Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potyus

0 bejegyzést írt és 504 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Barátaim felhívták figyelmemet rá, hogy Vona Gábor „ A rabbi botrány margójára” címmel írt Facebook bejegyzést, amelyben afölött lamentál, hogy a  zsidózó, cigányozó, politikustársainak ügyeivel kapcsolatban kellett magyarázkodniuk. Szerinte „vannak ennél fontosabb…..
Szszab kétségbeesésében fordult a T. fogyasztókhoz költői kérdésével, miután körülbelül 7000 forintért fennakadt a callcenteres robotokon. Kíváncsi lennék egy gyorsfelmérésre: létezik olyan élő ember, akinek sikerült már beszélnie a magyar Ryanair ügyfélszolgálattal?…..
Orbán Viktor felkészült az Európai Parlament tegnapi vitájára. Abból az előfeltevésből indult ki, hogy Strasbourgban „elítélik” majd a magyar kormányt, ezért stílszerűen a bírósági metaforát választotta. Még nem ismerhetem a másnapi (mai) szavazás eredményét, az viszont…..
potyus 2013.07.04 04:08:57
@tundrazuzmo: Orbánt lehet dicsérni kitartásáért, bátorságáért, kiválló debattőri képességeiért, de hogy jó politikus lenne azért nehogy megdícsérje valaki. Konok, beképzelt, kiskirály, aki ha kell neki megy fejjel a falnak is. Aztán amikor egy nagyot koppan, nem hallgat el, hanem haza megy az övéihez, és megszavaztat egy parlament által elítéló nyilatkozatot, hogy micsoda genyó ez az Enió. Nem veszi figyelembe, hogy az ország át van alakítva, és európában egyedülálló módon, demokratikus királyság működik. Óriási a teherbírása, de egyre jobban látszanak az ebből fakadó fáradság jelei. A mimika, a testbeszéd, az egyre kevésbé megjelenő fickós csibészes mosoly, egyértelműen látszik, hogy őszül és kőkeményen hízik. Az olyan embernél aki ennyire mozgékony a hízás egyértelmű jele, hogy sikertelen. A sikertelen ember evéssel pótolja ezt a pozitív érzést, mert mindenkinek kell az örömszerzés, jelen esetben a kaja. Orbán a kivételes politikai képességeit, az ügyes cikk-cakkozásokat az ország lakosságának jobb élete megvalósítására fordítani, rég elértük volna minimum Burgenland színvonalát. DE neki még mindig az a fontos, hogy a család, a haverok és ő maga kellően be legyenek spájzolva. A papának tucatszám, homok és kőbányák, a feleség több száz hektár földterület, a haverok szinte mind rendkívül zsíros állás, stb. stb. Orbán Király, Kancellár Áder János, Hoppmester Kövér lászló. Kollégisták fogságában az ország.
Hosszan jött utánam. Végig, Tahitótfalutól Szentendréig egyfolytában telefonált. Kézből. Időnként megpróbált előzni. Én 54-gyel mentem, tehát legalább hetvenre kellett volna gyorsítania. Nem jött össze neki, mindig érkezett valaki szemből. Ott kezdte el az új számot beütni…..
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
potyus 2012.11.23 07:07:31
@pyf: Azt mondod, "inkább séta". Hát igen, már aki tud sétálni. Én speciel majdnem 70 évesen, két szétoperált térdemmel, majd össze csináltam magam amíg kimentünk a gépig. Szerintem a legmeszebb állót kaptuk ki, pontosan 12 percet vonszoltam magam, meg a csomagot. Jeleztem előre, hogy kérek segítséget, azt mondták, olyan korán van, hogy nincs személyzet aki ki tóljon, ha csak valaki rokon, vagy ismerős meg nem teszi azzal a kerekes székkel. Szóval anyjuk menjen velük inkább drágábban de emberségesebben. Mondhatom az érkezési ponton sem volt segítség (Bergamo).
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
potyus 2012.10.13 09:55:39
@2345: Nagyon kulturált vagy, hogy rohadtál volna meg a kedves édesanyád méhében, ha tényleg ember szült. Bizonyára te is térden állva esküdöztél a Hősök terén, terepszínben. Gyönyörű voltál láttam. Hangosan azért nem mertétek megejteni, mert be voltatok szarva. Egyébként tökéletesen leképezed azt a mocskos közeget. A két diplomát vetted az ecserin, láttalak.....
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
Blogunkban már többször foglalkoztunk az egykori Roosevelt, a mai Széchenyi, tér várható átalakításával. Az eredeti tervekben megszüntették volna a teljes alsó rakparti közúti ágat, telekövezték volna a térbelsőt, és erőteljesen visszavágták volna a Kossuth térrel…..
Orbán Viktor a facebookon jelentette be: az EU letette a fegyvert, Magyarország minden fronton győzött!Gondterhelt arc, összevissza firkált konzultációs kérdőív, majd a miniszterelnök bátran ránk néz, szeméből sugárzik az őszinteség. Elmondja, hol vagyunk (hátha még mindig csak…..
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Váci utca Ilyen a Rock 'n' Roll! 2012.05.19 14:47:00
Pénteken este volt a budapesti Hard Rock Cafe Grand Opening bulija. A szervezők megadták a módját, vörösszőnyegen invitálták be a hazai celebvilág szereplőit. Bár ez esetben talán nem is a celeb szó a legmegfelelőbb a definiálásra, hiszen elég vegyes volt a paletta, az…..
Itt vége? - Elzárta a pénzcsapot az EKB! Portfolio Nem igazán értem az Európai Központi Bank lépését, különösen a bankpánikkal kapcsolatos hírek fényében. Az egy dolog, hogy egyre többen próbálnak felkészülni Görögország kilépésére, de ezzel a húzással akár…..
Hogyan lesz egy 29 ezer forintos tartozásból 89 ezer forintos behajtási követelés? Hát az adminisztrációval. Aki tudja, mit takarnak a legkülönbözőbb misztikus tételek, segítsen Csabának, mert ő nem érti. Mondjuk az sem tűnt fel neki, hogy 4 hónap eltelt a két dokumentum…..
potyus 2012.05.16 23:50:43
@CID: Heles versike úgy szól: "XY a hegyről, ki beveri egyből" Megb@szni minden paraszt tud, de helyesen idézni csak kevesen.
Bella Italia Rusztikus Szardínia 2010.09.30 07:18:00
Tésztát és Szardínia szigetét éltető gyönyörű fotók, amitől garantáltan megjön a kedved az utazáshoz. Szardínián a tésztakészítésnek komoly hagyományai vannak. Az öreg nénik értik ennek a trükkjét és most meg is mutatják neked. A rusztikus hatású képek…..
Budapest másmilyen is lehetne, mint amilyennek megépült. Ha másként történnek az események, egészen más épületek valósulnak meg. Ha 2004-ben nem privatizálják a repteret, ha kitartanak egy korábbi pályázat eredménye mellett, akkor most ilyen lenne Ferihegy: A 2003-as nyertes…..
potyus 2012.04.08 08:13:16
@Joe84: Miért? Most mi következik? Visszaállamosítás. Régi közhely, a legroszabb tulajdonos az állam.
Proszektúra A civilek győzelme 2012.03.29 20:09:00
Úgy tudom, Kovács XII. János őrmestert kérték meg a Frankfurti repülőtéren Scmitt Pállal annak tapintatos közlésére, hogy az egyetemi szenátus a köztársasági elnök doktori minősítését visszavonta, mondván nagy terjedelmű szöveg-azonos fordításon alapul. Kovács őrmester…..
potyus 2012.03.30 08:47:19
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
A Velencei Bizottság 2012. március 16-án hozta nyilvánosságra jelentését Magyarországról. A testülete számos tekintetben fogalmazott meg konkrét bírálatot a magyar szabályozásokkal kapcsolatban, és fejezte ki komoly aggodalmát az igazságszolgáltatás…..
potyus 2012.03.21 16:28:08
@Trompf: Benzin árról írod, ennyi az ára az összes környező országban. Igaz, sőt Olaszországban még drágább. De a minimálbér kezdődik 700 eurónál, és tart egészen 1200 euróig. Mecsoda különbség, te fő okos meg jól értesült.
Kosz, romos épület valahol a Belvárosban, enyhén szólva eklektikus (illetve inkább kaotikus) belső dizájn, sokféle stílus egymás hegyén-hátán, félhomály, 70-es és 80-as évek bútorai és egy halom megrögzött léhűtő (értsd: „hivatásos” egyetemisták) – egy igazán jó…..
2011. október 22-én – az MSZP-n belül egy éve létrejött Demokratikus Koalíció Platform első születésnapi ünnepségén – Gyurcsány Ferenc bejelentette, amire már mindenki számított: Demokratikus Koalíció Párt néven új, saját elmondása szerint baloldali,…..
potyus 2012.03.19 14:54:48
@Trompf: Nem igaz, hogy Gyurcsányék lennének az elsők akik választás nélkül alakítanának új frakciót. MDF, melyből kivált egy teljesen új párt alakulat, azt pedig úgy hívták, hogy MDNP (Magyar Demokrata Néppárt) melynek vezetője, egy hajdani MDF-es pénzügyminiszter,Szabó Iván lett.