Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WhatHappenned

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A világon semmi sem helyettesítheti a jó öreg kitartást, a tehetség sem. Nincs gyakoribb a tehetséges, ámde sikertelen embernél. A zsenialitás sem. Az el nem ismert zsenialitás közhelynek számít. A műveltség sem, hiszen a világ tele van művelt bolondokkal. Egyedül csak a kitartás és az…..
Mint tudjuk, a Notre-Dame-székesegyház Párizs egyik legősibb, legismertebb szimbóluma, melyet 1163-ban építettek gótikus stílusban. 1991-ben bevették a kulturális helyszínek egyikévé. Alapkövét III. Pápa fektette le Franciaországban, Párizsban, majd 157 évig építették. Közismert tény, hogy ez a…..
Életkép a vonaton. - Szia, bocsi, nem akarok beleszólni, de szerintem lenne ember aki le szeretne ülni arra az ülésre... - Oszt’? Mit kezdjek vele? - Arra szerettem volna célozni, hogy piszkos lett az ülés a cipődtől. - Nyögd már ki mit akarsz he!- Elmondtam, csupán annyit, hogy az ember inkább egy…..
Érzelmi Kavalkád Halálvágy 2019.04.14 14:41:38
Üres a lakás. Egyedül vagyok otthon. Körülöttem csönd honol. Lehajtott fejjel lépek be a házba. Megdöbbent az, hogy senki nincs otthon, holott jól tudtam, hogy ez lesz. Előre elterveztem mindent. Miért lepődtem meg? Vagy inkább: miért ijedtem meg? Célirányosan elindulok a fürdőszoba felé.…..
Érzelmi Kavalkád Kettősség 2019.04.14 12:58:05
Megölelni a végtelent. Erősenmagamhoz szorítani, el nem engedni.Oly véges, hiába végtelen. Sóhajtani.El nem engedni. Megtartani. Boldognaklenni. Karjaiban ringatózni. Átölelni. Oly véges. Elporlad kezeimben. Nemmarad utána más, csak az emlék ésüresség. Lehetetlen megtartani.Gyöngeség. Kín.…..
Nincs is annál szomorúbb, mint amikor egy közeli hozzátartozónkat veszítjük el, de sajnos ez elkerülhetetlen. Most egy kicsit azzal foglalkozunk a rokonok és a szomszédok szemszögéből, hogy miket szokás tenni a haláleset bekövetkezése után, ha az egy társasházban történt...
  Üdv! Ma rálépünk gázpedálra! Jöhet is mindjárt a kérdés:  Az előző írásban karaktertípusokról és az egyidejűségről írtam, most azt mutatom be, hogy a castingokon, milyen személyiségtípusokat néznek.  Milyen típusú játékosnak tartod magad?    INTROVERTÁLT: -Szabálytisztelő: Tények és adatok…..