Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altona71

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek vannak ún. ifjúkori ballépései, nekem elsőre a Scorpions gitárosain és Steve Harris Maiden-bőgősön sokszopr látható csíkos gatya iránti olthatatlan vonzalmam ugrik be, igen, gimnáziumba is így mentem be egyszer. Az ilyet persze az ember elfelejti, vagy ha nem is, akkor…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
Egyszerűen annyira megérintett kedvenc antinövényista kertész képviselőnk, Pettkó András karácsonyi üzenete, hogy muszáj volt beposztolni! Bimm-bamm, kedves olvasók tőlem is, bimm-bamm! Pettkó egyébként már egész radikális vonalat képvisel az MDF-ben kidolgozott 13+10…..
 Egy sor fontos, de meg nem nevezett bennfentes szerint Sarah Palin a színfalak mögött is csak áskálódott – és szegény McCain miatta vesztette el az elnökválasztást. Ez így nonszensz.  McCain saját maga és a saját választásai – és a republikános…..
Szomorú hírt közölt a Kelly Bundy szerepében megismert és megszeretett színésznő sajtósa: a 37 éves Applegate-nél korai stádiumban levő daganatot találtak, amit megfelelő kezeléssel gyógyíthatónak minősítettek az orvosok. Úgy látszik, a betegség családi átok, hiszen a…..