Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delpierofan

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utyuliputyuli, cukimuki, nyáúvaú, de azért képes Önt is megölni. Mi az? 1. Víziló Már önmagában az is elég, hogy a víziló rohadt nagy és szereti, ha nem háborgatják életterét. A Craced.com információi szerint a víziló Afrikában minden más állatnál több embert öl meg egy…..
delpierofan 2010.08.31 02:41:46
Aranyosnak tűnik a kacsacsőrű emlős? Meglehet. De hogy az-e valójában? Korántsem! A kacsacsőrű emlős (latin név) kedvenc szórakozása az emberek megtévesztése, félrevezetése. Miközben mindenki a kitátott csőrére figyel – melyben, mint azt előszeretettel mutogatja, nincsenek fogak, így az átlagos ember azt hihetné hogy ez az „édes” kis „szőrmók” teljesen ártalmatlan – na szóval mindeközben a hátsó lábain méregtüskéket nevel és dédelget!!! A mai világban sajnos nagyon kevesen tudják, hogy évente mintegy 700-750 millió haláleset történik a kacsacsőrűek világméretű terrorja által.
Akik még ezen aljasságokat látván is szívesen olvasnak információkat erről az ördögi teremtményről, azoknak történelmi érdekességként megjegyzem, hogy elődeink sok-sok évszázaddal ezelőtt bizony tisztában voltak a kacsacsőrű emlősök (már a nevük is kész félrevezetés, azt AKARJÁK hogy a csőrükre fókuszálj, ami ugye ártalmatlan) hihetetlenül gonosz természetével illetve képességeivel. Azt sokan tudják, hogy az angolok Ausztráliát börtönszigetnek használták, azt viszont már kevesen, hogy csak a legeszesebb, legkomromisszumképesebb rabok maradtak életben, a többit – mintegy 80-85%ukat – gyakran csak évekkel később, holtan és brutálisan megcsonkítva lelték meg. Ekkor még nem volt titok, hogy az elkövetők minden esetben kacsacsőrű emlősök voltak…Sajnos az idők folyamán ez a tudás elveszett, és ma már csak a kiválasztott kevesek ismerik a kacsacsőrűek halálos mivoltát, akik különböző trükkös módokon próbálják ezt eljuttatni a nyilvánosságnak (például kvízkérdések formájában). De óvakodniuk kell… A kacsacsőrűek mindig, mindenhol ottvannak és különlegesen veszélyes képességeiken kívül – méregtüske, cuki tekintet, gondolatolvasás, teleport, jedi-erő – rendkívül, már-már ambnormálisan eszes állatok. Kétség nem fér hozzá, ha akarnák, átvehetnék a fejlett világ irányítását, és eltörölhetnék az emberiséget a Föld színéről. Ezért is kell nagyon óvatosan, nyitott szemmel járnunk. Senki ne feledje hát a szlogent, mert egy nap lehet az életedet menti meg: Óvakodj a kacsacsőrűemlőstől!
Ezért mondtam én, hogy ez nem kétszemélyes játék lesz a héten, mert Carmelo vágyik a kalózok kincsére és az all-star gálát követő pihenő után, most megint sülni fog. Megtette, így Kobe-val szemben 22 pontos előnnyel kezdték a kalózok a hetet, amiből elég, ha csak egy…..
Munkahelyi (T)error MLM zaklatás 2010.02.01 06:00:00
Sziasztok!   A sztorim a következő:   Tavaly nyáron békésen ücsörögtem a hűvös szobában a gép előtt. Egyszer csak látom, hogy egy bizonyos K.Cs. hív skype-on. Nem ismertem ilyen nevű embert. A hívást elutasítottam, erre jön egy üzenet. K.Cs. vagyok Pécsről. Semmi…..
delpierofan 2010.02.01 23:13:43
A fantasy bajnokság állása itt, a részletes eredmények pedig itt találhatók. III/1.…..
delpierofan 2010.01.26 03:54:08
Roberto Mancinit nevezték ki a Premier League-ben játszó Manchester City új menedzserének. Az olasz szakember Mark Hughest váltja a kispadon, akinek a gyenge szereplés miatt kellett távoznia - szólt a rövid hír a hazai sport-portálon. Egy újabb gyöngyszem az arab tulajdonosoktól. Egy…..
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
delpierofan 2009.12.12 02:26:32
A Juvéban két poszt van ami tökéletesen meg van oldva. A kapus és a VKP. Ez utóbbin Zanetti eladása egy kicsit rontott, de még mindig bombaerős.

A gondok a szélsőhátvédekkel kezdődnek. Cecares mostanában elég jónak tűnik, de ő alapból belsővédő, és igazándiból cserének lenne tökéletes. Grygera és Zebina két közepes playa, mindkettőt szeretem, de ők nem elegek sajnos. A másik oldalon Grosso elmegy, támadásban nagyon sokat segít, kár hogy védő létére védekezésben nem...Molinaronál mindenképpen jobb, ez egyértelmű, őt csak azért nem rúgnám ki, mert Grosso mögött senki nincs, De Ceglie még Molinaronál is töketlenebb. Ha jönne használható ember, mindkettő repülne.
MEGOLDÁS: LAHM (3 éve szajkózom, megoldható lenne, és egyszerűen tökéletes megoldás, mindkét szélen eredményesen játszik, kedvenc)
Középső védő poszton Chiellini világklasszis, Cannavaro átmeneti megoldás, Legro még az se. Kell egy kezdő szintű középhátvéd, Terry nagyon jó lenne bár gyakorlatilag esélytelen, talán MEXES...cserének egy Mellberg típus tökéletes, sztem hiba volt túladni a svéden (és annak idején Boumsongon). Igazából ha ez a poszt jön szóba mindig qrva ideges leszek, egy egézséges Jorge Andradéval sokkal előbbre lennénk és lettünk volna az elmúlt években...iszonyat pech, vele lenne/lett volna védelmünk.

Középpálya: A szélső játékunk gyakorlatilag egy az egyben Camoranesitől függ, és ez nem járja. Gio néha csinál szép dolgokat, de ezzel ennyi, és nincs több szélsőnk...az, hogy Poulsent meg Marchisiot Ferrara széleken játszatja, az nevetséges. Persze van egy multifunkciós Salihamidzsidzsünk, aki ha végre felépülne nagyon hasznos tagja lenne a keretünknek, de ez még messze nem elég.
MEGOLDÁS: Én személy szerint valamelyik vagy mindkét valenciai szélsőt szívesen látnám a csapatban, JOAQUÍNRA és DAVID SILVÁRA gondolok itt. Olcsóbb megoldásként jöhetne Arda Turan vagy Behrami, de ők igazából a pad mélyebbé tételében segíthetnének.
VKP nagyon ott van, csakhát ugye Zanetti...én Poulsent hasznosnak tartom, viszont Tiagot kivágnám mint macskát szarni.
Irányítóposzton Diegonak bele kéne lendülnie, az hogy nincs társa hülyeség. Del Piero és Camoranesi álmukban is vannak olyan kreatívak mint özil...én itt VDV-re lecsapnák, a Madrid jóval a valós tudása alatt árulja, ráadásul már a hamburgból is majdnem hozzánk jött. Plusz akik túlélik a játékostemetőt, megmutatják hogy normál helyen simán tudnak jól focizni (csak idénről: Snejder, Robben, de hamarosan Benzema és Nistelrooy is)

A csatárposzt meg túl öreg, egyszerűen kell a frissítés. Fernando Torressel minden problémánk megoldódna, de zéró esélye van a spanyol Torinóba költözésének. Nem tudom ki lenne jó. Talán Rossi? Vagy Cassano? SANYI? :D

Edzőposztra Hiddink, Lippi vagy Trappatoni kell. Mancini meg ehhez hasonló középszerű trénerekkel semmit nem érünk el. A játékospolitika kezd jó irányba tendálni, hozzunk már edzőt is a világelitből...
A Fantasy Liga első játéknapján máris jelentkezünk a napi hősünk rovatunkkal, hiszen a Kings dobó gépe 57 pontot ért el a Memphis ellenében. Persze nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a mi ligánk heti lebonyolítású, de attól még az ehhez hasonló teljesítményeket külön…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
delpierofan 2009.10.30 04:41:16
@zsakfos : Ennek kéne nyernie...:D

Amúgy csak a tényszerűség kedvéért, a kapuban az ott Dudek, hiába Casillasoztok össze-vissza....
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
delpierofan 2009.10.22 16:58:44
El sem hiszem, hogy képes voltam végigolvasni a kommenteket. De annyira érdekesen indult, sőt, egyes részeit talán még a jövendő diplomamunkámhoz is felhasználhatnám :)

Amit én gondolok, az
1. A cikk középszerű, vannak benne humorosabb részek, az önirónia oké, de az természetes, hogy pár elvakultabb focidrukker, aki évek óta sikerekre éhezik, hatalmas szemétségnek látja a dolgot.

2.Idelle, azt kéne megértened, hogy az emberek különbözőek. Az általad felsorolt értékek gyönyörűek, igazán fontosak, de azért fogadd már el, hogy egyeseknek, mitöbb rengeteg embernek szerte a világon nagyon fontos a sport. (most ne általánosítsunk a focira, bár kétségtelen te ezt szemelted ki mocskolódásod fő céljául). Ha megértetted és felfogtad, mint ahogy egy-két hsz-edben azt sejtetni engeded, akkor meg nem értem miért töltöd azzal az idődet, hogy a sport-fociszerető embereknek beszólogatsz, megbántod őket.
Egyeseknek igenis remek érzést képes okozni ha nyer a kedvenc csapata, fel van dobva a napja, örömmámorban úszik. Vereségnél bosszankodik, keserűséget érez. Miért? Hisz semmi köze nincs az adott (külföldi klub)csapathoz, reálisan nézve neki se jobb, se rosszabb nem lesz a napja/élete. Ez a te álláspontod. Mégegyszer mondom, különbözünk, ezzel sincs semmi baj, csak azt is el kéne fogadni, hogy van akinek ez számít. És nem leidiótázni miegyebek a kommentjeidben. Te nem érted meg, mit jelent együtt drukkolni, elemezni, taktikázni, izgulni másokkal a kedvenc csapatunknak. Megvitatni az átigazolásokat, esélyeket, a játékosok-edzők kilétét. Valószínűleg egyetlen egyszer sem ültél körmödet lerágva egy, a csapatnak létfontosságú meccset nézve, nem ugrottál ordítozva fel a tévé elől a győztes gólnál. Mit győztes gólnál? Egy sima gólnál, kapufánál, helyzetnél, veszélyes passznál, cselnél, szerelésnél!

A NEMZETI együttesnél ez hatványozottan igaz, legalábbis nálam. Ismétlem, nem csak focinál. Amikor negyvenezren éneklik a magyar himnuszt egy selejtező előtt, amikor akármilyen rosszul játszunk, zúg a RIA-RIA-HUNGÁRIA legyen az foci, kézi, kosármeccs...Amikor egy olimpián egy kajak-kenu futamon feláll a szőr a hátadon, ugrálsz, üvöltessz, drukkolsz, húzd meg Kati, csak még egy kicsit bírd ki, 200 méter, 100, a kommentátor is önkívületben ordít, 50 méter-de már csak fél hajó az előny, gyerünk, HÚZD MEG! Innen már nem lehet elvenni a győzelmet, MEGVAN! Amikor a himnusz, A HIMNUSZ szól a dobogó legfelső fokán álló magyarnak, én legtöbbször elsírom magam, és iszonyatosan jó érzés tölt el, szinte már nem is evilági.

És nem azért mert nem vagyok intelligens, legalábbis nagyon remélem. Hanem mert ez a SPORT, ami mindennapjaink szerves része, érdeklődésünk középpontja és egyes érzelmeink legfőbb forrása.
delpierofan 2009.10.22 18:32:40
@Rui Blaaz: gúnyolódj csak nyugodtan. nem leszel tőle több igazából, bár valsz annak érzed magad.
Fiúk, az egész nemzetnek, a határok által szétszabdalt, de lelkében egységes magyarságnak nagyon kellene most a siker. Azt mondom, nem magyar az, aki azt mondja, hogy ezen a meccsen más is győzhet, mint mi – ezekkel a szavakkal lelkesítette a magyar labdarúgó-válogatott…..
Elfogadta az általános csend- és rendvédelmi, zajártalom-megelőzési, valamint utcatisztántartási törvényt a tegnap késő éjszakai órákban tartott szavazáson a nemzetgyűlés. Az új jogszabály célja a késő esti, a kora reggeli, a délelőtti és a délutáni oktalan vagy nem a…..
delpierofan 2009.10.22 17:59:48
A Primera Division harmadik játéknapja után már csak három csapat őrzi hibátlan teljesítményét. Baszkföldön régen hallott oroszlánüvöltés rémisztgeti az arra járó ellenfeleket, eközben Spanyolországban a címlapfotósok és a notórius zsenimániások nagy örömére C. Ronaldo…..
delpierofan 2009.09.23 05:15:05
@rizla:" akkor mi a jó bajnokság, ahol végre lelkiismeretfurdalás nélkül díjazhatjuk a zsenialitást? " Öhhm BL?

Egyébként annyira felesleges ez a ki a jobb vita. Ilyen szinten a legnagyobb sztárok között szinte csak az dönt h milyen szerepet kap a csapatnál, mennyire rá játszanak a többiek. A barcát Messinek találták ki. De ha olyan hiperjó lenne, mint ahogy páran itt beállítják, akkor az argentín nemzeti 11 már rég kijutott volna a VB-re és nem azon izgulnának hogy egy Ecuador ellen tudnak e nyerni...Portugália és cé dettó.
Június 15-én szerdán újabb nyári sorozatpremierre kerül sor az RTL Klubon: jön Tim Roth hazugságvizsgáló tudósos sorozata, a Lie to Me, ami a Hazudj, ha tudsz! címet kapta a magyar keresztégben. A korábban csak iparági pletykaként emlegetett infó tehát igaznakl bizonyult, így…..
Landon Donovan szerint kibaszott szánalmas, amit Beckham művel, rossz kapitány, ráadásul viselkedése sem példamutató - válogatott okosságait Grant Wahlnak, a The Beckham Experiment (A Beckham-kísérlet) c. könyv írójának adta le. Amúgy ez tök jó, magam is készülök egy leleplező…..
delpierofan 2009.07.21 23:40:12
@for-avar: Mohamed azért elég jó k@füligjimmy77: apus volt, azt meg kell hagyni...mondjuk nem 40+ évesen, de előtte azért ott volt a topon...

füligjimmy : az NBA és a hozzá hasonló tipikus amerikai sportok ligái (NHL, NFL) szerintem a legjobban megszervezett sportligák.
Egyrészt az általad leszólt fizetési sapka miatt, ami miatt kevésbé tud elnyúlni egy klub a mezőnytől mint teszem azt fociba. És igen, van h olyan játékost szereznek meg (cserével, mert egy újabb előny h nem játékosvételek, hanem cserék vannak) aki nem igazán kell a csapatnak, csak mert lejáró szerződésű, és így a kövi nyáron több helyük lesz a fizetési sapka alatt... szerintem hihetetlenül jól megvan csinálva, és ott jelent is vmit GM-nek, tulajdonosnak lenni, nem úgy mint fociban h van egy rakás pénzed és megveszed a legjobbakat... úgyh az NBA minden csak nem nevetséges :)
delpierofan 2009.07.22 13:41:10
@füligjimmy77: Nem egészen látod át a lényeget. Nem azt mondom h nincsenek gazdagabb csapatok, mert nyilván vannak. De, mivel van egy fizetési sapka, ezért jóval kiegyensúlyozottabb a dolog, mint fociban, ezt remélem te is belátod. Az meg h nincs más hokiliga, az vicc...olyan mint a foci, van máshol is, de európában a legkomolyabban jegyzett...
A Knickses példáddal élve, pont az szól mellettem: nekik van a legtöbb pénzük, de a sapka miatt nemtudnak egy világverő alakulatot kiállítani, és ez így igazságos egy sportban, ne csak a pénz döntsön. Az más kérdés, hogy ehhez még egy teljesen ostoba GM is adott, aki a régi edzővel karöltve sikeresen elásta a csapatot több évre...
Nyilvánvaló, hogy Andrea esetének akkor kellett megtörténnie, amikor éppen sietett volna valahová. Persze egyértelmű, hogy akkor probléma, a kapu elé parkolás, ha épp mennél, természetesen időre. Ilyenkor pedig indulhat a tulajdonos felkutatása, miközben a fejünk egyre inkább…..
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
delpierofan 2009.06.01 14:55:09
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..