Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hans Lopkowitz

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1997, Budapest. 24 éves vagyok.Este tíz lehetett, és mivel fogalmam sem volt, mihez kezdjek, a Kolosy térről felsétáltam a hegyoldalba, arra a helyre, ahol öt évvel azelőtt csöveztem egy darabig. Kiültem egy szikla tetejére, iszogattam és azon tűnődtem, mi a következő lépés, vagy…..
Hans Lopkowitz 2013.04.19 15:24:08
Pontosan 71 éve készült Yousuf Karsh világhírű fotója Sir Winston Churchillről (1874-1965). A legendás fénykép 1942-ben a LIFE címlapján is megjelent. Fotó: Yousuf Karsh: Winston Churchill, Ottawa, 30 December 1941 Karsh portréit ITT is megtekinthetitek...
Hans Lopkowitz 2013.01.20 13:22:52
@Gixx: Karsh maga is világhírű, én már akkor is ismertem a nevét mikor 10 éves voltam és még nem fotóztam... ez a fotó pedig elégg ismert.
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Hans Lopkowitz 2013.01.19 15:04:03
@mr.louie: Két Voice-on is ott voltam... igen ez a divat. Két pödrötthajú csapottvállú fiúka állt meg előttem. Azt vettem észre hogy az én vállam pont olyan széles, mint a kettőjüké együtt – pedig átlagos vagyok.

"Csak semmi buzulás..."
Patricia Gucci úgy döntött, hogy megválik kaliforniai házától. A sivatagi ingatlanért nyolc millió dollárral kér többet annál, mint amennyiért megvásárolta azt majdnem húsz évvel ezelőtt. A kaliforniai ingatlant Patricia Gucci még 1993-ban vette, 950 ezer dollárért (ma…..
Hans Lopkowitz 2012.12.16 15:06:11
@zorg2: Aki próbálta, az tudja milyen ott. Én próbáltam – ez a kép alapján a Joshua Tree National Park közelében lehet. Nekem ez tetszett, nem az erdők.
Létezik, hogy egy ügyvédi iroda küldözget a Telenor nevében fantomtartozások után felszólításokat, úgy hogy a Telenor nem tud róla? Naiv ügyfél nem érti, milyen tartozása lehetne, miután 0-ás papírral hagyta ott a szolgáltatót, számhordozással, úgy, hogy ha bármilyen…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
Hamar rosszkedvűek lettek a demokratikus ellenzéki összefogás hívei. Ami a DK-s éhségsztrájk lezárásaként megrendezett sokezres tüntetés után oly egyszerűnek tűnt, most ismét bonyolulttá vált. Az Orbán-rezsim alatt nyomorodó, szenvedő magyarok tömegei legszívesebben azt…..
Hans Lopkowitz 2012.09.20 12:50:50
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
Hans Lopkowitz 2012.05.04 01:14:15
 ..
Hans Lopkowitz 2012.05.02 21:16:04
Tisztelt Cím! Olvastam hirdetésüket, hogy írjunk, ha valami nagyon jó vagy valami nagyon rossz történik velünk az egészségügy területén.Édesanyám történetét szeretném elmesélni. Daganatos volt, majd negatív leletekkel adták haza a 3 hónapos kemoterápia után. Csak 3 havonta…..
Hans Lopkowitz 2012.04.30 01:08:52
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hans Lopkowitz 2012.03.29 21:27:41
@akira2: Bár nem nagyon szeretem ezt a két gyökeret, de tudtommal Szlovákiában több "update" bolt van mint Magyarországon...

Ha valaki magyarul beszél az sem mérvadó, hiszen Révkomáromban, Nagymegyeren, Dunaszerdahelyen is többnyire csak magyar szót lehet hallani.

Az gond az egésszel az, hogy egy csomó adócsalásnak nevezett gond nem az. Még nem is csak adóoptimalizálás, egyszerűen lehetőség a vállalkozásra. Szlovk rendszámmal járó autó esetén is MEG KELL FIZETNI az adót, maximum nem Magyarország részére. Nem mindenki adócsaló az, aki nem Magyarországra fizet adót... úgy 7 milliárd ember él így a Földön.

El kellene fogadni: ha valaki Magyarországon fizeti meg az adója felét, az adócsaló. Aki Szlovákiában a teljes összeget, az nem.
Ma kora este a Hősökön végre egy értelmes demonstráció! (utána meg Dürer!)   ..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják…..
Hans Lopkowitz 2012.02.17 01:49:04
@nemorino: Attól, hogy valaki szlovák rendszámmal jár, az nem azt jelenti, hogy adócsaló. Ha valaki valamilyen okból szlovák rendszámmal jár, az azt jelenti, hogy valamilyen módon szlovákiához kötődik és pl. ott fizet adót. Nekem pl. szlovák céges autóm van, de ott dolgozom, ott van bejelentett munkahelyem, ott adózok és fizetem a járulékokat.

Nem mindenki adócsaló, aki nem Magyarországon fizet adót. Kb. 7 milliárd ilyen ember létezik.

Adócsaló az, aki pl. magyar rendszámmal jár és nem fizeti be az összes adót. Onnan ismered meg őket, hogy még élnek. Ennél egy szinttel rosszabb az aki magyar politikus, mert azt még az emberek közé sem lehet sorolni. Épp a pedofil gyerekgyilkos után következik, a magyar politikus a létforma legundorítóbb fajtája.
December 23. fordulópont az Orbán kormánnyal szembeni ellenzék történetében. Végre egymásra találtak a civilek és a pártok, megszületett, valami közös összefogás. De a Gyorskocsis utcai koalíció még nem született meg, és ennek legkevésbé az LMP az akadálya. 23-án egy…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
Hans Lopkowitz 2011.11.24 21:55:15
@kristofxx: A majdnem 20 évvel ezelőtti Wembley koncerten ott voltam... jó volt, de egyértelműen kiderült: Freddie-t nem lehet pótolni. Ott sem sikerült és azóta sem. Kár próbálkozni.
Az 1991-es évről sokat nosztalgiáztunk idén, jöttek az emlékek az eurodance korszakról, vagy éppen a 20 éves, legendás albumokról.Sajnos az 1991 egy nagyon szomorú emléket is jelent, hiszen ebben az évben hunyt el Freddie Mercury, a Queen énekese, zenei géniusza, mondhatni…..
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
Hans Lopkowitz 2011.11.20 17:01:22
@vittore: Momentán nő...
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Hans Lopkowitz 2011.11.18 10:30:19
@amenta: Főleg a magyar picra... mert az az igazi európai...
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Még mielőtt az MSZP végképp az ámokfutás mellett dönt - bár az sem kizárt, hogy Szíjjártó Péternek másodállása van a pártvezetés mellett -, szeretném jelezni: amit tesznek, sehova nem vezet. Folyosók szegleteiben suttogó MSZP-s alkalmazottak közlik a Demokratikus Koalícióhoz…..
Hans Lopkowitz 2011.10.28 11:03:47
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Már rég megérdemli – és most meg is fogja kapni!