Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Candy Boy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ernőnek elveszett a telefonja, talán ellopták. Mivel nem akarta, hogy a becstelen megtaláló használhassa a készüléket, ki akarta tiltatni a telefont a mobilhálózatokból. A Pannonnál és a T-comnál simán ment minden, a Vodafone azonban megmakacsolta magát, így a feltételezett tolvaj…..
Candy Boy 2009.06.05 11:09:42
@Rékuc:
Ne keverjük a két dolgot! A SIM letiltása nem ugyanaz, mint a telefon letiltása! A SIM-kártyát pont ilyen simán letiltja a voda is. Nekem pár napja lopták el a telómat az uszodában. Ahogy észrevettem, már mentem is be a vodához és csak személyit kértek meg nyilván bemondtam a biztonsági kódomat. Ezek alapján látta a gépből, hogy valóba én vagyok az előfizető. Az ellopott kártyát azonnal kitiltotta a forgalomból és már azt is meg tudta mondani, hogy mennyit beszéltek róla a letiltásig. Kb. 10 perc múlva már kaptam is az új kártyát ugyanazzal a számmal. Telót nem kértem, nem veszek szolgáltatónál telót, de ez más tészta.
Ha a telefont akarod EMEI alapján tiltatni az már macerásabb és nincs is sok értelme. Ahogy korábban már írták, az ügyesebbek pillanatok alatt átütik az IMEI számot a telcsiben. Szal ha valakinek ellopják a telóját, arra keresztet vethet, a kártyát viszont minél előbb tiltassa le hogy ne okozzanak nagy kárt, mert amíg nem jelented a lopást, az összes számlát veled fizettetik meg. És nem csak a vodánál!