Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jópofa Bolt

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyógyító hatású narancsolaj A narancs, amely a téli hónapok egyik kedvenc gyümölcse, ízével és egészségügyi előnyeivel tűnik ki. Az is ismert, hogy a narancssárga gyümölcs, amely számos, az emberi szervezet számára hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, erősíti az immunrendszert. A…..
Borsmentaolaj, amely nem hiányozhat otthonából   A borsmentaolajat , amely a növényekből nyert növényi olajtípusok közé tartozik , gyakran kedvelik azok az emberek, akik kellemes illattal és gazdag tartalommal szeretnének egészséges és természetes életet élni. Ha jobban meg akarja ismerni…..
A C-vitamint elsősorban az immunitás erősítésével társítjuk. A szervezetre gyakorolt ​​jótékony hatása azonban ezzel nem ér véget! Mit tehet még a C-vitamin, és miért van rá szükségünk? A C-vitamin vagy az aszkorbinsav az egyik legértékesebb vegyület a testünk számára. Naponta körülbelül 100 mg-ra…..
AZ ILLÓOLAJOK ÍGY HATNAK A HAJ NÖVEKEDÉSÉRE Az illóolajokat az ókortól kezdve számos betegség ellen használják, mert tartalmazzák a növény hatóanyagainak lényegét. A teafaolajat például természetes pattanások gyógyító módszereként használják, míg a levendulaolajat alvászavarok esetén. A…..
A szantálfaolaj eredete és története A szantálfaolaj egy illóolaj , amelyet a szantálfa különböző fajaiból nyernek ki. A Kelet-Indiából származó szantálfaolajat a fa Santalum album fájából állítják elő gőz desztillációval . Ez a fa a legfontosabb szállítója ennek az illóolajnak, és az onnan…..
Sok évvel ezelőtt egy finn felfedezte, hogy egy kis zárt helyiségben a víz felmelegedett sziklákra öntésével egyfajta száraz hőség alakul ki, és ezt kezdték terápiás kezelésként használni. Azóta nőtt a szauna használata, számos változatot használtak fürdőkben, üdülőhelyeken vagy akár otthon. A…..
Annak érdekében, hogy a bőr ragyogjon és megvédje a rovarcsípéstől, nyáron használhatunk néhány illóolajat, hogy gond nélkül élvezhessük az év legszebb évszakát. Jó kitenni magad a napnak: javul a bőr és a hangulat is. A D-vitamin közvetlenül a napfény hatására termelődik , és az anyagcsere a lusta…..
Lehet, hogy hallott néhány illatot az illóolajok körül . Csak ezekre van szükséged, vagy mindez csak hype? Vessünk egy pillantást arra, hogy mi az illóolaj, mit mondanak a kutatások az IBS tüneteinek hatékonyságáról, és mit kell tudni a biztonságos használat szempontjából. Mik az illóolajok? Az…..
A reumás fájdalom támogató kezelése A reuma és a reumatikus panaszok kezelésére szolgáló gyógynövényes összetevőket a kémiai gyógyszerek és a testgyakorlat mellett használják. Belsőleg véve hosszú távon pozitív hatást gyakorolhatnak az ízületek gyulladásos folyamatára, de nem annyira…..
A diófa szárított leveleit hivatalosan ajánlják külső alkalmazásra bőrbetegségek esetén. Kontraktív hatásuk van, ezért segítenek a gyulladás és a bőrgomba kezelésében. Érdekes tulajdonságaik miatt a diófalevél hatékony növényi gyógyszer az enyhe, felszínes bőrgyulladások (dermatózisok) kezelésére,…..
Mi az a rózsa illóolaj? Honnan származik a rózsa illóolaj? Ez leggyakrabban származik a damaszkuszi rózsa ( Rosa damascena ) növény, de ez is jön a káposzta rózsa ( Rosa centifolia ) növény. Az olajat a virágszirmokból desztillálják. A damaszt rózsákból desztillált olajat néha bolgár rózsaolajként…..
A kötőszövet erősítése drága krémek nélkül működik. Ha ezeket az egyszerű tippeket beépíti az ápolás rutinjába, akkor a lábai bőre sima marad. Először is, a rossz hír: szinte minden nőnél valamikor narancsbőr alakul ki. Jó hír: Nagyrészt rajtad múlik, amikor megjelennek az első…..
Van valami lenyűgözőbb, mint a saját kezű dolgok létrehozása? Különösen, ha ügyesen animált mechanizmusokról van szó, amelyeket a legapróbb részletekig terveztek és tökéletesen utánozzák prototípusaik funkcióit a való életből. A fából készült 3D puzzle mechanikus modellkészletekkel néhány órán…..
Tudja, hogy a fából készült csokornyakkendő viselése a közelgő divat trend a férfi kiegészítőkben? Nos, a fa egzotikus anyag, amelyet természetesen gazdag, bőséges hangok adnak, és mindent átadnak az ízléses és buja érzésnek. Így a tervezők az otthoni kiegészítők fából való készítésével együtt…..
Fa Karórák Néhány évvel ezelőtt lehetetlen volt egy fából készült órát készíteni. A meglévő gépek nem tették lehetővé az ilyen finom munkát, és kézzel történő megmunkálása nagyon bonyolult vol. Az innovatív megoldások - például a CNC router vagy lézervágás - megjelenésével most már lehetséges ilyen…..
Fa Napszemüvegek  Mindenkinek problémát okoz, hogy milyen napszemüveg viselet, az ami tényleg megy minden stílushoz, passzol a ruhadarabjaidhoz, vagy azért akadnak kivételek. A kérdésre, nagyon egyszerű a válasz, és egyszerűsége miatt nagyon határozott egyszerű válasz adható: nincsenek…..