Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Innovatin Essence

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időhöz való viszonyunkat számtalan dolog befolyásolja. Kapcsolatunk az idővel nemcsak a magánéletünkre, de a vállalkozói döntéseinkre is kihat. Van, aki halogat, van, aki a múltban vagy éppenséggel a mának él, és olyan is, aki csak a jövőbeni terveivel van elfoglalva. Sokfélék vagyunk, és nem is…..
Most gondolhatod, hogy egyszer majd több időd lesz a vállalkozásod építésére, de valójában nagy eséllyel nem lesz. Ha pedig mégis, akkor meg lehet, hogy a lendületed nem lesz már meg ahhoz, hogy belevágj az ötleted megvalósításába. fotó: Nicole Honeywill (Unsplash) Számos kifogásod lehet, nincs…..
Ha van egy egyedülálló terméked vagy szolgáltatásod a piacon, akkor elképzelhető, hogy a háttértörténet megosztása nélkül is nagyon szép számokat érsz el. Az viszont szinte biztos, hogy amennyiben a sztoridat is mögé teszed, még inkább elköteleződik a célcsoportod, sőt talán ennek hatására az…..
Ma már a legkisebb vállalkozás is jelen van az Instagramon, mivel a több, mint 2 millió magyar felhasználóval ez egy olyan terület, ahol akár ingyen is hihetetlenül nagy eredményeket lehet elérni. Azonban nagyon nem mindegy, hogy valaki hogyan kezeli az oldalát, mert így potenciális ügyfelektől…..
Mindig is arról álmodtál, hogy saját vállalkozást alapítasz? Van egy szuper ötleted, ami már csak megvalósításra vár? Akkor nézzük meg, hogyan érdemes elindulnod az úton! Sokaknak van egy rendkívüli ötlete, de aztán valamiért örökre a fiók mélyén hever, mert nem tudják, hogyan érdemes belekezdeni,…..
Miért szeretnél vállalkozó lenni? "Azért, mert végre én szeretném beosztani az időmet!" Sokszor ilyen egyszerű a válasz. De vajon sikerül mindez? Ha a te döntésedben is mérvadó volt az, hogy vállalkozóként magad rendelkezz az időddel, akkor tényleg foglalkoznod kell az időbeosztásoddal,…..
Akár énmárkád van, akár vállalkozásod vagy céged, ma már szinte kötelező jelen lenned az Instagramon. Hiszen ez egyszerű is: létrehozol egy profilt aztán posztolsz. Te is így gondolod? Akkor most megmutatom, mire figyelj a kezdeteknél! Kezdjük az elején. Nincs még Instagram profilod? Soha nem késő…..
Ha a munkád mellett akarod felépíteni vagy előkészíteni a vállalkozásodat, abszolút megkönnyítheti a dolgodat, ha már az elején vázolod, hogy mikor, mennyi időt tudsz rászánni a projektedre. Az elején simán úgy megy ez, hogy csinálod, amikor van egy-két órád, és ez rendben is van így, viszont hosszú…..