Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicta

98 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csalódtam másokban és magamban is. Szerettem volna viszonylag fiatalon férj és apa lenni, de mostanra egyre távolodik ez a kép” - Levélírónk legalább akkora bullshit-nek tartja a közhelyet, miszerint „előbb-utóbb mindenki megleli a hozzá illőt...” mint a szakpszichológusokba vetett hitet. Mert egy…..
dicta 2019.08.15 12:54:57
1. Éveken keresztül félig az ő örömüknek örülve, félig irigykedve néztem a barátaim a mesébe illő love story-jait körülöttem, én meg évekig egyedül voltam, semmi értelmes próbálkozás sem volt, és úgy éreztem, nekem már sose lesz saját mesém. Hát, 3 éve mesében élek, szóval szerintem nem veszett ügy, semmiről nem vagy lemaradva, de előbb magadat kell rendbe hozni - azaz akkor is boldognak lenni, ha minden így marad - akkor lesz az a vonzó kisugárzásod, ami bevonzza a nőket.
2. A megcsalás általában nem 1 oldalú "hiba", valamit nem kapott meg tőled, amire vágyott, azért ment máshoz (én mondjuk sose csaltam meg senkit, mert előbb léptem le és csak utána kerestem olyat aki pótolja azt ami hiányzott). Hogy ez mi volt, jó esetben elmondta csak nem voltál hajlandó tudomásul venni, rossz esetben megtartotta, de érdemes rajta elgondolkozni. Meg azon is, hogy te aztán sose voltál hibás semmiben. Egy kapcsolat két emberen múlik, és mindkét fél kell hozzá.
3. Nekem pl van ideálom. 185 magas szőke kékszemű kockahasú germán félisten. Olykor megadatott, hogy ehhez egész közelivel kerüljek komolyabb kapcsolatba, csak eddig mind seggfej volt. A férjem 175 magas, barna haj, barna szem, enyhe úszógumi, köze nincs az ideálomhoz, cserébe nem ismerek nála jobb szívű és becsületesebb embert. Ezzel arra akarok célozni, hogy egy kicsit tágítsd a látóköröd, és engedj kicsit közelebb olyan nőket is, akik talán elsőre valamiben nem ütik meg egy olyan mércédet, ami éppen fontos. A szépség pl múlandó (vagy nagyon nagyon sokba kerül fenntartani)
4. Amíg görcsösen akarod, úgyse fog sikerülni. Ha vannak hobbijaid, merülj bele, és engedd el ezt a "komoly kapcsolatot akarok" érzést. Ha van rá lehetőséged, és benne van a másik fél, jók az egyéjszakások is némi önbizalomépítésre és endorfin pótlásra.
5. Vannak velem korú eszméletlen jófej barátnőim, akik csinosak, okosak, önállóak, és bár boldogak egyedül is, megérdemelnének egy igazán jó fogást, de közel távol ők se találnak, szóval nem vagy ezzel egyedül. Előbb utóbb megtalálja a zsák a foltját :)

Szóval fel a fejjel, tarts önvizsgálatot, fejlődj, szeresd magad, és akkor mások is szeretni fognak :)
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
Sziasztok! Mai információim alapján jövő héten kedden (jún. 1) 10-től építéstechnológia vizsgaelőkészítőt tart H. Judit tanárnő. Teremről még nincs hír. Főleg azoknak szánja, akik Wehner tanárnőnél voltakgyakorlaton, kiegészítésképp. Csak az jöjjön el, akit tényleg…..
Sky című albumából       ..
dicta 2012.05.28 10:08:25
@hungarisztan: köszönöm a tanácsokat, meg fogom cselekedni, és ha végre csinálok egy fotós honlapot, oda már úgy teszem fel :)
dicta 2012.05.28 23:24:36
@maglódi: Minden képnél kint vannak az exif adatok, de természetesen el:
az első nikon d200 + sigma 10-20 f/4-5.6
a második nikon d5000 + 18-55 kitobi
a harmadik d200 + 24-85 f/2.8-4
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
dicta 2012.05.12 12:58:20
@maroz: nagyszüleim mondják mindig mikor náluk vagyok (nagyapám 1930-as születésű):
"mi még itthon maradtunk kalandvágyból, neked már nem szabad."
0.nap 30.nap Eltelt egy hónap, és ahogy az várható volt a slimek kezdenek megborulni. Elsősorban persze érzelmileg, de mentálisan is, ami nem csak a diétának, és a hetek óta tartó edzéseknek és a kalória mínuszoknak köszönhető. A huszadik nap környékén volt egy egészen…..
A termékdemók, ahogy azokat a pelenka-, mosópor- vagy éppen fogkrém reklámokból ismerjük a legfájdalmasabb dolgok egy Schmitt Pál újévi beszéd után. Azt, hogy lehet jól csinálni, eddig sem volt kérdéses, de az, hogy egy puszta termékbemutató ennyire szórakoztató, érdekes és…..
Ladycamp Fail 2011.07.14 00:08:46
44 nap után íme, az első falási roham, ami legyőzött. Nem volt elég erő a lelkemben, így az esti fehérjeshake helyett egy nagy adag görögdinnye, 3 (vagy 4) őszi- és egy sárgabarack, illetve kb 20 szem cseresznye ment le. És mindezt 15 perccel ezelőttig. Úgy terveztem, hogy holnap…..
Az a helyzet, kedves bloghasználók, hogy ennyi volt. Lediplomáztam. Nem járok többé az Ybl-re. Szóval ha valakinek van annyi energiája, hogy átvegye a blogot, nagyon szívesen átadom, de csakis ugyanerre a célra: Tanárok által engedélyezett anyagok nyilvánosságra…..
A tegnap CD-n megkapott anyagok a következő linken érhetők el:http://virgacs.info/A tartalom jelszóval védett, nem véletlenül.Szeretném felívni a figyelmet, hogy ezen letölthető anyagok csak és kizárólag a SZIE YMÉK Építészeti pályázati gyakorlat tantárgyának keretein belül…..
Kedves gyerekek ! :DÉpületrehabilitáció II tantárgy keretein belül 2010. dec 2-án Bécsbe látogatunk Markó Balázzsal (és valószínűleg Szily Tanár Úrral). Reggel megyünk, este jövünk. Jöhet mindenki, akit érdekel akár hallgatja a tantárgyat akár nem, akár Ybl-ös, akár nem.…..
Íme a teljes féléves területfejlesztésből kiadott prezik! Használjátok egészséggel! Köszönjük Dittinek! területfejlesztés zip..
Még van 8 hely, lehet jelentkezni: Aki volt a soroksári városépítés gyakszin, annak 24.000.- Aki Ybl-ös, de nem volt ezen a gyakon, annak 29.000.- Külsősnek 34.000.- Velencei biennlálé PROGRAM 2010..
Ez most rövid bejegyzés: nesztek :) Budapest II..
Thoron-nak köszönjük a bit-adományt, töltsétek, és használjátok egészséggel! Budapest I..
Elsősorban az előző félév városépítéses hallgatóinak számára lehetőség, hiszen az ott ígért tanulmányi kirándulásól van szó. Az időpont előre láthatólag: indulás okt 8 (csütörtök) este, visszaérkezés okt 11 hétfő este. Költségek: A szállás (telepített…..
Itt van az ősz itt van újra... ismét kezdődik a tanítás! Remélem mindenki fel tudott venni minden tárgyat jól, és nem olyan pocsék az órarendje, mint nekem :) Készüljetek lelkileg, kedves évfolyamtársak, nekem ez az utolsó tantárgyas félévem, tavasztól diplomázom, mint velem…..
Bocsánat, de ez csak egy link az urbanista blogra, szóval nézzétek meg a videót, és csodálkozzatok mint én. urbanista - budavár akkor és most..
Aki beadta pénteken a leckekönyvét a vérosép gyak végén úgy, hogy sok jegye hiányzott (mármint nem volt beírva), azt előreláthatólag vissza fogja dobni a TO, és a tanszék nem fogja tudni leadni azokat. Ha valaki így jár, az hétfőtől az indexét megtalálja Gajdos Tanár Úr…..
Akihez nem jutott volna el a mail: Ybl_szakmai_napok_2010_előzetesTeremváltozás!!! 316-osban leszünk!!!..
Sziasztok! Eddig az első 9 zip jutott el hozzám Tomitól, azt ezennel elérhetővé teszem (tudom, kicsit későn, de ez van) még ma este frissítem, HA érkezik további (11-et ígért összesen). kozep1, kozep2, kozep3, kozep4, kozep5, kozep6, kozep7, kozep8, kozep9..
Ímhol letölthető az utsó geotech gyak anyaga! (vagy ami lett volna, csak a ZH miatt kicsúszott az időből) geotech alapozás..
Idézem Imre Emőke Tanárnő levelét:"Kérem, ha lehetséges, mondja el a hallgatóknak, hogy május 12-én, szerdán fél négytől fél ötig lesz a konzultáció a laborban, mert utána egy kutatási értekezletre kell mennem.Köszönöm a figyelmet és a segítséget.Tisztelettel:…..
Elnézést kérek a késlekedésért, ez az anyag mér múlthéten nálam volt, de mint legtöbbünknek, nekem is elég sűrű ez a 2 hét, ezért csak most. 20100503ea.zip..