Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dude007

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Dude007 2009.08.10 15:36:52
@freddyD: Én köszi.A HP6 kritikát is onnan vettem észre.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
Dude007 2009.07.17 18:51:29
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
..
Dude007 2009.05.06 10:38:37
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Na tessék. Erről tiszta megfeledkeztem, amikor elkészítettem a Battlestrike videómat... Konkrétan ilyen összeszart kádat láttatok már? És miért kellett a kádat még fel is borítani?  ..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Dude007 2008.10.24 09:36:00
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Sanyi Blog Megnyitottunk 2008.09.15 14:58:00
Megnyílt a legjobb blog a világon. A legviccesebb. A legsanyisabb. Mire vársz? Tedd be könyvjelzőkhöz! Miért? Már elmondtam. Mert ez a legkirályabb blog.És holnap már jönnek is az infók, a hírek meg a hülyeségek.Mert én vagyok Sanyi! Milyen Sanyi? Király Sanyi!!!!!!!!!!!!!!!..
Még nagyon nagyon régen küldte nekem valaki ezt a videót. Sajnos így egy év távlatából már nem tudom kideríteni a kedves beküldő nevét, de ezt nagyon kár volna kihagyni, úgyhogy feltöltöttem. Ilyet, ilyen formában még biztos nem láttatok!  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..