Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mokka The Sniper

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Gyakori kérdések 2010.03.10 18:07:00
1) freddyD-másoló vagy!Igen, ez a leghíresebb felmerülő kifogás a videóimmal kapcsolatban. Nagyon sok ember rajong az országos hírű Rossz PC Játékok sorozatért, és freddyD-ért, aki készíti a sorozatot. Nagyon sok ilyen támadás ért annak idején, mikor saját karrierbe kezdtem,…..
Mokka The Sniper 2010.06.22 13:11:34
@Dark White: A lambda egy görög betű. A Half-Life-ban a Lambda Complex-nek nevezett micsodában (atomreatorban) található meg a Xen-re vezető portál. Ja, és Google a barátod:
en.wikipedia.org/wiki/Lambda
half-life.wikia.com/wiki/Sector_F_Lambda_Complex
IDDQD The cake is a lie 2010.06.16 15:49:54
Na, most kicsit gondban vagyunk így E3 alatt, hogy hogyan is tartsuk magunkat ahhoz, hogy az IDDQD az a videojátékos blog, ami leginkább olyan érdekességeket ír meg, amit más nem. Persze ilyesmikben most sem lesz hiány, hiszen Stöki a helyszínen szippantja maláj kurvák seggéről a…..
499 és 599 fontért lehet rendelni független iPhone 4-et Angliában, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a szolgáltatók - mind a hatan - elkezdhetnek licitálni egymásra. Magyarországon a T-Mobile még nem tud semmit, sem hivatalos időpontról, főleg árról nem hallottak. De bízzunk a…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Mokka The Sniper 2010.05.17 13:09:27
Ebben a két videóban semmi közös nincs, leszámítva, hogy most bukkantam rájuk, és valamilyen okból közlésre érdemesnek tartom őket. Az elsőben egy fickó szénné éget mikróval egy iPadet. Figyeljük meg, hogy a seggfej seggfej marad akkor is, ha egy értékes vagyontárgyat tesz…..
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
Tudjuk, hogy most nem az: aki áttér az Apple gépeire, vállalja, hogy lemond a számítógépes játékokról. Amikor meghoztam a döntésem a váltásról, tudtam, mivel jár: nyilván egyrészt azzal, hogy SzabóZé-kollégám minden létező alkalmat megragad, hogy buzinak nevezzen (egy…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Előrendelni március 12-től lehet az iPadet Amerikában, megvásárolni pedig április 3-tól lehet majd. Előrendelni online is lehet vagy az Apple boltokban. Április végén további néhány országban is kapható lesz majd az iPad, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban,…..
Mokka The Sniper 2010.03.05 16:31:02
A Lemilklubosok (legalábbis azok, akik vették maguknak a fáradságot és regisztráltak közösségünk tagjai közé) megszavazták, hogy soron következő posztunk egy olyan témát boncolgasson, amely bizonyos szempontból még a konteóblogon is szerepelhetne. Elvégre mi is lehetne izgalmasabb, mint kitalálni,…..
Sokszor mondtam és mondom is. A grafika nem a legfontosabb dolog. De ez azért már valahol elég gagyi.  A szőnyegszerűen odafosott földminták elég rondák, de a képkockás lövősnyomok már kifejezetten kínosak. Anno ezekre így nem tértem ki.  Ha nosztalgiáznátok:…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Hajnalban kaptam az információt, hogy hétfőtől a T-Mobile jelentősen csökkenti az iPhone 3GS-ek árát. Bár reggel hatkor a honlapon még az eredeti összegek szerepeltek, a nap során biztos, hogy ott is felbukkannak a olcsósított számok.Na szóval, két éves hűségnyilatkozat mellett…..
Lehet, hogy mindig is így volt, de szerintem az utóbbi 10 évben felerősödött a gyerekkultusz. Azzal még önmagában nincs nagy baj, hogy a szülők büszkék utódaikra, a világ legszebbjének és legokosabbjának tartják őket, az viszont már problémás, hogy ugyanezt a véleményt…..
Mokka The Sniper 2009.11.10 17:43:18
@nyílméregbéka: Pont erről beszélek. Anyuka szerint az mindenkinek jó, ha a gyereke a nem kissé feszült utazóközönséget egy *picit* még jobban felidegeli. Mert a gyerek szent, a gyerek jó, meg cuki amikor ránknéz, meg ordibál, és még ha tönkreteszi egypár ember napját is. Volt egy post az iskolakezdésről. A gyerekeknek csak márka kell. Csakis márka. Nekik nemjó a teszkógazdaságos ceruza, nekik "DIZNI KELL ME AZ JÓÓ APUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MEG CSÚFOLNI FOGNAK HA NEM OLYANOM VAN APUUUUUUUUUU *sírás, halálhörgés, ordibálás*". Ezek szörnyek. Komolyan mondom. NEVELNI KELL! @HZ Attól még hogy ők a világ közepe, azért még nem kéne semmibe venni a többi embert. A gyerekeket meg kell nevelni, ahogy már említettem. Ne a moziban/kiállításon/színházban/metrón/buszon/stb... jöjjön rá az ordibálás/boldondóra, hanem az oviban meg bölcsiben.

Ja, és utálom ha valami kisgyerek rámmosolyog. Ezért nem mosolyguk rájuk.
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Before Gordon Ki Alyx apja? 2009.08.15 19:13:00
Nos ez se biztos mint ahogy a Half-Life sorozatban semmi de szerintem lehetséges. Mivel a Half-life ban találunk gordon szekrényében egy képet nos sokan nem ismerik fel de nálam szemet szúrt még pixelesen is hogy azon a képen alyx van baba korában szóval szerintem Gordon az apja Alyx nak…..
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..
 A T-Mobile meglépte azt, amire tényleg nem számítottam, amikor belőtte az iPhone 3Gs-nek az árát. Megtehette volna, hogy picivel olcsóbbá teszi a 3G-t, az új 3Gs-t pedig kicsivel drágábban adja, mint az eddigi iPhone-okat. Azt is megtehette volna, hogy a 3Gs-t a mostani 3G-s…..
„Zogtar vagyok a Xarsia32-ről. Azért jöttem, hogy szanaszét alázzalak kő-papír-olló teniszben” – közli a keretsztorit Madafaka fedőnevű munkakerülőnk pályaműve. A feladat tehát az, hogy a kő-papír-olló szabályait követve küzdjünk egy űrlénnyel: ha ő adogat…..