Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos Márk

237 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel a szavakkal a sztárműsorvezető írta le saját magát, és szerintem mindenki érti, hogy mire gondolt. Mindenki Tillája a Sztáröltözőben is bebizonyította, hogy hatalmas dumája van és nagyon jó stílusérzéke.  Szóba került a fiatalkori stílusa, apa-fiú kapcsolatok, a filmezés rögös terepe és…..
Elképesztő izgatottsággal vártam az interjút Erős Antóniával, akit nagyon szerettem volna leültetni a Sztáröltöző műsoromban egy kis beszélgetésre és nem csalódtam, a sztárhíradós nem csak hírolvasásban profi, de mesélésben is. Bomba volt ebben a Kiss Márk for Maison Marquise estélyiben! Élvezet…..
Elképesztő, hogy mindig milyen óriási munkákba vágom a fejszémet: egyszerűen imádom a lakberendezést, a felújítást, új arcot faragni izgalmas tereknek. Először a budai Szalonomon volt a sor, tavaly nyáron pedig egy balatoni nyaralón kezdtem el munkálkodni, ami idén nyár végére nyerte el végleges…..
A Konyhanyelv című új sorozatom harmadik epizódjára egy igazán nehéz témát vetettem fel: szépség, rútság, társadalmi elvárások, szépségideálok, bántások és dicséretek. Három olyan vendéget hívtam a gondolatok megvitatására - Nyáry Lucát, Rubint Rékát és Réz Andrást - , akik mind érdekes és…..
Mikor Kristófra ráírtam, hogy nagyon szeretném elhívni a Sztáröltöző című műsoromba, azonnal érkezett a válasza: Már azt hittem, nem is kérdezel meg! Persze csak azon gondolkodtam, hogy fog ráérni a forgatásra, de szerencsére ősszel végre minden együtt állt a sikerhez és egy szuper rész…..
Nemrég a Sztáröltöző vendégeként üdvözölhettem egy nagyon kedves barátomat, egy igazi magyar stílusikont, a modellként és producerként is zseniális Pataki Ágit, akinek az életrajzi könyvéből leginkább az fogott meg, hogy úgy érezte, vele semmi különös nem történt. Hát lehet ez? Ági egy Nubu…..
A Konyhanyelvnek legalább annyira fontos része a főzés, mint a szuper beszélgetések. A második epizód vendégei - a fantasztikus hármasunk, Gryllus Dorka, Palya Bea és Pál Marci - ezúttal feladták a leckét a teljesen különböző hangulatú alapanyagokkal: lazac, kesudió és sütőtök érkezett. Egyrészt nem…..
A Konyhanyelv című sorozatom első része most debütált az Index főoldalán, amiben olyan nehéz és sok embert foglalkoztató vagy akár személyesen érintő témát boncolgattunk Dietz Gusztival, Molnár Áronnal és Nagy Zsolttal, mint a drogok, az alkohol és más dolgok, amire rá tudunk kattanni. Mert…..
Elképesztő, hogy a mai napig mennyi újdonságot tudunk meg az alvással kapcsolatban és hogy sokan mennyire rosszul csináljuk azt, ami amúgy természetes lenne... Nemrég jött ki a Netflixen is egy sorozat, Headspace – Útmutató az alváshoz címmel, amit érdemes csekkolni, de addig is, hozok néhány…..
Elképesztő boldog voltam, hogy drága Nagy Ervin barátom az esküvője előtt még be tudott ugrani hozzám a Sztáröltöző műsoromba, pedig bokrosak voltak a teendői. Igyekeztem hát egy kicsit kizökkenteni a mindennapokból néhány durva szettel, és közben az is kiderült, egyszer olyan ruhát választottam…..
Peller Mariann, akivel a Reggeliben is csodálatos harmóniában vagyunk, végre ellátogatott hozzám a #Sztáröltöző című műsoromba. Elképesztően fantasztikusat beszélgettünk és még annál is jobb ruhákat találtunk neki. Nagyon izgalmas játék volt, nézzétek meg a vele készült epizódot! Márk ruhája:…..
Tudjátok mi a durva a közösségi médiában? Hogy rengeteg izgalmas arcot ismerhetünk meg és érdekes, új nézőpontokat hallhatunk. A #nemakarokbeleszólni lányok, nők, csajok blogja annyira durván felfutott pillanatok alatt, hogy nem lehet már megkerülni őket. A nagyon komoly nevű Bányainé Nagy…..
És mégis zseniális volt benne! Ezzel nem magamat akarom fényezni, pusztán arról van szó, hogy milyen sokszor nem látjuk a saját magunkban rejlő lehetőségeket, vagy a személyiségünknek azt az oldalát, amit mások talán igen. Az egyik leggyakoribb mondat, amit tanácsadásokon hallani szoktam, a…..
Robog tovább a Sztáröltöző! A legfrissebb epizódban Lukoviczki 'RobotGirl' Réka volt a vendégem, aki elképesztően nyugodt, pozitív energiákat hozott a stúdióba. Nem volt ez persze mindig így, a hatalmas trauma után, ami érte - 2014-ben egy autóbaleset következtében a bal lábát combközéptől amputálni…..
Nagyon érdekes, de amellett, hogy sokan érdeklődtetek, lesz-e idén is Fashion Camp - amire a válaszom az, hogy naná - többen megkérdezték, miért is jó egy divattábor a fiatal lányoknak. De hát nem véletlenül ismételjük a programot most már évek óta, és az sem véletlen, hogy az anyukák is ostromolnak…..
A Sztáröltöző sorozat következő epizódjában Eke Angival beszélgettünk az élet nagy dolgairól és egy kicsit a ruhákkal is kísérleteztünk. Angiban imádom, hogy mindenre nyitott és igazi szupermodellként mozog minden darabban. Maszkulin és feminin, sőt, igazi femme fatale oldalát is megmutatta nekünk,…..
Akik kicsit is ismernek, tudják, hogy gyermekkorom óta nagyon izgat az öltözködés, hogy miről mesélnek a ruháink, hogy mit árulnak el rólunk. Így született meg az interjúkészítés, a divatfotózás és a divattal való kísérletezés izgalmas kombinációjaként a vadonatúj műsorom, a Sztáröltöző, amelyben…..
Hogy fogyjak le a strandra? A strand majd olyan testet kap, amilyet adok neki! ;) Elképesztő élménycunami volt az egész zanzibári utazás! Mikor kérdeztelek benneteket, hogy mi volt a legjobb a 4 epizódban, írtátok, hogy a környezet - ezt aláírom, egy csoda az egész! -, Freddie Mercury szülőháza -…..
Az előző epizódokban is felfedezhettetek velem néhány zanzibári kincset, úgy mint Prison Island (ami tényleg börtönsziget volt!), a szultántemető vagy épp Freddie Mercury szülőháza, de most új vizekre evezünk a szigetországban! És tényleg: hajóra szállunk, hogy elcsónakázzunk egy nagyon exkluzív…..
Teljes őrültségnek tűnik, igaz? De higgyétek el, olyat terveltem ki, amilyen még nem volt! A mexikóiak egyik kedvenc ételét fogtam és rövid ötletelés után háromféle köntösbe bújtattam - illetve a mondhatjuk, hogy a taco maga volt a köntös, a töltelékek pedig tele vannak meglepetéssel! Az első egy…..
Hallottátok, hogy a zeller mekkora imádatnak örvend Amerikában? A leve miatt, ami állítólag minden nyavalyát meggyógyít, teljes őrületben vásárolják. Mi most nem csak a menő angol zellerrel fogunk garázdálkodni, hanem a hazai klasszikus zellergumós megoldással is - készüljetek fel, mert ahogy én…..
Na, Csillagszórók! Nagyüzemben toltuk a turistaságot ebben az epizódban, megcsináltunk és megnéztünk mindent, amit egy rendes utazónak meg kell. Gyertek velem, eldobjátok az agyatok, annyira gyönyörű Zanzibár! A második zanzibári részben Prison Island (a karanténja) és az aggastyán óriásteknősök…..
Csillagszórók! A karantén ideje alatt nagyon rászoktam a filmnézésre - de hát ki nem?! - és olyan kincseket találtam magamnak többek között, mint a japán mester, Hayao Miyazaki A vándorló palota című remekműve. Imádtam minden percét varázslóstól, boszorkányostól, palotástól - így ihlette ezt a…..
Tudom, hogy ez sokaknál kiverte a biztosítékot, de december végén egy olyan lehetőség ugrott elém, amit nem hagyhattam ki. Elsuhanhattam utazós videókat forgatni a meseszép Zanzibárra, amely Tanzánia része, és ott tölthettem 2 csodálatos hetet. Volt benne Freddie Mercury, teknősök, börtönsziget,…..
Csillagszórók! Ebben a hónapban is várunk benneteket az ALLEE TRENDm szolgáltatásán, ingyenes stílustanácsadással, miközben együtt felfedezzük az üzleteket!  Jelentkezzetek be az ALLEE oldalán, töltsetek el velünk másfél nagyon hasznos órát, és újítsátok meg a stílusotokat vagy kapcsolódjatok ki…..