Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angoltanar

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk többször van karácsony, mint bárhol máshol. Ez megint a vidéki élet egyik nagy előnye: én szerintem többször kapok ajándékot, mint te. Persze ehhez kell egy hű partner, aki feltétel nélkül szeret, akkor is a sarkadban liheg, ha rossz a kedved, vagy ha a munka miatt nincs…..
„Képzelje el, hogy egy olyan cégnél dolgozik, ahol az alkalmazottak negyede gyűlöli a munkáját, felük épphogy elviseli azt és csak a fennmaradó negyedük lelkes. Sajnos ez egy tipikus amerikai cég képe. Az a háromnegyed rész, aki nem járul hozzá a cég eredményeihez a legjobb…..
Helyszín: Gemenc. A Duna-Dráva Nemzeti Park. Sió-zsilip. Lakótelep a vízügyi dolgozóknak. 4 ikerház, 6 család. Körös-körül erdő, holtágak, tavak.   Idő: 2009. év végétől határozatlan ideig. Apu és anyu halála utáni időszámítás, a felnőttkor igazi kezdete.  …..
Handy alkimistáknak nevezi azokat az embereket, akik a semmiből alkotnak valamit. Csodálja őket. Szerinte az alkimisták a bizonyíték arra, hogy az ember bármit megtanulhat, amit akar, csak egy dolog kell hozzá: szenvedélyes elkötelezettség saját ügyük iránt.   Az alkimisták…..
Gondolkodom, hogy a céges bankszámlámat elviszem az ERSTE Banktól, mert díjakbanegy kisebb vagyont szednek el tőlem. Anno, amikor körülnéztem, lényegesen jobbcéges kondíciókat senki sem kínált azonban, így maradtam. De az idő múlik, és azóta a verseny intenzívebb lett. Úgyhogy…..