Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal Andras

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi14.html    ..
Angyal Andras 2019.04.17 18:58:24
@athena 28: NINCS NEHEZEBB DOLOG, MINT EGYSZERŰEN, VILÁGOSAN ÍRNI. " Igen könnyű írni, bármiről bármit, tudat rendelkezésedre áll, csak kérned kell mint egy filmnézése úgy kapod a történetet.
Angyal Andras 2019.04.17 19:00:21
@UFO Kutató: Istennel nincs dolgunk, magunkkal és a többi emberrel van dolgunk...
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii11.html    ..
Angyal Andras 2019.04.12 18:11:29
@miczo: Van egy korlátlan lehetősége mindenkinek, valamiért nem vesszük használatba tudatosan a fényszínekről van szó, vagyis a fénytudatosságokról. Vannak fényszín helyek ahová elmehetünk meditációban sőt ébren is. Példának okaként mindenki mély tudatú meditációba megy, de van magas tudatú meditáció, sőt kiterjesztésű tudatú meditációs lehetőség, vagy ettől még eltérőbb tudatosságú helyek is. Miért nem vesszük használatba a fényszínek adta lehetőségeket. A fehér fény tudatosságáról tudok mesélni, a kékre készülök, de már 10 éve is eltelt hogy megérkezzek oda nem sietős a fehér tudatú fény szintre is készültem vagy 5 évet vagy többet is, mire megérkeztem. Eltelt vagy 10 év mire elkezdtem használni a víz energetizálás lehetőségét, és jelenleg tapasztalom a hatásait amit a szervezetre gyakorol. Honnét tudja az energetizált víz mit és miért kell meggyógyítania a szervezetben
Angyal Andras 2019.04.12 18:20:19
@pietnik: Ha növényi ingával energetizálod a vizet óramutató járásával megegyezően olyan 1-3 perc ideig s rendelkezel mágnesenergiákkal, vagy voltál fehér-fény tudatosságú helyen és észre vetted az energia növekedést amit kaptál ott. Igen jó hatást tudsz elérni ízületek terén is, és sok más téren is a szervezetedben. Ja 11 éve irkálok e téren, de eddig érdemi kérdést nem szoktak vissza kérdezni, főleg mikor a gyakorlat mintákat is megosztottam, valamiért senkit nem érdekel a fénysámán tudás és annak a hatásai....