Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pal Konstantin

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paige Spiranac-ot a golf Anna Kurnyikova-jának is nevezik ugyanis a sportoló elsősorban nem az eredményeivel hanem a kinézetével hívja fel magára a figyelmet. A 28 éves sportoló nagyon népszerű a férfiak körében amin nem is lehet csodálkozni ha megnézzük az Instagram oldalát. A népszerűsége ráadásul…..
Hogyan is nevezzük az egyedülálló nőket, akik még gyerekeket is nevelnek? Lehetőleg maximum két szóban és úgy, hogy ne hangozzék hivatalosan? Az angolban valahogy frappánsabb a Single Mom, mint amire magyarul képesek vagyunk: az egyedülálló anya túl hosszú és hivatalos elnevezés, a leányanya nyilván…..
Ha szolgáltató vagy, akkor te szolgáltatsz. Ha terméket adsz el, az eladás pillanatában akkor is. Amikor előkészíted az eladást, akkor is. Szolgáltatsz, vagyis kiszolgálod mások igényeit. Persze nem csak azért, mert ő kéri, hanem azért, mert ez neked is az érdeked. És minél jobban szolgáltatsz,…..
Kezdetben csak szimpla megfázásos tünetek, végtagfájdalom, kicsit kapar a torkom, sebaj. A jól bevált  kalmopirin, és huss, már meg is gyógyultam. Amilyen gyorsan jött, úgy el is múlik - szoktam mondani. Két nap múlva nem fájt ugyan már semmim, de valami azért nem volt kerek, valahogy nem akaródzott…..
Jézusnak valószínűleg barna szeme és volt sötét bőre, mint a Galileában az I. században élő zsidók többségének – írja Anna Swartwood House, a dél-karolinai egyetem művészettörténész professzora. Jézusnak  európai fehér emberként való ábrázolása a rasszista örökséggel kapcsolatos viták kapcsán…..
Nem tudok és nem is akarok más nevében beszélni és a szexuális bántalmazásnak is sok féle formája van. Gyerekek is különbözőek és másképp élnek meg dolgokat. Az erőszakos és fájdalmas bántalmazás, sokkal intenzívebben hat ki a gyerek viselkedésére, hisz ez még egy felnőttnek is komoly trauma. De mi…..
2018-ban az amerikai Team Employee Happiness Survey társaság felmérésén, amelyben 1300 alkalmazott vett részt, 48% jelentette ki, hogy boldogtalan vagy legalábbis nem érzi jól magát a munkahelyén. 13 szakértő magyarázta el a Business Insiderben, hogyan lehet ezen a helyzeten javítani. Tegye az…..
Megmondom őszintén, valahogy mindig is hadilábon álltam a munkakereséssel, de amikor diák voltam, hatványozottabban könnyedebb volt ez a folyamat, mint manapság.   Forrás: google.com..
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
Pal Konstantin 2020.07.18 11:20:43
@SGlass: Amúgy tényleg a mosás, főzés és takarításról szól az élet. Meg a munkahely napi 9 óra mostanában.
A legtöbb embernek nagyon negatív a véleménye a randizásnak nevezett népszokásról. Merthogy ez egy életforma, és kifejezetten a nagyvárosi környezetre jellemző: ott van értelme, ahol az ember nem ismer mindenkit és ahol nem ágyazódott be annyira a társadalom szövetébe, hogy készséges családtagok és…..
Pal Konstantin 2020.07.18 10:47:52
@Örömhernyó: Erre van ellenpélda is, a nővérem két diplomás okos lány és most a férje 10 évvel öregebb 8 osztályos alkesz, aki szegény és dolgozni sem akar.
Elveszíti népszerűségét Dánia a határátkelők körében – derült ki egy friss felmérésből, mely szerint a tavalyi év utolsó 9 hónapjában megállt az uniós állampolgárok bevándorlása az országba...
Pal Konstantin 2020.06.21 11:01:13
@Szaktanár: Úgy hallottam a nyár is elég hűvös. Aki fázni szeret annak való. Egyébként jó nagyon a leírás. Annyit még hozzáfűznék, hogy a táj végtelenül unalmas, lehangoló, nagyon nevezetességeik sincsenek épületekben, unalmas lakótelep az egész. Összességében egy nyugdíjas otthon.
Még a Bibliát kevéssé ismerők is hallottak már a Tóra második könyvének híres kijelentéséről: „szemet szemért, fogat fogért.” De vajon mit jelent ez a kifejezés? Vajon jogom van-e a bíráskodást saját kezembe venni és hasonló módon megtorolni az ellenem elkövetett bűnt? A híres kifejezés…..
Kevesebbet használjuk az autókat manapság, az amerikai Energy Information Administration ügynökség szerint az ottani üzemanyag-fogyasztás 50%-kal esett vissza az elmúlt hetekben a múlt éves adatokhoz képest. Bár ezzel a környezetvédelem sokat nyert, emiatt az ottani bioetanolgyártók is bajban…..
Pal Konstantin 2020.05.04 10:51:16
@Kovacs Nocraft Jozsefne: és mennyit böfögnek, arról nem is beszélve.
Megjelent a magyar horizonton az új közellenség: a munkanélküli. Hamarosan a rettegésre alapozott gyűlöletpolitika csúcsmodellje lehet. Egyszerre olyan ingyenélő - jószágfelzabáló, mint a migráns. Ráadásul képes ugyanazt a pszichológiai mechanizmust is beindítani, mint a hajléktalan. Ellentétben az…..
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
  Isten mintha játszana velünk ezzel a vírussal, mi meg nem figyelünk a segítségre, amit a játékhoz adott.    *** Szinte az eleje óta tudjuk, hogy áldozatait erősen megjósolható körből szedi, és akkora hatalmas mintánk van már a világból, hogy elég pontos statisztikák írják le azt is, kik…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! 28 éves vagyok, de már most annyi rossz munkahelyem volt, hogy ha 8 órás állásra gondolok, pánik rohamot kapok. Nem tudom, hogy képes leszek-e még valaha normálisan bejárni egy munkahelyre. Most…..
Az elmúlt hetekben az amazóniai erdőtűzről szóló hírektől hangos a sajtó, a közösségi felületeket pedig a közfelháborodás és aggodalom eredményeképp ellepték az adománygyűjtő kezdeményezések. Világsztárok és véleményvezérek osztanak meg aggasztó képeket a lángoló esőerdőről, azaz a „Föld tüdejéről”,…..
      Imádom a fura figurákat. Azokat, akik igazán megélik azt, amilyenek ők, vagy amilyenek szeretnének lenni. A boredpanda oldalán van most egy nagyobb gyűjtés egy 25 éves srácról, akiről most a BBC műsort is készített. Zack Mc Leod Pinsent 14 esztendős kora óta csak tizenkilencedik…..
Egy megdöbbentő hírt olvastam az imént arról, hogy egy 12 éves kislány felakasztotta magát, mert a mennyben akart lenni az apjával. Az indoklás nem spekuláció, mert a lány búcsúlevelet írt, maga írta. Én nem értek ehhez, számomra is hihetetlen az, hogy egy 12 éves kislány az…..
Pal Konstantin 2019.05.06 15:49:04
@Avatar: Igen, az ölés ölés. Még ha öngyilkosság, akkor is. Ezt elfelejtették elmondani a kislánynak.
Manapság lépten-nyomon találkozhatunk a klímaváltozásról és annak negatív következményeiről szóló hírekkel, amelyek akarva-akaratlanul, de valamilyen formában hatással vannak gondolkodásunkra, mindennapjainkra. Ideális esetben az elrettentő adatok és hírek pozitív irányba befolyásolják az…..
Pal Konstantin 2019.05.06 13:53:20
@Veder1: Valahogy következtettem a Trump-féle "itt nincs globális felmelegedés, csak a hülyék találták ki" időrés és a kutatók által mondott 10-30 év között. Osztottam szoroztam és én meg mondok 300 évet. Mondjuk, ha ideiglenesen pusztul a növényzet és az állatpopuláció (ami most csak a korallzátonyoknál van) akkor mi emberek még megehetjük egymást. Ha viszont ennek hatására csökken az emberi létszám, akkor visszaáll a normális földi élet a régi kerékvágásba. Tehát ez egy oda-vissza folyamat. Kicsit groteszkül hangzik, de emberek tömegpusztításával meg lehet állítani a felmelegedést. Régen voltak háborúk, szükséges volt az I és II. vh, sajnos. Most nem akarunk már háborúzni, kb. 10 év múlva 1 milliárddal többen leszünk.
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..