Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istencsászáralfakirály

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai főváros egyik legikonikusabb tere nagyon szomorú eseményeknek volt szemtanúja a múlt hétvégén. Két fiatalt késelt halálra másik kettő, akik valószínűleg drog és alkohol befolyása alatt álltak. Egyáltalán nem normális az eset, hogy a város szívében ilyen megtörténhet. Azonban sajnos várható…..
Istencsászáralfakirály 2020.05.31 05:18:07
@n3spr3ss0: Ha ennyire különbnek a cigányok a fehéreknél, akkor nosza rajta, ezentúl csak cigányt vegyél fel a cégedbe . ;)
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Istencsászáralfakirály 2020.05.17 10:44:21
@Etniez: "Viktor meg szokás szerint politikai ügyet csinált belőle."

Ellentétben az ellenzékkel, aki konstruktívan segítette a kormányt a járvány megfékezésében. Ja, nem.
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
Istencsászáralfakirály 2020.04.09 10:19:59
@FDToth: " joggal vonta kerdore a biztonsagi ort. Az or azert van ott h rendet tartson. "

Ebben az esetben ezt hogyan lehet volna megakadályozni, hogy a vevő ne köhögjön?
Te, hogy akadályoztad volna ezt meg? Te gondolom a jövőbe látsz, és látod, hogy hamarosan a kiscsaj a könyökébe fog köhögni és odaugrasz ?
Istencsászáralfakirály 2020.04.09 10:58:18
@Boar.: "Nyilván mindegyik idiótának az élete múlott rajta, hogy kilenc óra nullanullakor bemehessen, "

Eszembe jutott egy eset. Régebben volt, akkor még nem volt járványveszély. Éjszakás melóból jöttem haza, gondoltam beugrok a Sparba reggel veszek valami kaját, hogy ha felkelek akkor már ne keljen lemennem. Valamiért azt hittem reggel 6-kor nyit a spar, de 7-kor kiderült 7kor (nem szoktam nagyon korán menni), kb 6:50-re érkeztem oda. Akkor már ott volt 4-5 nyugger. Aztán 6:57-kor már kb 20 nyugger volt ott, egy fiatal akin úgy látszott melózni indul és én. Lehetett látni, hogy bent már pakolják ki a gyümölcsöket a dolgozók. A nyuggerek nekiálltak háborogni és egymást hergelni, hogy milyen szemetek, hogy nem engedik be őket, mert mit számít az pár pár, valamelyik már kiabált befelé, hogy "Nyissák má' ki!". Aztán egyik vehemensebb nyugger nyanya odament a bejárati üvegajtóhoz és hangosan kopogtatott, és kiabált, hogy az ő óráján már hét van és azonnal nyissák ki az ajtót. 6:58 volt még csak valójában. Az árúfeltöltő mutatott az órájára, akkor a nyuggerek zsibongani kezdtek, hogy "rohadékok", meg "direk szórakoznak velük". Itt már kezdtem nagyon kellemetlenül érezni magamat, hogy ezekkel vagyon egy helyszínen, addig csak szekunder szégyent éreztem miattuk. Aztán eljött a 7, kinyitották az ajtót, az egyik nyanya beleszállt az ajtót kinyítóba, hogy miért nem pontban 7-kor nyitott ki, miért később, "ez nem európa, ez balkán..." mondta. A melós meg magyarázkodni kezdett neki (ami szerintem rossz ötlet, a hülyékre rá kell hagyni), hogy de hiszen 7-kor nyitott ki, aztán megkapta, hogy hazudott. Érdekes jelenség volt.
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Istencsászáralfakirály 2020.04.06 21:10:10
@Nancsibacsi:
"Viktor éppen most nyeri meg a 2022-es választásokat "

Annyiba egyet értek veled, hogy eddig jól jött ki a dologból, de 2022 nagyon messze van addig sok minden történhet.
Annyiban örülhetünk, hogy nem a baloldal van hatalmon, mert Karácsony Gergely demonstrálta Budapesttel, hogy milyen töketlen, infantilis, elbaszott intézkedéseket hoz ha valami problémával szembesül. Rajtuk még a 2 cm-es hó is kifogott. Budapesten is több kárt csinált eddig mint hasznot. (Hétköznap a szombati menetrend bevezetése a BKV-n, hering-effektust csinálva a buszokon villamosokon és metrón, járványidőszakban, bravó). Ha ők lennének hatalmon nagy szarban lennénk, mert az nem állítja meg a vírust, ha kiteszik a közintézményekre az EU-s zászlót.
Istencsászáralfakirály 2020.04.06 21:11:20
@tapolcai evolúciós zsákutca: Ki beszélt az államadósságról, te analfabéta retardált?
Meddig marad életben? Meddig fertőz? Csomagolt vagy csomagolatlan élelmiszert vegyek? Jogos kérdések, nehéz válaszok…..
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Istencsászáralfakirály 2020.03.29 14:30:19
@math0: Majd pont egy AIDS-es transzvesztita, pedofil, buzinak (neked) fogok akármilyen igazolást küldeni.
Igazold, hogy nem vagy AIDS-es, transzvesztita, pedofil buzi!
Szemléltettem a primitív stílusodat veled, hazátlan korcs.
Istencsászáralfakirály 2020.03.29 14:32:07
@Bunkóné Barom Ildikó: Hagyjad, ez a transzvesztita buzi úgy sem fogja fel, egyszerűen nem az a szint.
Istencsászáralfakirály 2020.03.29 16:17:52
@math0: " nekem igazoltan van Ph.D.-m."
Ezt most vagy elhiszem vagy nem. Egyébként nem. Igazoltan? Ki igazolta? Aztán tegyük fel van PHD-d és akkor mi van? Attól még egy szar szemét szaralak vagy. Amúgy rohadtul nem tűnsz egy okos embernek. Inkább egy retardált sötét parasztnak.
Innentől viszont elengedlek, mert eddig enyhén szórakoztató volt hogy elönt az agyadat a szar, de most már kezdesz fárasztani. Annyit meg nekem nem ér egy fogyatékos szar, hogy több időt szánjak rá. Úgyhogy csá.
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
        Ma a Holocaustra emlékezünk. Nem lehet nem emlékezni. Ezért is hoztam ezt a postot.  Tudjátok, hogy az egyik mániám az elfogadás. Elképesztően érdekes példát találtam most erről a világból. Egy brazil fotós, akinek igen tarka a családjába (kb úgy, mint felénk itt a Kárpát-medencében),…..
Istencsászáralfakirály 2020.01.28 18:22:59
@Sir Galahad: kivéve a heteró fehéreket, mert azok egytől-egyig "rémisztő képződmények". (by egy rasszista zsidó)
B. két Booking.com-os tapasztalatát írta meg nekünk, ebből az egyik bosszantóbb, mint a másik. A második pedig még fájdalmas is: a lépcsőn teleltetett muskátliktól nem lehet rendesen elférni, aminek baleset lesz a vége. De kinek az érdekeit védi ilyenkor egy szállásadó oldal? A szállásét, vagy a…..
Istencsászáralfakirály 2020.01.18 08:14:33
@Peetee: Nem kell itt megállni. Szar hely a Föld, a Naprendszer, a Tejút-rendszer, a szomszédos Androméda-galaxis és az univerzum. Mert a nagys'asszony bénázott.
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Istencsászáralfakirály 2020.01.02 16:44:30
@Gordiusz: "A vidék és az alacsony képzettségűek sajnos továbbra is Fideszé"

Ó igen, helyben vagyunk. Azok a szemét, alacsony képzettségű mucsaiak, mi?

Bezzeg a DK és az MSZP szavazó, azok mind 170 IQ professzorok.

Viccet félretéve.
Jártál te már DK-s tüntetése? Annyi fogatlan, alkohol szagú, primitív nyuggert egy helyen ritkán látni.
A Terminátort kezdetben az „ultimate B film” becenévvel emlegették, hogy aztán idővel Hollywood egyik legikonikusabb és legnagyobb hatású filmjévé váljon. Az általános közvélekedéssel szemben a franchise egyértelműen legjobb darabja ez tech-noir sci-fi, és nem a második rész. A Terminátor bemutatja…..
Hogy elfogadhatatlannak tartom-e azt, hogy szinte lehetetlen vitát nyernem 50-70 éves pöffeszkedők ellen, mert nekik nem kell a kinyilatkoztatásukat érvekkel alátámasztaniuk – nem vitás: igen; s rendkívül zavar, hogy sokáig magamban kerestem a hibát, mert nem értettem meg, hogy oké, kislány. Ha…..
Istencsászáralfakirály 2019.11.25 13:51:21
@Kikívánkozott belőlem: Köszi! Akkor visszavonom az utolsó mondatot.
Az önkormányzati választásokkal nagy változások előtt áll az ország, hiszen olyan helyek szabadulnak ki a pártbeli uralmak alól, ahol évek óta vajmi kevés törődés esett az emberek érdekeivel. Kérdés persze, hogy az országos politika ettől milyen irányt fog váltani, hiszen elvileg nincs ráhatása ugye…..
Istencsászáralfakirály 2019.11.07 14:35:31
@Kitiltott Vélemény: Ez jó volt. :)
Az örömteli demográfiai hírekkel nem szokott valahogy foglakozni a média, csak a ketyegő nyugdíjbombával, sőt nemzethalál víziójával és hasonlókkal riogatnak rendszeresen. A jövőt illető demográfiai kihívásokkal persze érdemes foglalkoznunk, de vessünk egy pillantást erre a meglepően kedvezően…..
Istencsászáralfakirály 2019.11.04 15:01:21
@Alternatív: "az a békés megyei kórházi vezető, aki megtiltotta a 75 éven felüliek ellátását."

Azért nem kell ám mindent elhinni amit a neten olvasol. Ez kattintásvadász facebook kamuoldalon volt ez a hír, hasonlókat a csökkent értelmi képességűek is felháborodva osztogatnak meg. Segítek, a föld sem lapos, akkor sem ha leírják ezt a facebookon ;)
Kétségtelen, hogy az összeállt ellenzék polgármesteri szinten kritikus helyen tudta megtaposni a narancsgépezetet, de ez nem ment véráldozat nélkül. Na, nem mintha annyira bánnánk ezt a véráldozatot. Nagyon úgy fest, hogy a NER összeomlásával együtt egy másik konglomerátum is pusztulni fog, ez pedig…..
Tom Hardy, a kiváló és emlékezetes alakításokat nyújtó színész ma lett 42 éves. Hardy híres arról, hogy már régóta jól megválogatja azt, hogy milyen filmre is ír alá. Munkássága legnagyobb része ezért szerencsére remek alkotásokból áll, de így is vállalkoztam arra a feladatra, hogy összegyűjtöm azt…..
A remény rabjai című film idén ünnepli 25. születésnapját. A Stephen King tollából született kisregény Amerikában 1982-ben jelent meg, és Frank Darabont készített belőle filmet 1994-ben. Az elkészült film nem vonzott annyi nézőt a mozikba, amennyit vártak, hiszen mindössze 18 millió dollárt hozott…..
Egy könnyed tortúra a hétvégére, ami erősen emlékeztet a Benny Hill jellegű Praktikeres sztorira. Miért ilyen bonyolult valami, ami ekkora hatással van a vásárolói elégedettségre? Szerencsére nem nagy ügy, ami velem történt az Auchanba, de sok ilyen felesleges elpazarolt fél óra… Szóval egy…..
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:37:53
@0rdas: "Vicces dolog a homar blog kommenteket olvasni. :) Úgy látom tök mind1, mi a poszt, a posztolót fikázni kell."

_Ne haragudj de ez a modoros, másokat lénéző idióta, aki a posztot írta, arra mi mást lehetne mondani, hogy idióta?
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:42:30
@NewInsights: Kíváncsi lennék, te mit gondolnál akkor, hogy lenne egy céged, és egy agyhalott, akinek szívességet is tettél, ami nem lett volna muszáj még írogat rólad egy posztot a homárra, te mit szólnál.
Istencsászáralfakirály 2019.09.08 11:48:21
@KaTe: " a posztolót azért fikázzák, mert süt róla az arrogancia."

Egyet értek. Szerintem a a nagyságosúr/nagysasszony most odadugta a zseniális pofáját a vélt problémájával és ezek a szemetek nem ugrálták körbe, mint királykisasszonyt az udvarhölgyei.
Korunk egyik sztárlabdarúgója (nem mellesleg ez a bevételein is látszik) egy négy hálószobás nyaralót vett Marbellán. Ráadásul nem messze tőle van háza az UFC sztárjának, Conor McGregornak...
Istencsászáralfakirály 2019.08.03 11:22:15
@pobeda: Euróra gondoltam.
Ki ne szeretné a kissé együgyű, ám mégis a maga módján intelligens alakot? Van pár izgalmas részlet, amit még te sem tudhattál...
CineArt Blog Tarantino befejezi? 2019.07.08 21:28:52
  Quentin Tarantino kétségkívül korunk egyik legzseniálisabb rendezője, akinek olyan filmeket köszönhetünk mint például a Ponyvaregény, a Kill Bill vagy az Aljas nyolcas. A rendező 8 filmet tudhat eddig maga mögött, hamarosan a mozikba kerül a 9. is, Volt egyszer egy Hollywood címmel melyben olyan…..
Kihasználnák a momentumot B)..
Istencsászáralfakirály 2019.06.03 07:38:21
@ben2: Vannak még MSZP-ultrák? :)
Gyurcsány már élezi a kést amit hamarosan bele fog döfni az MSZP hátába. A kis fikablogját (nyugati fény) már is állította.
MSZP-nak annyi. Önkormányzatin is le fognak szerepelnei, az erős polgármestereiket meg átcsábítja a DK. Talán még a fidesz megpróbálja lélegeztetőgépen tartani őket, de szerintem ez kevés lesz ahhoz, hogy megugorják az 5%-ot 2022-ben.
Majd ott fognak kuncsorogni a DK-nak, hogy legyen közös lista és pár emberüket legalább vigyék be, Fletó meg elküldi őket a náthás faszba. Izgalmas lesz nézni, ahogy majd a DK-s rohadékok kicsinálják az MSZP és aknamunkával fúrják a háttérben a momentumot. Izgi lesz.