Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukk

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Subba Villant: Rába bimbó 2011.02.07 01:16:00
Rába Tímea villantása a szombat esti Story gálán...
bukk 2011.02.07 09:51:11
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..
Az interneten mindenféle megjelenik. Ha egy portálon azt olvassuk, hogy a föld lapos, és az emberek a szélén ülve a semmibe lógatják a lábukat, akkor vigyorgunk, és továbbklikkelünk. Ám nem érthetünk mindenhez, a legtöbben például híján vannak a pénzelméleti és a pénzügyi…..
Vajon ezek maguktól voltak ilyen hülyék, vagy fizette őket valaki? Aki követte a kiskörúti biciklisáv történetét, az tudja, hogy ezt így, nem a biciklis szervezetek találták ki. Aki használja biciklivel ezt az utat, (mint például én), az tudja, hogy a Kálvin térre való…..
bukk 2009.12.14 13:05:32
Fogyasztóvédelmi szervezetek és piaci szereplők bejelentései nyomán mézhamisítókat leplezett le az elmúlt két évben az élelmiszer-ellenőrző hatóság. Egy tetten ért mézfeldolgozó koncepciós eljárással vádolja a hatóságot és az országos főállatorvost, az ügyészség is…..
bukk 2009.09.21 16:24:29
@Berbécs: A méhészek döntő többsége nem hamisító, hiába próbálja okoska másként beállítani.

A hamisítást csak nagyban érdemes csinálni, technológia és szakértelem szükséges hozzá, ami a méhésznek nincs meg hozzá.

Az előfordul sajnos, hogy fajtaméznek adnak el nem fajtamézet, de ez még nem hamisítás, ugyanúgy mézet kapsz, csak másmilyet. Persze az ember joggal van felháborodva az ilyen jellegű csalások miatt, de pont ezért ajánlom mindenkinek, hogy ha egy termelő bevált, akkor mindig tőle vegyen, ragaszkodjon a jól megszokott forrásához, akkor nem fog csalódni.