Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endorpH1N

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szecsődi Rihanna 2013.07.02 09:33:01
Kávét ma már ne igyál ..
endorpH1N 2013.07.03 10:39:31
@Xezs: Nem azt mondom hogy normális, mert igazából egy gusztustalan aberrált ember, de kinek van joga olyat leírni hogy minden ilyen embert ki kell írtani stb... ha kicsit belegondoltok elég sok olyan lelki eredetű háttérinformációt nem tudunk, ami miatt ilyenné vált, így nem is sok jogunk van itélkezni felette. Amúgy nekem a melegekkel semmi bajom, de a ratyikkal mint ez a Karcsika van. Viszont az ilyen náci faszkalapokat akik ki akarnak írtani bizonyos embereket jobban utálom bármelyik transzfesztitánál!
endorpH1N 2013.07.03 10:43:09
@adambrisbane: van egy olyan érzésem ha egyszer szemtől szembe kerülnél velem, akkor nem lenne ilyen nagy a pofád te szerencsétlen. Egy fórumba írod meg hogy kit hagysz életben, meg kinek kéne elpusztítani? Kinek képzeled magad? Az ilyen embereket szokták leszedálva bebaszni a pszichiátriára, egy jóféle gyógykezelésre. Az összes ilyen beteg lelkű ember azt érdemli mint te. Na irány csapd ki a horogkeresztedre, meg a Hitleres falvédődre...
endorpH1N 2013.07.03 13:43:34
@adambrisbane: hát nem tudom hogy vagy vele, de előbb utóbb mindenki meghal, szóval örökké én se fogok élni. Addig is a szüleidet sajnálom azért, hogy ilyen elkorcsosult értékrenddel bíró, gyermeket sikerült összehozniuk. Sok mindent el tudok fogadni, elég toleráns vagyok, de te sem gondolhatod komolyan, hogy ha egy népcsoportot, jelen esetben a zsidókat kiírtanád, akkor szerinted jobb lenne a világ? Minden az ő hibájuk? Én is láttam a Zeitgeist-et, sokat utána olvastam a témának, nagyjából képben vagyok a világ kizsákmányolásának a menetével, de ilyet akkor sem gondolhat az ember komolyan. Szerinted a zsidók között nincsenek ugyan úgy jó emberek, vagy mi?
Subba Isten szeret, ez fix! 2013.06.05 08:29:00
Nem tudom megunni az oroszokat, mintha valami rajzfilm szereplőit nézné az ember, de? Itt most mindenki túlél. ..
Reméljük hamarosan beazonosítják a videón szereplő férgeket, akik éppen egy négy év körüli kisgyermeket tetoválnak, és megkapják méltó jutalmukat! Eszed-faszod megáll.   ..
endorpH1N 2013.01.28 13:54:53
@wmiki: Mekkora primitív vagy ember? Mi köze az intelligenciának a tetováláshoz? Inkább az látszik, hogy neked nem jutott belőle sok :-)
Subba Epic 2012.11.22 14:14:06
..
endorpH1N 2012.11.23 14:09:38
@Vrogoarrr!: Konkrétan 1938-ban Albert Hofmann találta fel az LSD-t, aztán később lettek olyan bélyegek amin ő látható ( biciklis hofi, dupla hofi ect... )
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
Subba Hülye amerikaiak 2010.03.03 14:00:00
Ezek a barmok füvet árulnak egészségmegőrzésre, amikor mindenki tudja, hogy az drog és káros!..
endorpH1N 2010.03.07 02:45:31
Nos!

Ad.1. Aki soha élétében nem próbálta ki az nem csak azt nem tudja milyen pozitív de azt sem milyen negatív hatásai vannak a marihuána fogyasztásának. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg mindent ezzel kapcsolatban. 3 év aktív fogyasztás(napi) hagytam abba. Fiatalság bolondság, fősuli. Aki hetente vagy havonta elszív egy joe-t az csinálja a legjobban a világon. Egy kis stoned aztán kajaflash egy remek pihentető alvás és semmilyen másnap. Lehet ezt normálisan is csinálni csak a sok korlátolt ember aki nyomja hogy te liberális vagy meg drogos stb.... az egy kurva nagy looser. Nem kell semmilyen párthoz(rühellem az összeset) tartoznod és semmilyen csoportot képviselned ahhoz hogy ha kedved tartja akkor rágyújts egy spanglira. Ha túl sokat szívsz antiszociális leszel meg kicsit kihagy a memóriád aztán rájössz hogy ez így nem okés és vagy visszaállsz normálra vagy abbahagyod. Kutatások bizonyítják hogy rengeted betegségre hasznos mivel fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van. A sok nagyokos aki arról pofázik hogy a fű mennyire káros biztosan soha életében nem gurított le pár liter jó szar minőségű bort, vagy nem evett kb téglából és gumicsizmából készült párizsit. Minden tele van méreggel ezt esszük nap mint nap, isszuk a nyamvadt szénsavas szarokat, gyorsétterembe járunk, a zöldkártyát jó pénzért megszerezzük, szennyezzük a környezetet amely visszaüt ránk.. Nap mint nap új betegségek jelennek meg gyerekkorban megjelenik a rák, korábban halnak meg az emberek és ezt sorolhatnám még kb. 1000 oldalon keresztül. Mint említettem én már nem szívok de soha nem ítélek el senkit aki ezt teszi mert a jó emlékek tükrében tudom hogy ezek az emberek nem azért csinálják mert menő mint a szenny szintetikus partydrogok, nem azért mert király leszel tőle meg háromszorosára dagad a bicepszed, nem fogsz gyorsabban futni, csupán az maradsz aki vagy kicsit vidámabban, szomjasabban éhesebben, felerősödött érzékekkel, kreativitással. Nem utolsó sorban ha az "állam" vagy az a trágyakupac ami elsikkasztja a pénzt, engedélyezné a könnyű és növényi eredetű drogok legális vásárlását erre alakalmas üzletekben szigorú szabályok mellett és a "piacinál" jóval jutányosabb áron valamint ezzel egy időben komoly börtönbűntetéssel sújtaná az illegális árusokat akkor nem csak a drogfogyasztás és a fekete kereskedelem csökkenne, de az ezzel kapcsolatos halálesetek, és az idegosztályra kerülő fiatalok száma is. Egy szónak is száz a vége a fű nem drog és nem is rossz csak tanuld meg megfelelően használni. Keep is real!
Kevés ember tudja jobban irritálni a embereket mint Gáspár Győző. A senkiházi, semmihez sem értő, a romák összes sztereotípiáját megtesítő énekes(?) minden nap az arcunkba tolja magát és az eszméletlenül sötét-buta-tirpák énjét. Jó lenne, ha az APEH, amikor kicsontozta…..
endorpH1N 2008.07.11 12:11:25
Ez egy nagyon nagyon apró kis csepp a tengerben. Az egész világon olyan túlfizetések vannak hogy az hihetetlen. Szinészek, sportolók, televíziós személyek és még sorolhatnám. Olyan pénzeket kapnak aminek egy átlag ember még a töredékét se keresi meg egész élete alatt. Nem az a baj hogy havonta kap valaki 250 millió forintot dollárban hanm az hogy neki nincs rá szüksége!! De adni azért nem szeretne belőle, holott pár millióan azt se tudják mi a tv, pár millióan nem tudják mi a rádió, nem tudják mi az az internet, viszont nincs hol lakniuk és nincs mit enniük. Amikor a Frei Tamás mutogatja az arab olajsejkeket akkor nekem nem az jut eszembe hogy de kurva jó lenne így élni hanem az hogy a büdös parasztnak a 300 nm-es smaragddal díszített fürdőszobájából kb 100 falut lehetne megmenteni Dél-Afrikában! Nem az a legnagyobb baj hogy aki gazdag az lop nahem az hogy a lopott pénzből nem akarnak adni. Magyarországról már nem is beszélek itt tényleg nem érhet újdonság. 200 Millás szovivo.hu az kell!!!!!! 200 Millió!!! Egy szájbakúrt honlapra!! Magyarország 2008. Csak gratulálni tudok. Minden az ég adta világon fos ebben az országban kivétel az itt élő emberek nagy része aki szeretne de nem tud változtatni! Hát ez van! Arra vagyok kíváncsi hogy mikor fogja ezt megelégelni az ország és akkor nem 2 autót fognak felgyujtani, meg ostromolgatni egy kicsit! Én a nagyokosok helyébe ezt nem várnám meg! Na go back to work! Peace!