Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Relative Mass

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Relative Mass 2020.09.06 02:17:30
Kedves Meridian74!

Neked nem sok ész jutott úgy látom.
1. Maszkot nem (csak) azért kell viselni, illetve főleg nem azért kell viselni, hogy téged megvédjen, hanem azért, hogy a fertőző ember kilélegzett levegőjét/vírusokkal teli cseppjeit megfogja, így az ne szórja tele a körülötte lévőket! Erre a célra pedig a sima orvosi maszk iskiválóan megfelel, hiszen ez eredetileg sem az orvost védi a betegtől műtét közben, hanem a felnyitott beteget az orvos száját elhagyó vírusoktól/baktériumoktól. Ha ezt megérted, már nem éltél hiába.

2. Látom túl sok szélhámost olvasgatsz, pl. Lenkei, vagy a cikkben is emlegetett Lenkei 2.0, azaz gödény. Ne tévesszen meg ezeknek az idiótáknak a süketelése, szimplán hülyére vagy véve, jól megfontolt üzleti érdekből. Vagy nem tűnt még fel, hogy a suttyó gödény minden problémára egészen véletlenül a saját vitaminjait ajánlgatja??

Tehát szedjed nyugodtan a D vitamint, de hordjad a maszkot is! Mert ha figyeltél, pont az a baj, hogy a fertőzöttek egy jelentős része nem mutat tüneteket, vagy csak enyhéket, ezért lerendezi azzal hogy megfűjta a klíma, teáh tmondhatjuk, hogy nem tud a fertőzöttségéről, de közben csodásan fertőznek másokat! A maszkot azért kell hordani, hogy ilyen esetben akadályozza a terjedést. Azt pedig kár vitatnod, hogy e tekintetben a maszk hatástalan, mert az már bizonyított, hogy hatásos, vagyis ennek tagadása egyenértékű a lapos föld hívők marhaságaival.