Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deepwater

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..
Deepwater 2009.03.18 20:04:32
Kedves Mindenki!

Azon kevesek közé tarozok, aki vezettem Magyarországon rendszeresen saját Hummer H1-et, H2-t, sőt összehasonlító tesztet is készítettünk az egyik autósmagazín számára a H1 és a G Merci között.
Elmondhatom, hogy mindkettő nagyon jó a maga nemében. Van, ami az egyik előnye az adott helyzetben és van, amikor a másik kerül előbbre. Pl. a G Mercin valóban 3 difizár van, a H1-en csak 2, de ott az ABS megakadályozza a kipörgést és menet közben is lehet változtatni a guminyomását, ez sárban, homokban csodákra képes. A H1-nek nagyobb a kereke és a gázlómélysége, viszont szélesebb.

Amúgy a H1 is eljár nálunk az erdőben, nyomtávja szabványos teherautó nyomtáv, márpedig az erdészetek gyakran küldenek be teherautókat fáért. Más kérdés, hogy ha van pénzed H1-re vagy G-Klasséra, akkor felfogadsz valakit, hogy egy szakadt Uazzal menjen be helyetted a legdzsuvásabb helyekre, mert sajnálod a tiedét.

Mellesleg a legjobb terepjáró sem ér semmit a megfelelő terepgumik nélkül, szóval az összehasonlításnak csak így lenne igazán alapja.

Mostani autóm amúgy egy Land Cruiser 100 (ami nem keverendő a kistesóval), és nem adnám oda egyikért sem.

Ja, és nagyon jó terepjáró még a a Land Rover Defender, az UAZ, a Niva, a rövid Jeep Wrangler is, úgyhogy ezen nem érdemes vitatkozni.
Most a G-Klasse szülinapját ünnepeljük. Boldog szülinapot és maradjon még sokáig közöttünk!
Elnézést kért a Klubrádióban csütörtökön elhangzott mondataiért Kuncze Gábor szabad demokrata képviselő, az SZDSZ volt elnöke pénteken. Ugyanakkor azt is kiemelte: a sajtóban tévesen jelent meg az, hogy visszavonja szavait, mert igazából cigánytablettát akart…..
Bár megígértem, hogy több antidohányos reklámot nem teszek ki egy ideig, de közben a hátam mögött össze vont fonva az ujjam, így lelkiismeret-furdalás nélkül adom most közre ezt az indiai közhasznú printet. Nem azért, mert annyira szeretem a dohányosokat csesztetni, hanem mert…..
Itt az év vége, beindul a nagy szavazó-show az Országgyűlésben. Lesz szavazás a 2009-es költségvetésről (vajon hány ellenzéki párt szavazza meg, egyről máris tudunk: "Fodor Gábor szerint nem a kormánynak, hanem Magyarországnak szól a támogatás." Köszönjük Gabi,…..
Deepwater 2008.11.25 09:54:33
Mindenképpen érdemes elérni a kötelező népszavazás kikényszerítését. www.seresmaria.hu címen lehet minden ezzel kapcsolatos adatot megtudni, sőt ott lehet aláírni is.
Már megint a munka! Elég nehezen jutok gép elé beszámolót írni! Pénteken amúgy már nem sok minden történt. Átmentem a Murányi utcába is! Egy pincehelyiség fogadott, de teljesen korrekt berendezéssel, búvárfelszerelésekkel, normális személyzettel. A tulaj itt is lelkesen…..
Van abban valami kéjesen borzongató: szembe menni az aktuális áramlatokkal. Tojik a globális pénzügyi válságra? Magasról tesz a fogyatkozó olajkészletekre? Nem érdekli az autója CO-kibocsátása? Jöjjön velem Hummert venni! Több nagy és roppant okos ember is biztatott már…..
Korunk legnagyszerűbb politikai vállalkozása az Európai Unió – túlzás nélkül. Véráztatta földek egyesülnek benne békésen, egymással acsarkodó nemzetek új, közös hazáját kialakítva. Legalábbis ami az emberek, az áruk, a szolgáltatások és a tőke szabad áramlását…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..
A Keserű Dragon egy magyar gyártmányú múzeális jellegű dupalcsövű gumilövedékes puska, előágyszán ismétlő (pump action a nagy víz túloldalán) rendszerű puskát imitál megjelenésében, azonban ez csalóka. Az előágyszán mindössze azt a célt szolgálja, hogy a…..
Szinte napra pontosan 36 évvel ezelőtt, 1972. szeptember 5-én,  egy keddi napon, hajnali négy óra körül a Fekete Szeptember nevű palesztin terrorszervezet (máskülönben a mai Fatah jogelődje - helyesbítek: TRambó kollégának van igaza: a Fatah 16 évvel a FSZ előtt alakult, tehát a jogelődség fordítva…..
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
Az idióta mondóka (vagy zeneszám volt? tudja valaki a tuti választ?), mely szerint "a búr, a búr a búrkalappal" legalább egy évtizednyi időre mifelénk is közismertté tette az afrikai holland telepesek nevét. Sokáig nyugi volt ugyan a fekete kontinens legdélibb szegletében, de egyszer csak - főként a…..
Itt a pont, amikor trónra kell emelnünk egy olvasót, aki nem más, mint Tamás. Az alanti levéllel kísérte a fenti képviccet:szerintem akkorát vág, hogy inkább nem is mondom el a megfejtést, ha nem tudjátok, jobb lesz, ha lehúzzátok a rolót. :) És ha ezt sem publikáljátok, akkor…..
Hayashimát vélhetően gyorshajtásért büntették meg, bár ez konkrétan nem derül ki a rendőrség leveléből. Update az okostojásoknak: Természetesen a lap hátulján sincs semmi. Mindegy is, a lényeg a büntetés, minél kevesebb esély legyen visszanyomozni. Biztos nem szándékosan nem…..