Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetesterminal

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wizz Air Abu-Dzabiban tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Abu Dhabi Development Holding Company-val (ADDH) közös vállalatot hoznak létre. Ez lesz a magyar alapítású low-cost légitársaság első Európán kívüli leányvállalata. Az már sejthető volt, hogy egy bejelentés készülődik a Wizz…..
Habár eredetileg a negyedik adás témáját szerettük volna folytatni, azonban a Thomas Cook csődjének aktualitása miatt változtattunk a témán. Persze, nem tudtunk a legaktuálisabbak lenni, ugyanis egy technikai hiba miatt 1 hetet csúszott az adásunk. De végre itt van! Az e heti epizódban beszélünk a…..
A kis nyári szünetünk után visszatértünk a Hetes Terminál negyedik adásával. Ebben az epizódban a repülőjegy értékesítés világáról adunk ízelítőt Nektek - vagyis arról, hogy mi zajlik a háttérben, amikor egy repjegyet foglalsz egy internetes platformon vagy a légitársasági weboldalon…..
Egy kis késéssel, de végre megjelent a harmadik adásunk is, melyben a Boeing 737 MAX két légikatasztrófáját követő földre parancsolásáról és az egész botrányról beszélgetünk. Szót ejtünk arról, hogy miért kellett kapkodnia a Boeing-nek a fejlesztéssel, valamint arról is értekezünk, hogy az…..
"Repüléstörténeti pillanat" - mondhatnák (és ki is mondtuk) fellengzősen. Elkészült az első adásunk, mellyel kezdetét vette egy hosszú út, tele izgalommal, szenvedéllyel és kihívással. Két fiatal repülésrajongó elindította az első magyar repülős podcastet!   Az első epizódban az Airbus A321XLR-ról…..