Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cefre

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címe American Ninja Warrior, és mint látható a fenti videóból is, ügyesség, erő és kitartás kell hozzá, ami mind megvolt Jessie Graff kaszkadőrben, aki egyébként a Supergirl című sorozatban Melissa Benoist helyett szokott ugrálni, ha nagyon necces a jelenet. A csaj…..
Ha valaki eddig azért panaszkodott a The Walking Deadre, hogy nincs benne elég zombi, a hatodik évad nyitórésze után elégedetten dőlhet hátra, mert annyi zombit soha nem láttunk a tévében (de szerintem filmen is csak a Z világháborúban), amennyit a Greg Nicotero rendezte…..
Cefre 2015.10.13 12:33:03
@thegoddamnbatman: Már mind rég fertőzöttek, de ez nem azt jelenti, hogy élőből zombivá alakulnak, hanem azt, hogyha meghaltak, akkor visszajönnek. Erről amúgy volt szó az első évadban is, ott a kutatóközpontban a doki elmondta Ricknek, hogy mindenki fertőzött. Meg valami rádióüzenet is dereng ezzel kapcsolatban.
A hangulat kurvára megvan, ugye, és ez egyperces teasear alapján a színészekkel (Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams) sem lesz gond. Az új évad június 21-én indul az HBO-n. Persze fel van azért adva a lecke rendesen az új szereplőgárdának, főleg hogy a leginkább csak…..
Ha a boldog tulajdonos a karjára pillant, az egyik különleges szerkezet a mesék világába, a másik a csillagok közé repíti. Ezek az órák már egyértelműen nem arra az egyszerű dologra szolgálnak, hogy az ember rájuk pillantson, és megnézze a pontos időt, minek is, hiszen…..
Cefre 2014.02.05 16:09:44
@mojoking77: Ennyiért már igazán lehetne vízálló.
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
Ricky Gervais az egyik olyan standup-komikus, aki senkit és semmit nem tisztel, ha valamiből viccet akar csinálni, akkor megcsinálja, és leszarja, kiket bánt meg vele. belerúgott ő már mindenkibe, aki él és mozog, a melegektől a kerekesszékesekig, szóval minket annyira nem lepett meg a…..
Cefre 2011.10.20 20:06:30
www.youtube.com/watch?v=n6nApaP2_ak

Family Guy, Micheal J. Fox! Muhahha.
 A moziban is az a jó, hogy senki se mond előtte semmi okosat, szóval sok duma helyette jöjjenek a filmek, nem sorrendben. A filmrészleteket igyekeztem eredeti nyelven megkeresni. Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva:…..
B-oldal TOP25 Office-jelenet EVÖR 2011.05.03 07:26:00
Aki ismeri és szereti Ricky Gervais-t, annak azért, aki még nem ismeri, annak azért ajánlom az alábbi videót, mely a szenzációs Office sorozatból merít kínos és még kínosabb pillanatokat.  Óriási! ..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Az LG bejelentette az LG6100 bevezetését, amely mindössze 45 mm-es vastagságával a világ legvékonyabb LCD TV-je. A készülék a környezeti fényviszonyokat figyelembe véve automatikusan állítja be a fényerőt az optimálisabb vizuális élmény kedvéért. 50 000:1 dinamikus…..
Cefre 2008.08.27 15:19:35
Nem pattintva van, hanem csavarozva :)
Kicsit bővebben a cuccról:
hirek.prim.hu/cikk/68867/

Úgy tűnik a képe se lesz szar!
Hangtól viszont kissé félek, még Mark Levinson úr ellenére is...