Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Barnaa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pletykák szerint a Manchester City emelte ajánlatának értékét João Cancelo ügyében, így már 55 millió eurós átigazolási díjról beszélhetünk. Az elmúlt hetekben a portugál jobbhátvéd kapcsán szárnyra kapó átigazolási pletykák kissé megritkultak, ám a La Gazzetta dello Sport szerint a felek ismét…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
A Juventus ultrái nem hagytak fel a klub politikája miatt indított tiltakozásuktól, ezért a mai meccsen is várható némi némaság a nézőtéren, ami a klubvezetés és Andrea Agnelli jegyáremelése ellen szól. Az Ajax elleni mérkőzésen a Juventus új rekordot állíthat be, ami a…..
Húsz pont előnnyel a bajnoki cím sorsa már elődőlt, de annak érdekében, hogy matematikailag is bebiztosítsa a klub történetének harminchetedik scudettóját, a Juventusnak mindössze egyetlen pontot kell még begyűjtenie, s erre most a SPAL otthonában, Ferrarában nyílik kiváló…..
Sandor Barnaa 2019.04.13 14:18:45
Sandor Barnaa 2019.04.13 14:53:05