, hogy a politikusoknak semmi köze az emberek magánéletéhez...
Miután pár napja értelmiségiek és civilek bejelentették, hogy Majtényi Lászlót, alkotmányjogászt és volt ombudsmant jelölik köztársasági elnöknek Áder Jánossal szemben, a pártok gyorsan döntöttek, hogy támogatják-e jelöltet. Schiffer András megint csak arra használta a helyzetet, hogy az ellenzéken…..
Vlagymir Putyin kedvenc magyarországi civil szervezete, a neki Nobel-békedíjat követelő Honfoglalás 2000 egyesület karácsony másnapján megosztotta gondolatait a sportpolitikáról és a nemzetközi helyzetről...