Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M. Sauvage

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap, az emberi jogok napján a következő tiltakozás érkezett szerkesztőségünkhöz, aminek nagy örömmel biztosítunk nyilvánosságot: TILTAKOZÁS  Mi, alulírott magyar értelmiségiek megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Szlovák Köztársaság kormánya…..
M. Sauvage 2011.12.11 12:32:59
@TaTa86.: Vágy vezérelt informacio feldolgozás... Hiánypótló lenne h a listában szereplő nevek a magyarokkal is foglalkoznának, ha már magyar állami pénzen jól éltek, és sajnos élnek...
Szóval bekajaltam, jah.
  Ötéves lett a Kommentár, és ezen a szerkesztők lepődtek meg a legjobban. A konzervatív folyóirat most megjelent aktuális számában Schöpflin György, Egedy Gergely és mások tanulmányai mellett a lap szerzői és barátai állították össze ötven kedvenc huszadik századi…..
 http://www.youtube.com/watch?v=ooodXF4Pci0 ..
M. Sauvage 2010.12.08 09:30:56
:D
 Az előbbi kicsit talán száraz post után álljon itt egy könnyedebb, néhány példa a jó, illetve az elszúrt kommunikációra:Példa a találékonyságra a kommunikációban:            Egy példa a…..
M. Sauvage 2010.11.29 20:58:10
A következő videó szintén a vezetői feladatkör fontosságára hívja fel a figyelmet egy hétköznapi példán keresztül: hogyan tegyünk szert még a tél beköszönte előtt tűzifára:   A minivideó jól illusztrálja, hogy egy egyszerű probléma hogy el tud bonyolódni,…..
M. Sauvage 2010.11.29 13:13:41
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
M. Sauvage 2010.09.17 11:56:32
Elnézést de mi ez a történeti zagyvaság? :S 1915-ös címer? akkor a hivatalos középcímes volt a Magyar Királyság címere. A Monarchia alatt pedig az Osztrák-Magyar Monarchiát mint államot értjük: aminek a címere kissé komplikált... és külömben is 1 db angyal van abban :) ezt ld. itt: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Austria-Hungaria_transparency.png
Az tpény h ez nem az alkotmányban leírt szimpla (csonka?) koronás címer. Így angyalokkal teljes. Egyéb iránt ennél sokkolóbb volt az Oktatási minisztráium magyra bálint, vagy hiller istrván (csupa kisbetűvel!) alatt, amikor torz színekkel, vörös-drapp áryalatokkal festett címert tett ki. Ez szép is korrekt is. Ha Pali kokózik, ha nem, de ez szép.
M. Sauvage 2010.09.17 11:57:50
@szerjóska: Azt a sztalinista alkotmányt inkább ne tűzzük ki sehova. Max a Wc deszkára... Olvastad Te azt? (csak kérdem) Még Nenyi is jobb annál de tényleg.
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Le a kalappal a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs csapata előtt, a pozitív hangvételű marketinganyagok hatására, valamint az újdonság varázsa miatt eleinte én is egész komolyan lelkesedtem az új fizetőeszközért! Amikor 1-2 hónappal ezelőtt először kaptam fém 200-ast…..
M. Sauvage 2009.11.23 07:55:18
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..