Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homár Gaga

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR Orbán magyarellenessége 2021.05.02 09:06:50
Orbán, perverz módon, jobban vonzódik a nem-magyar államfetisiszta, gyűlölkodő nacionalista despotákhoz, fasisztákhoz, kommunistákhoz, mint a magyarországi és külföldön élő magyar Európa-párti, világbékére és nemzetközi egyúttműködésre vágyó pacifistákhoz. Beteges dolog ez egy állítólag a hazáját, a…..
Homár Gaga 2021.05.02 19:29:46
A biztonságpolitikai „megmondó-ember” Földi László élesen kikelt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság műsorában az internet ellen, aminek esetleges lekapcsolását is felvetette. Földi László viselkedését a népszerűségvesztéssel szembenéző orbánista ideológiai elit zavart állapota magyarázza. Ahogy…..
Nehéz eldönteni, hogy a sötétben tapogatózik, vagy a zavarosban halászik az Orbán-kormány. Valószínűleg mindkét állításban van igazság, ugyanis a koronavírus-járvány kapcsán is a jól bevett fideszes módszereket alkalmazza a rezsim. Egyrészt nem igazán érdekli a valóság, másrészt a tényektől…..
Homár Gaga 2020.10.16 10:32:40
@havrilla: ha szerencsénk van, o1g addig megdöglik!
Homár Gaga 2020.10.16 10:33:39
@MAXVAL birсaman közíró: remélem o1g beedöglik!!!!!!!!
A miniszterelnök arra a kérdésre kereste a választ a Magyar Nemzetben minap megjelent esszéjében, hogy mit tehet Magyarország a nemzetek feletti globalizmus fenyegetésével szemben, amelynek az ideológiája a nemzeti-vallási és családi közösség állítólagos felbomlasztására szolgáló liberalizmus? A…..
Homár Gaga 2020.09.22 16:31:41
@midnight coder: remélem, eljön a nap, amikor pont olyan reménytelenek lesznek az életkörülményeit, mint az általad degradálóan tárgyként jelölt afrikaiak! És kívánom neked, hogy ha szomjan és éhen is pusztulsz családoddal együtt, rugjanak még jó nagyot beléd! Tudomásul kell venned, hogy aki nemzetállam van gondolkodik, az kissé lemaradt a világtól! Van az a helyzet, amikor emberiességi kérdés más nemzetek tagjainak segítése. Orbán is puffoghat, de még megélheti, hogy elhajtjuk innen örökre, és senki nem segít neki, csak.milliárdjaiért cserébe!
Homár Gaga 2020.09.22 16:33:07
@ulpius66: kissé félreérted orsósodat!
Amikor a közös bajt arra használja valaki, hogy a saját pecsenyéjét sütögesse, a közösség tagjainak össze kell fogniuk, és kiközösíteniük az illetőt. Ez lenne logikus lépés az EU részéről is, amikor a tagállamok vezetői azt látják, hogy Orbán Viktor a kormánya ellen folyó jogállamiságot vizsgáló…..
Homár Gaga 2020.07.16 06:42:48
@MAXVAL bircaman közíró: nem, nem jól értelmezed a jogállamiság jelentését! Senki nem akar tisztelegni senkinek! És ezt nem is várja el Brüsszel! De azt joggal várja el minden magyar HAZAFI, hogy az alapvető európai normákat igenis tartsa be a mindenkori magyar miniszterelnök! Jogállamiság főbb jellemzői:
Önálló és FÜGGETLEN!!! hatalmi ágak működnek egymás fékeiként és ellensúlyaként
Az ÖNKÉNYES döntésekkel szemben a jogszabályokkal összhangban álló döntések születnek.
A bíróságok előtt és a törvények előtt MINDEN, tehát az ellenzéki! ember egyenlő.
A hatalommal felruházott emberek SEM!!!!!!!! állnak a jog felett.

Stb..stb..stb..

Mára a hazaáruló kategóriájába csúsznak o1g-t megszavazó, szerencsére KEVESEBB, MINT A SZAVAZÓK 52%-a ami ugye messze nem 2/3!
Úgy látom, te is elárulod népedet, amikor csak a saját hasznodat lesed!!
Mi folyik már megint ebben a kurva országban? Úgy tűnik, Orbánisztán kifejlesztette a koronavírus ellenszereként az ostoba agressziót. Meglepődnék, ha működne, inkább para, hogy feleslegesen fognak belehalni páran. Békeidőben is letaglózó, milyen ütemben butít és dönt nyomorba a kisebbségi érzésből…..
Homár Gaga 2020.04.08 11:27:32
@sas70: te nem olvasol normális sajtót, csak kormánypárti hazugsággyárit??
Homár Gaga 2020.04.08 11:27:42
@Drizari: hulljon a férgese! Ez fekete humor,, a kormány csak az ellenzéki szavazókat szeretné likvidálni.