Regisztráció Blogot indítok
Adatok
likudo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Licences söreink 2019.01.05 22:41:42
 Sok vita és konteo van a nálunk gyártott külföldi márkájú sörökkel kapcsolatban. Általános hiedelem, hogy roszabbak, és/vagy alacsonyabb az alkoholtartalmuk, avagy még csak nem is hasonlítanak az eredetire, sőt, nincs is eredeti, mert külföldön más névvel, egészen másmilyen készül belőle.…..
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
A magyar nép a világ egyik legpesszimistább csoportja. A kimutatások szerint nálunk egyértelműen félig üres a pohár, miközben a pesszimizmus és kilátástalanság mély bugyraiban vagyunk kénytelenek szenvedni olyan országok embereivel egyetemben, ahol népi szokás a polgárháború,…..
Nemrégiben a sajtó felkapta a hírt, hogy leggazdagabbnak mondott honfitársunk, Csányi Sándor megvette a Fülemile úti gyermektábor ingatlanát. A kerület vezetése nem titkolt örömmel konstatálta a nem mindennapi üzletet, mellyel egyszer végre sikerült a költségvetés bevételi…..
Eltűnhet egy ősi görög város minden maradványa, de helyén csillogó luxusapartmanok és boltok nyílhatnak, ahol a még mindig szegény líbiaiak többsége nézelődhet- merthogy vásárolni nem tud. Megéri? Kinek?  Líbia észak-keleti részében található Cyrene, melyet az ókori…..
likudo 2013.08.27 17:31:38
A Kossuth téri MTESZ-székház tervezett felújítása kapcsán Az 1945 és 1990 közötti épületek döntő többsége közutálatnak örvend, főleg ha a történeti városmagban valósult meg. Sok helyen az új, a modern megjelenése összekapcsolódott egyfajta pusztulás-élménnyel. Vagy azért, mert a II. világháború…..
Van egy utca, ahol az átlagos házár 8 millió font, és ahol nemrégiben egy négy hálószobás családi házat 12 millióért adtak el, ami éppen a 74-szerese a brit átlagáraknak. Az utca hol máshol lenne, mint Londonban, azon belül is Kensington és Chelsea-ben. 8 millió 136 ezer…..
Közbeszerzési kiírás a hosszú hétvége előtt egy nappal, határidő az ünnep után rögtön. A feladat az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség kommunikációja. Hogy kié lesz a hétszáz milliós munka, még nem tudni. Rapid határidővel írt ki az Országos…..
(Archív képek: fortepan.hu)   Az Erzsébet híd budai hídfőjének történetét egy platánfa növekedésével követtük végig nem is oly rég, most jöjjön a pesti, a nem rég felújított Piarista Központ boltíve alól. A fenti kép valamikor a 30-as évek végén készült, rajta a…..
  Tudjuk, hogy a hét címe trófeát már nem vihetjük el, hisz az a life.hu munkatársaié (VV Bandi nem akar szüzen unokái szemébe nézni). De azért ez erősen adta magát.Szóval. Angliában is megérik a bulvár munkásai a pénzüket. Katalin hercegnőt annyit cikizték a…..
Váczi János blogja Csillebérc 2011.12.04 12:53:00
Kíváncsi vagyok, hogy a Magyar Állam mikor fogja végre visszakapni azt a negyvenhat hektáros területet, amit sokan még most is Csillebérci Úttörőtáborként emlegetnek. Ezt az elképesztően szép és értékes ingatlant ugyanis a KISZ megpróbálta egy ajándékozási szerződéssel…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
Szerintem nem lehet a Normafánál ideálisabb futópályát kitalálni. Kristálytiszta levegő, lélegzetelállító panoráma, ráadásul még pénzbe sem kerül. Ma az Eötvös út végén levő parkolóból indultam, ami a kilátóig és vissza egy kellemes négy és fél kilométeres kört…..
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..
Ha az ember ránéz a hamarosan megnyíló Párizsi Nagy Áruház Zsolnay kerámiával díszített oszlopaira, a vakítóan tiszta kőburkolatra, a szecesszíiós díszekre, akkor vérmérsélettől függően olyasmik jutnak eszébe, mint hogy az Andrássy út ékköve, lenyűgöző,…..
likudo 2009.05.02 18:44:26
A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és…..
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
Tom Tom kollégával ellentétben a Zugügyvédnek vannak nagyon pozitív tapasztalatai is a cégbírókkal kapcsolatban, de sajnos az alábbi észrevételekben is van némi igazság. Főleg az a legnegyobb gond, hogy egyszerűen az utóbbi két hónapban szinte lehetetlen a cégbírósági…..
A Zugügyvéd kissé meglepődött a lenti történetben a rendőrség érvelésén. A felvázolt  trükkel elvileg szabadon lehet fantomcégeket alapítani. Az ilyen cégek gazdasági eseményei vajon milyen megítélés alá esnek a rendőrség részéről? Kedves…..
A Zugügyvéd is közzéteszi az alábbi tájékoztatást az E-cégeljárás kontra józan ész jelenlegi állásáról. A kötelező alkalmazás holnap lép életbe. A Zugügyvéd kíváncsi hány tájékoztatás jön még a közeljövőben és hány kolléga érti meg ebből  pontosan, hogy…..