Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voros Sonja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkorát hazudtak nekünk, hogy még a Holdról is látszik! „Rokaffy Farkas, vélemény” Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar lakosság egyre jelentősebb része átverve érzi magát. Amikor a derék választópolgár nap mint nap többet fizet a boltban, előre remeg, hogy megfagy-e télen, közben pedig ugrásra…..
Voros Sonja 2022.08.05 00:46:13
                       A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.                              …..
Igaz, ezúttal nem Kossuthnak verbuválnak, hanem Orbán Viktor óhajtja ezzel a módszerrel rendezni a járvány okozta munkanélküliség kérdését. És bárcsak mondhatnám, hogy hasonló formátumú történelmi alakokról beszélünk, de legfeljebb kasszakérdésekben vannak némi hasonlóságok: mindkettőjüket hírbe…..
63 nap. Nekem hivatalosan ennyit volt ‘szerencsém’ önkéntes elvonulásban tölteni.  Nem hazudok: egy 3 éves, egy felfelé ívelő vállalkozás (ami nem a fotózás), és a négylábúaknak köszönhetően örökké romokban álló háztartás mellett ez kemény menet volt. Nagyon kemény.  Vallom és élem, hogy nem csak…..
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
Voros Sonja 2020.04.14 22:17:17
@Daniel Kis: Elképesztő otromba primitív hozzászólást hánytál ide. Az otp-ét meg ez sem menti, ócska elavult ügyintézésük van békeidőben is.
Futók körében mindig is nagy dilemma és örök vita téma volt az, hogy hol jobb futni: padon, vagy a szabadban. Mindkét opció mellett vannak érvek és ellenérvek. Megpróbálom ezeket csokorba szedni ebben a bejegyzésben.   Elmesélem az én történetemet és közben megpróbálom összeszedni melyiknek mi…..
Egyik szemünk sír, a másikat pedig már ki is sírtuk, mert amire a karácsonyi posztunkban még csak utaltunk, bekövetkezett, azaz inkább már csak kiderült: a kínai szemétexport leállítása óta eddig valahogy pakolgatták a cégek a szajrét, de mostanra láthatóan összeomlott egy másodnyersanyag-piac –…..
Régóta tudjuk, hogy Orbán Viktor környezetében csak néhányan engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy olykor beszóljanak a rendszernek. Ilyen az egykor szebb napokat megélt showman, Fábry Sándor, aki most is kicsit odapiszkált a Fidesznek. Egy nyilatkozatában a napokban épp azt magyarázta, hogy az…..
Egy termék árazása legalább három esetben lehet problémás. Ha ingyen van, ha drága, vagy ha le van akciózva. Három torzítás a kereskedelemből.  ..
Voros Sonja 2019.10.11 08:09:58
@MAXVAL bircaman közíró: Már úgy hihányzott egy kis lipsizés!
Mostanában a színek bűvöletébe kerültem és szerintem ebben leginkább a tavasz lehet a ludas. Mindenhol a sárgák és a rózsaszínek fognak meg és nem engednek. Éppen ezért fogott meg egy dán blogger, Louise hívogató és meleg otthona. Minden részlete tetszik és a blogján…..