Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KirándulásKisgyerekkel

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balaton környéki programok rossz idő esetére 1. rész Fürdők benti medencékkel 1. Zalakarosi Fürdő8749 Zalakaros, Termál út 4. Akkora a benti terület, hogy a gyermekmedencék külön Gyermekvilág részleget alkotnak. Emellett van sószobájuk és gyermekszaunájuk…..
Boglár azon kisvárosok közé tartozik a Balaton déli partján, amely a strandoláson túl más szórakozási lehetőségeket is nyújt a gyerekes családoknak. Igaz, amiket most felsorolok, nem feltétlenül a legkisebb gyerekeknek szól, inkább óvodás korosztálytól fölfelé számítanak jó programnak.Balatonboglár…..
A hétvégét Zalakaroson töltöttük (a Hotel Karos Spa****superior. )Vasárnap pedig felkerestük a Zalakarosi Fürdőt. Nyáron már jártunk itt egyszer, akkor is nagyon elégedettek voltunk vele. Igaz, akkor csak a kinti medencéket élveztük, a fedett részt már nem volt alkalmunk megnézni, ugyanis a kisfiam…..
Kirándulás Kisgyerekkel Sárvár 2020.07.17 13:13:57
                 Tavaly Sárváron nyaraltunk, és ez is olyan hely, ahová szívesen visszamennék. A Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdővel ( 9600 Sárvár Vadkert u. 1) nagyon elégedettek voltunk, a kinti és a benti rész is bővelkedik medencékben. Személyes kedvencem a belső hullám medence, ilyet…..
                 A gyékényesi picike strand Magyarország egyik legtisztább vizű tavának, a Kotrónak (Kék-tónak) a partján található.A strand ingyenes. A víz egyenletesen mélyül , apró-kavicsos az alja.Mivel a tó vize igen tiszta, ezért megél benne az édesvízi medúza.Ti tudtátok, hogy hazánk…..
Kirándulás Kisgyerekkel Bikal 2020.07.10 06:52:52
  Az Élménybirtok (Puchner Birtok) Bikalon egy hangulatos utazás a középkor világába. Méretei, részletgazdagsága, programjai miatt bátran ajánlom gyerekes családoknak. Egy középkori falu és egy fallal körülvett város utcáin sétálhatunk. A főbejáraton áthaladva a Mesefalu házait járhatjuk végig.…..
  Tavasztól őszig bármikor nagyszerű program, ha nem esik az eső. (Mivel a vasúti kocsik általában nyitottak.) Olyan nyári napokon, amikor nincs strandidő, a legjobb program. Meglepően sok kisvasút működik hazánkban, én most ezek közül szemezgettem. Többön már mi is utaztunk, minden alkalommal…..
     A strand közvetlenül a fonyódi vasútállomás mellett fekszik, szóval még tömegközlekedéssel is ideálisan megközelíthető. A belépőjegy ára baráti, felnőtteknek 800Ft, diákoknak 600 Ft. 6 éves kor alatt ingyenes.  Karszalaggal bármikor ki lehet menni és visszatérni a strand területére. A…..
               A Zselic dombjai között fekszik Bőszénfa, amely Szarvasfarmjáról híres a környéken. A Kaposvári Egyetem tartja fenn, vadgazdálkodási programot folytatnak a telephelyen. A környező táj szépsége és a szarvasfarm méretei miatt remek kirándulóhely kisgyerekekkel. A farmon az összes…..
    1.Gyenesdiás, Diási Játék strand - a Balaton családbarát strandja 2019-ben 2.Balatonlelle , Napfénystrand 3.Vonyarcvashegy - Lido strand 4.Siófok, Aranypart szabadstrand 5.Balatonalmádi, Wesselényi strand 6.Alsóörs, Strandfürdő 7.Balatonvilágos - Községi strand 8.Balatonboglár…..
  A Balaton nyugati partjához közel, a 84-es főút mentén,  Nemesvitán, egy német család teremtett egy csepp vadnyugatot. A westernpark nem nagy, tervezik is a bővítését, de jópofa. A legjobb szó rá az, hogy olyan családias. Programok: pónilovaglás, aranymosás, kötélpálya, indián rituálé, lovas…..
Kirándulás Kisgyerekkel Miskolc 2020.06.25 07:37:00
  Azon ismerőseim, akik ötletet kérnek tőlem miskolci kirándulásukhoz, mindig meglepődnek, amikor belekezdek egy komplett lista felsorolásába. :D De tekintettel arra, hogy Miskolc olyan városrészekkel büszkélkedhet, amik népszerű turista célpontok is, nem meglepő, hogy sok a látnivaló, kipróbálni…..
                  A MiniPolisz hatalmas ötlet: egy város van berendezve, ahol a gyerekek különböző foglalkozásokat űzhetnek, és mindez gyerekméretben. 3-12 év közötti gyerekeket várnak, akik 25-30 féle foglalkozás közül válogathatnak. Várja őket egy hotel recepciója, fogorvosi rendelő, OTP…..
  Geocaching Szélesség N 46° 21,066' Hosszúság E 17° 50,764' Somogy megye           Hallottatok már a geocachingről (ejtsd: geokesing) ? Ez egy játék, aminek az a lényege, hogy elrejtett geoládákat kell megkeresni GPS koordináták alapján. A ládákban -inkább kicsi dobozokban- íróeszköz és…..
    Barlangok túravezetéssel Kirándulástipp esőben          Barlangban kalandozni nagy élmény, főleg az első alkalommal.  A kicsiket elvarázsolja a tudat, hogy egy hegy gyomrában sétálhatnak. A látvány, a fények, vagy éppen a fények hiánya. Az, hogy láthatják a patakot, ami a hegyben ered, és…..
                    Június 3. vasárnapja apák napja.  Ti szoktátok ünnepelni? Van már hagyománya a családotokban? Én ezeket a jópofaságokat találtam:   Hét játékötlet apák…..
Kirándulás Kisgyerekkel Deseda 2020.06.18 20:51:01
      A Deseda Magyarország leghosszabb, csak 8 km-s mesterséges tava.  Kaposvár közelében található, kedvelt kirándulóhely. Partja mentén több helyen is fejlesztéseket hajtottak végre az utóbbi évben, így ideális arra, hogy gyerekekkel kellemesen eltöltsünk egy délutánt a szabadban.              …..
                Családunk személyes élményei alapján indítottam ezt a blogot. Két kisgyerekkel -jelenleg 5 és 8 évesek- indulunk kirándulni  olyan helyekre, ahol lehetőleg mindannyian jól érezzük magunkat. Sok jó helyen jártunk már, ezek alapján igyekszem ötleteket adni más kisgyerekes családoknak.…..