Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passion fruit

97 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi szürke, felhős, manhattani nap. Keleti Második utca és a Bowery sarka. Egy gazella lábú modell, Bette Franke és egy szép bicikli találkozása. Mindez Scott Schuman aka The Sartorialist kameráján keresztül.  Ha valakinek nem lenne meg, hogy ki is Ő: ..
Ennek a Los Angeles-i párnak az esküvői fotói újra és újra megmosolyogtatnak. Leginkább azért, mert bár nyilvánvalóan a legapróbb részletekig minden gondosan ki van itt találva, mégis valami nagyon kellemes és kedves lazaság árad ezekről a képekről. A sok szép bicikliről nem…..
Merengjünk el egy kicsit azon, milyen jó is az, amikor nyár van, meleg, süt a nap, lobog a haj a szélben, nem kell esőkompatibilisen öltözködni, rétegekkel bíbelődni, ízületeinkre vigyázni. És ha már így benne vagyunk az álmodozásban, akkor képzeljünk ehhez még sok-sok…..
Béke, nyugalom, lassú nyári délutánok, biciklik. Egyenesen Lipcséből.  ..
Újabb biciklis gyöngyszemre bukkantunk tőlünk nyugatra. A Lipcsei Egyetem frissen felújított kampuszán lévő 650 férőhelyes kerékpár mélygarázs a pesti parkolóhelyzethez szokott bringásoknak maga a mennyország. A lipcsei egyetemisták azonban már nincsenek ennyire elragadtatva.…..
Legszívesebben már behajítanánk a télikabátot a szekrény mélyére, hogy egy évig a szemünk elé se kerüljön, a legkülönfélébb tavaszt hozó varázsigék és mantrák ömlenek az ismerőseink facebook status-aiból, mindenki egyet akar: Legyen már tavasz, legyen már tavasz! És most…..
Ahogy lassan kitavaszodik, újra előkerülnek a féltve őrzött szépségek is, csillogó bringák, versenybicók, oldschool biciklik, színes fixik, csajos városi bicik, mi pedig újra hódolhatunk szenvedélyünknek: a menő bringák stírölésének (a büszke tulajdonosaikról nem is…..
A téli bringázás egyik alapproblémája a csontig hatoló hideg és az órákkal a bicajozás után is sajgó térdek. A +5-10 fokokban még lehet, de a mínuszokban van aki többre vágyik a melegebb nadrág, jégeralsó vagy éppen forró nyári napokat idéző leggingses trükköknél. Most…..
Bringadivatot a fa alá!Bár a Cycle Chic filozófiája, hogy a városi biciklizéshez nincsen feltétlenül szükség különösebb felszerelésre és öltözékre, azért valljuk be, szívesen viszontlátnánk egy-két divatos bicis dizájndarabot a fa alatt. El is látogattunk nemrég a…..
Nincs mit tenni, lassan tényleg átcsúszunk az őszből a télbe, sajnos egyre hidegebbek a napok, a várost beborító ködtakaró is egyre sűrűbb, bármelyik pillanatban eleredhet az eső, még pár fokot esik a hőmérséklet és már az első hópelyhek olvadoznak az arcunkon. Aztán egyszer…..
Vasárnap délután a Thököly úton jártunk, ahol a CM-en szerveződött biciklisáv tisztítás második felvonására gyűlt össze egy maroknyi lelkes biciklis. A szép fixik gazdáit arról kérdezgettük, miért szeretnek biciklizni, hogyan öltöznek fel, ha odakinn hideg, nyálkás idő…..
Mielőtt még belemennék az utazás és megérkezés gyönyörűségeibe, meg kell említenem az első nap fénypontját. Talán nem is adekvát fénypontnak nevezni, hiszen egy pont az nem ölelhet fel tetemes időmennyiséget. A helyi bankszámlánk megnyitása ezzel szemben kerek 5 öt ÖT…..