Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cserne Gabi

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cserne Gabi lepkeszárny 2021.07.21 13:04:00
Mikor az ágy befelé nyom Az idő is hideg Zuhog az eső és te azt kérded: Miért történik ez? Ne tedd Engedd el Gyere Gyere inkább kifele Levegőt végy, mélyeket szippants És merülj bele az áldott lepke szárnyú…..
Cserne Gabi életbelépés 2021.07.14 08:55:00
Lépések Egyik a másik után Ahogy emelem a jobbat a másik a talajon tart Mozdulok és állok Mozdulok és lépek Haladok És újra talajt ér a lábam A szent földre…..
Cserne Gabi az igazat akarom 2021.07.07 08:48:00
az igazat az egyenest akarom semmit, mi beárnyékolja mi elfedi mi bemocskolja az igazat tisztán csak az igazat mert mi igaz nem fáj nem bánt csak létezik könnyedén az igazat csak az igazat semmit mi visszahúz mi beszürkít és elszínez semmit mi maradt mástól,…..
Cserne Gabi univerzum 2021.06.30 12:42:00
Nem létezik szebb és teljesebb, mint a saját univerzumod. Hogy kit és miért engedsz bele, most különösen nagy éberségét kíván. Nem azt mondom, hogy zárd ki belőle az embereket, hanem azt, vizsgáld meg, és válogasd meg körültekintően, hogy ki az, aki igazán fontos és hozzátesz, emel a…..
Cserne Gabi ritmus 2021.06.23 12:40:00
Vigyen az élet hullámzása előre tovább és tovább míg megérted a szív üzenetét, ritmusát. Vigyen az élet hullámzása múlttal és jövővel nem törődve míg megérted a szív üzenetét, ritmusát. Vigyen az élet hullámzása a szél a víz az Örökkévaló a Teremtő áldása míg megérted a szív…..
Cserne Gabi élet rendje 2021.06.16 12:21:00
Vándor Ha utadon haladva kavicsot lelsz cipőd mélyén, állj meg, és csendesedj, ne viseld többé a terhet! Lélegezz! És értsd meg, mi az, mit e jel üzen és merre vezet. Vándor! Ha cipődben kavicsot lelsz, kincsre találsz, ez az élet rendje.....
Cserne Gabi énkereső 2021.06.02 12:10:54
Amennyi terhet kapsz Annyi segítség érkezik Vele együtt Kézen fogva Párban Amit eddig Nehézségről, bajról, fájdalomról hittél Köszöntsd mától hű barátként Ki sorsod kerekét tovább hajtja Ki utadat bevilágítja Azt öleld hát magadhoz Kit eddig elküldtél Kiről azt hitted A…..
Cserne Gabi Tanulj meg kérni! 2020.06.13 10:38:10
  Nagyon gyakori jelenség, hogy nem merünk kérni. Olyan esetekben sem, amikor pedig nagyon indokolt lenne, amikor egyszerűen valami meghaladja a kompetenciánkat, de mi mégsem tesszük. Lehet, hogy ez a munkában jelenik meg, nehogy a főnök vagy a munkatársak azt higgyék, hogy.... És…..
Cserne Gabi CSINÁLD, AMIT SZERETSZ 2020.04.14 21:06:05
  Vajon azt, ami jelenleg a munkád, akkor is csinálnád, ha fele annyit, vagy egyáltalán nem kapnál érte pénzt vagy fizetést?   Nekem jól esett a húsvéti pihenő, de megmondom őszintén, én ünnepek alatt is dolgoztam, előadásra készültem, számláztam, szakirodalmakat olvastam. Mert a…..
Cserne Gabi Le a fogadalmakkal! 2020.01.02 15:20:09
Az új év tele van új lehetőségekkel, ám korántsem mindegy, hogy ezekkel mit kezdünk. A legtöbben radikális változásokat szeretnének, de a lelkesedés nem tart sokáig. Ugye tudod, hogy a fogadalmak általában rövid életűek, és nem hozzák meg a kívánt eredményt? A kezdeti lendületet felváltja a kifogás,…..
Azt tapasztalom, hogy még mindig sok tévhit és tabu lengi körül az élet szerves részét képező veszteséget és halált, szeretném most egy kicsit megnyitni ezt a témát a saját személyes tapasztalataimon keresztül. Az elmúlt években rengeteget foglalkoztam a halállal és a veszteséggel. Válás, munkahely…..
Mi tehetsz a rossz érzésekkel? Mit tehetsz akkor, amikor már jó ideje visszatérő negatív érzésekkel küzdesz és úgy érzed, ebből nem tudsz kilábalni? Lehet, hogy mostanában téged is valami nálad nagyobb, érthetetlen erő húz, nyom, kínoz, gyötör, megsirat vagy feldühít. Érthetetlen események, rég…..
Jó néhány éve foglalkoztat már a bátorság kérdése. Szerintem igazi nagy falat, ami - mint minden- összefügg az önértékeléssel, az önismerettel és az önelfogadással. Nézzünk egy kicsit a mélyére, hogy mi az, amit tenni tudunk és tenni érdemes magunkért és az életünkért, és mit is jelent pontosan a…..
Tudom jól, hogy te is mennyire gyűlölöd a mosogatást, ezzel én is így voltam mindig. Már állt a halom, és még a mosogatógépbe is lusta voltam bepakolni. A kipakolást még jobban utáltam. De aztán pár napja egyszer csak elromlott a mosogatógépem. Gondoltam, ez nekem semmiség, majd megszerelem, de…..
Az emberek többsége időről - időre elfárad. Az élet hullámzik, vannak nehezebb és lazább időszakok, ha tetszik, ha nem. Vannak kemény napok, hetek, amikor megfeszülve, maximumon erőből kell tolni, be kell fejezni a projektet, meg kell csinálni egy feladatot, amit gyűlölsz és a hátad közepére…..
Veled is történt már olyan, hogy ami máson tetszett, az neked szörnyen állt? Hogy lógott a fenekeden a nadrág vagy épp szűk volt derékban vagy a hátadon a ruha? A ruhavásárlásban mindig ott van az a rizikó, hogy ha valami nem áll olyan jól, mint gondoltad, akkor vagy kompromisszumot kötsz vagy…..