Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Hevesi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldali előválasztáson Dobrev Klárát az óbudaiak közel kétharmada utasította el, Kiss László ezért pánikszerűen a fák közé menekül és zöld demokratává igyekszik maszkírozni magát. A saját választóiknak szervezett előválasztás egyértelműen bebizonyította, hogy még a baloldali óbudaiak sem kérnek…..
László Hevesi 2021.12.01 19:20:36
@jozsef_121: Ha igaz lenne a valóságban is a címnek adott mondat, csak ennyit reagálnék rá: A sok g..i, NER szekerét toló, abból meggazdagodó óbudai fideSS polgárnak nem érdeke, hogy dőljön ez az aljas rendszer, hát persze, hogy nem Dobrevre szavaztak....
  Néma csönd honol,Sziklaszirtbe hasít kabócazene (Vihar Judit fordítása) Nézzük, mi köze is lehet a haikunak a budapesti Salt étterem ételeihez, Tóth Szilárd séf miniatürizált, ámbátor sok összetevős étel műremekeihez. A konyhának is van költészete, ez talán nem újdonság. Éppen ezért nem…..
László Hevesi 2021.09.03 14:39:39
@William Kidd: Miután leetted róla a számodra is ehetőt. :-p
Muszáj foglalkozni vele, hogy mit is jelent ma Magyarországon nemzeti konzervatív értékeket vallani, és hogy miket tesznek azok, akik ezt kifelé hirdetik, belülről pedig csúnyán elárulják...
László Hevesi 2020.12.01 20:38:29
@ulpius66: Minek vannak? Hogy elfedjék Orbán összes gazságát, és előre szóljanak neki, hová, és miért ne menjen, mert ott helyzet van. (vagy lesz)
László Hevesi 2020.12.01 20:40:40
@ulpius66: gyurcsányizol? OK. az ulpifasz hogy tetszik? csak a nikkeden igazítottam kicsit, te fidesz birka :D
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
László Hevesi 2020.10.11 10:06:37
@Fortress: Kösz, szerintem is kimaradt a Halál 50 órája. Hetven évem alatt nem volt hasonló hatású élményem háborús film láttán.
Naplózoom Maszk háborúk 2020.09.21 19:46:33
Kedves Naplóm! A történetemet múlt hétről hozom. Annyit hozzátennék a történethez, hogy titokban villamost vezető tisztességes átlag polgár vagyok, vagyis közutakon vasúti járművet vezető személy, aki vagyok. A történet szeptember első felében zajlik, amikor a szigorítások újra elindultak Budapest…..
Elismerem, hogy a címről óhatatlanul beugrik Orbán Ráchel pelenkás kalandja 2018 augusztusában, egy horvátországi autópálya szélén. E képzet társítása azonban nem volt szándékomban, a címadásnak időszerűbb oka van. Brückner Gergely gazdasági újságíró tegnap este figyelemre méltó áttekintést közölt…..
Nem értem ezt a mai dolgot, bár lehet azért, mert elkerülöm a politikát és nem azt nézem soha, hogy ki milyen pártot képvisel, hanem ki milyen ember! Miért akar egy ember irányítani mindent visszavonásig, mikor pont azt hirdetik, össze kell fogni, közösen kell legyűrni ezt a nehéz helyzetet? Miért…..
László Hevesi 2020.03.24 21:29:49
@chrisred: " felosztó-kirovó rendszerben érdekes" A csicska birka nem tudja ám, mit jelent ez. :D
Papp László, Debrecen polgármestere csütörtökön bejelentette: 20 millió forintos segélyalapot hoz létre Debrecen a nehéz helyzetbe jutottak támogatására. Egészen elképesztő, hogy Debrecen 200 ezer lakosának, és több ezer helyben működő vállalkozásának a polgármester a város 111 milliárdos…..
A MÁV néhány évvel ezelőtt megszüntette a büfékocsikat, majd pár hónapja újra üzembe helyezte őket. Nem csoda, hogy anno nem volt rá kereslet, a válsággal sújtott (meg azért a korábbi éveken sem feltétlenül a nyugati jólétről ismert) Magyarországon a legtöbben érthetően még a helyjegy árát is…..
László Hevesi 2020.01.09 14:14:11
@totii: " De akár marketingeszközként is lehetne használni a büfékocsikat (mondjuk a soproni IC-n Soproni, a pécsi IC-n Pécsi sör lenne...)"

NAGY ötlet, díjazom, de! Mivel Mo.-on élünk, annak a sok, béna f@sz reklám/marketing szakembernek ilyen soha nem fog eszébe jutni. :(
László Hevesi 2020.01.09 14:08:08
@élhetetlen: Én szintén úgy 45-47 éve ugyanazon a vonalon, de én csak Dombóvárig. Még Pusztaszabolcs előtt beültem az étkezőkocsiba, kértem egy rántottát és egy sört, és ezzel - kényelmes, kulturált körülmények között - elvoltam, mint a befőtt Szakályig. Fizettem, visszabattyogtam a helyemig, csomagomig, és már Dombóvárra is ért a vonat. Ja, hogy diák voltam, és ezt mégis megengedhettem magamnak? Akkoriban ilyenek voltak az árak. Ma nyugdíjasként meggondolnám, hogy a 2. osztályú éttermek ételárait szeretném-e megfizetni egy utasellátói színvonalon. NEM!
„Attól, hogy az egyházaknak, elsősorban a római katolikus egyháznak időről időre szembe kell nézni egyes tagjainak súlyos visszaéléseivel, ha tetszik világi törvényszegéseivel, ettől még az apostoli anyaszentegyháznak a hitbeli és evangelizációs legitimációját, az elmúlt kétezer évben betöltött…..
Az ellenzéki szereplőket a pontatlanság, a követés és az elfogódottság jellemzi akkor is, ha beszélnek és akkor is, amikor cselekszenek. Míg ez utóbbi mostanában valamelyest oldódik, az előbbi nem. Ez itt a pontatlan, körülményes, tétova, a lényegre vak beszéd egyik szép példánya. A pontatlansága és…..
Szokták mondani, hogy Fehérvár egyik nagy előnye az elhelyezkedésében rejlik. Egyformán közel van Budapest és a Balaton, a Velencei-tó pedig kis túlzással már a városhoz tartozik, tulajdonképpen agglomerációja a megyeszékhelynek. Ezek az előnyök vitathatatlanok, de néha kisebb bosszúságokat is…..
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
László Hevesi 2019.06.25 09:26:02
@MAXVAL bircaman közíró: Gerinces???

Persze, gumigerinces, mert csak így lehetett MSZMP-sből fidesznyik.
Akárcsak a főnöke, aki a törzsfejlődése során liberálisból illiberális lett.
Vagy csak ondó, ahogyan azt örökérvényű dumájában Simicska ráragasztotta? :DD
Hétfőn elkezdődött a 3-as metró felújítása a déli szakaszon, emiatt Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között metrópótló autóbuszok szállítják az utasokat. Most elmondom, hogy mi a tapasztalatom a helyzetről és mi a véleményem a pótlásról. Az északi-szakasz…..