Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üzleti Farkas

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cápák ismét köröztek a prédáik körül. Nézzük meg együtt, hogyan sikerült előadni a vállalkozóknak az ötletüket. Ötlet neve: Living Road Befektetés: 50 millió 30% tulajdonrészért Ötlet bemutatása:  Egy figyelemfelkeltő és féktáv csökkentő anyagburkolat az ötlet, ami gyalogátkelőhelyek és…..
Egy kis húsvéti szünet sajnos közbe szólt, így 2 hetet kellett várni az újabb Cápák között részre, szám szerint a 7-re. Cserébe most két vállalkozás kapott befektetést. Nézzük is át őket!   Ötlet neve: Skienergie Befektetés: 60 millió ft, 10% tulajdonrészért Ötlet bemutatása:  Egy…..
Ez most nem volt annyira izgalmas adás, de azért elmondom róluk a saját véleményemet.   Ötlet neve: Kutyatorta Befektetés: 30 millió ft, 25% tulajdonrészért Ötlet bemutatása:  Valamilyen húskészítményből készítenek kutyatortát, ami már alapból is állateledel.Fagyasztással tartósítják, így…..
Lement az újabb adás, így örömmel ültem le a laptop elé, hogy elmondja a saját véleményem a bemutatott ötletekről. Nézd meg a videót, olvasd el, hogy én hogyan vélekedek a látottakról és mondd el kommentben, hogy neked mi a véleményed. Várom! Most tudtam volna bőven beszélni 1-2 ötletnél, így…..
Már a 4. részen is túl vagyunk, ám ezúttal nagyobb befektetési kedvvel keltek a cápák, de az ötletek is jók voltak most. Nézzük át együtt, hogy én miként láttam a műsorban bemutatott vállalkozásokat.   Ötlet neve: Momopel Befektetés: 20 millió ft, 10% tulajdonrészért Ötlet bemutatása:  Mosható…..
Instagramon kommunikálok, de most, több mint 1 év után szükség van a blogra, hogy az ötletek bemutatását tartalmazó videókat be tudjam neked mutatni.  A szöveg ugyanaz, mint az Instagram posztban, így ha azt már olvastad, akkor csak a videókat nézd meg. Ötlet neve: Elektromos…..
Instagramon kommunikálok, de most, több mint 1 év után szükség van a blogra, hogy az ötletek bemutatását tartalmazó videókat be tudjam neked mutatni.   A szöveg ugyanaz, mint ebben az Instagram posztban, így ha azt már olvastad, akkor csak a videókat nézd meg.   Ötlet neve: Ölelhető…..
Olvasási idő: 2 perc Ha nem vagy jártas a külföldi marketing kifejezésekben vagy nem olvasol ilyen témában angolul, akkor gondolom most hallottál róla először. De ne aggódj, egyáltalán nem baj, hogy nem tudod mi ez, eszik vagy isszák. Gyorsan el is mondom mi ez, mert jó tudni. Még lehet te is tudod…..
Üzleti Farkas 2020.01.30 14:05:22
@Attilajukkaja: nem küldtem el neki, csak titkon reménykedtem, hogy követ magától is :D
Üzleti Farkas 2020.01.30 18:48:00
@Attilajukkaja: igen ez is az volt szerintem, jól eltaláltad! Írtam oda én is :)
Meg ez a 4 képes vihar, hogy Facebook+Instagram+LinkedIn+Tinder képet is kitettek, az is newsjacking volt. ;)
Olvasási idő: 4 perc Szerintem mindenki ismeri azt a jelenséget, mikor egy itthoni előadó kitesz Youtube-ra egy zenét és felrobban a videómegosztó oldal azzal a lendülettel. Aztán napokig trónolnak a felkapott első helyein. Gondoljunk csak vissza az X-Faktorra, mikor kijött egy Manuel zene és…..
Olvasási idő: 5 perc Nem újdonság, hogy valaki termékeket ad el online. Rengeteg felület van rá itthon is és külföldön is. Magánszemélyek és cégek versengenek néha az ügyfelekért, de van amivel nem tudják felvenni a versenyt. A te saját kézzel készült termékeddel, hiszen egy kínai gyár sem tudja…..
Olvasási idő: 2 perc Gondolkodtam, hogy az Üzleti Farkas Instagram oldalamon elkezdek megosztani pár infót posztok formájában, amit én is épp tanulok marketingből. Aki régóta követ, az tudja, hogy sok mindenről kikérem a követőim véleményét. Betűszín változás, miről írjak a blogban, legyen e…..
Olvasási idő: 3 perc Remélem mindenki tudja, hogy a világ legnagyobb videómegosztó platformja, a Youtube, valójában a Google tulajdona. 200 millióba került nekik, hogy visszaéltek gyerekek adataival. Ezt nyáron ismerték el. Azóta eltelt sok idő és jött amire mindenki várt. A tartalomgyártók nehéz…..
Olvasási idő: 8 perc Aki követte a korábbi cikkeimet, az tudja, hogy egy kedves jó barátom, Zseethoven az X-Faktor indulóinak táborát erősíti idén. Aki pedig még a műsort is követi, az tudja, hogy sajnos véget ért számára a "tehetségkutató". Vagyis számukra. De miért tettem idézőjelbe a…..
Olvasási idő: 4 perc   Egy médiaplatform megjelenésnek komoly értéke van. Első körben nyilvánvalóan a nézettség szempontjából. Ma már, amikor a TV és a Youtube nézettsége vállvetve harcol és időről időre egyre jobban dől a mérleg nyelve az internetes tartalom felé, addig a hagyományos médiumok az…..
Olvasási idő: 2 perc Akik már követnek régebb óta és szemfülesek, azok biztos észrevették már, hogy jó barátom a címben említett úriember. Egy kisebb fajta cikksorozatban szeretném bemutatni nektek a zene egy másik oldalát, hogy a 21. században ez miért lett inkább már üzlet, mint művészet.…..
Üzleti Farkas 2019.11.02 17:11:03
@ColT: jogos gondolatok. minden üzlet amiben több forrásból lehet profitálni. szerintem
Egyre többet hallottam én is a Revolutról. Ilyen jó, olyan jó. De eddig szerény kis hazánkat valahogy békén hagyta. Romániában hatalmasat tarolt így nem volt kérdés, országunk határjait hiába védték jól, hozzánk is betört ez az új bank. El is mondom neked miért lehet jó a használata. Ha pedig…..
Régóta megakartam ezt írni, fejben már 21-szer megírtam. De most végre meg is írom mert már a sokadik guru hirdetése jön velem szembe. 1-2 konkrétan a magyar minimálbér negyedéért kínál olyat, amitől neked jobb lesz. Tuti jobb lesz. Ezzel a cikkel segíteni szeretnék mindenkinek. Ki a guru? A…..
Olvasási idő: 3 perc Nos, ha csak 10 másodperced van akkor elárulom gyorsan, hogy azért jó ha a magyar vállalkozók segítik egymást, hogy akkor olyan csodaszép dolgok születnek, mint a fent látható logó. Igen, komolyodik az oldal, lassan 2000 követőm van, így ideje volt már. Jókor kezdtünk el…..
Olvasási idő: 5 perc Amióta az Instagram lenyúlta a Snapchat korábbi újítását a Story-t, azóta rengeteget fejlesztette, tökéletesítette a Facebook. Mert ugye tudod, hogy a Facebooké az Insta? Lett szavazás, kvíz, kérdezni lehet és ezek csak a legnagyobb erejű új funkciók a Storyba, mert rengeteg…..
Nos hát, elkezdtem egy Instagram oldalt. A lényege annyi lenne, hogy külföldi oldalak mondanivalóját magyarra fordítom és azokat teszem ki. Leginkább motivációs szövegek üzletről, bizniszről, vállalkozásról.Szóval el is kezdtem, már éles: @uzletifarkas. Már pár hete a fejembe volt ez az ötlet. Csak…..
Üzleti Farkas 2019.06.10 15:02:57
Szia Alinda!

Ne haragudj, most látom, hogy írtál. Hát röviden válaszolva, ahogy látom neked semmi másra nincs szükséged, csak kitartásra. Ez nem megy mindig egyről a kettőre. Maratont kezdtél el, nem egy sprintet.

Az, hogy az én trükkjeim pl az említett provokálás, bejöttek nálam az azért van mert nem csak simán trollkodtam ide-oda. Tudatosan oda trollkodtam ahol a célközönségem van. Te tudod ki a célközönséged?

Nincs olyan amit állítasz, hogy van egy trükk amivel mindez elérhető csak senki nem osztja meg. Különösen az én esetembe, mivel minden pillanatot, adatot, statisztikát megosztottam. De vannak marketing guruk akik visszatartanak hasznos infokat akár még fizetős eseményeken is.

Az, hogy a tartalom milyen minőségű, nem te döntöd el. Saját példám és jó tanulság állandóan magamnak: van egy poszt amire azt mondom, hogy felrobbantom vele az Instragramot mert szerintem annyira jó, fele annyi lájkot ér el mint az amire azt mondom, hogy ahh ez a poszt nem lesz rossz egy 200 lájkot elér majd. Aztán lesz 400... Mi, tartalomgyártók csak megítéljük a poszt minőségét, hogy sz@r e vagy sem. Utána majd eldöntik a követőink.

Ha ez nem lenne igaz és egy ordas nagy kamu lenne, szerintem megbuktam volna én is és mindenki akinek sikerült. Hosszú távú sikereket nem lehet elérni ámítással.

Ez egy sokoldalú, klompex dolog. Ez benne a trükk. Ezt nem csak tudni, érezni kell. Annyi mindenből áll össze. A hashtegek, a helyszín, hogy mikor teszed ki, milyen a caption, milyen a poszt, hogy teljesített az első 10 percbe, hányan mentették le, kommenteltek, küldték el és még sorolhatnám. Tarts ki és megjön az eredmény amit vársz!

Hajrá! Szép napot!
  Remélem azért kattintottál rá a cikkre, mert mikor megláttad úgy voltál vele, hogy "Te jó ég! Fontos-e? Hát persze, hogy fontos miket beszél ez?". Szóval, a címbeli kérdésre a válasz igen, fontos. Nagyon. Te elszoktad olvasni akár magánszemélynek, akár cégnek vagy bárkinek, hogy mi van az…..
Olvasási idő: 6 perc Hogy lehetsz képes arra amire én is, ráadásul teljesen ingyen, reklámköltség nélkül? Mutatom! 1 hónapja amikor elkezdtem az egészet, nem hittem volna, hogy ennyire naggyá fog nőni az egész. Azt se hittem, hogy ilyen jó eredményeket tudok majd elérni. De azt végképp nem…..
Holnap jön egy összefoglaló cikk, az első 1 hónapról az Instagramon, de hogy megérts mindent, olvasd el ezt is! Nem szoktam magyarázkodni, meg minek magyarázkodnék? Azt se tudja senki, hogy ki vagyok mi vagyok. De mégis megteszem mert nagy hévvel indultam, az Instán robbantottam, gondoltam itt is…..
Na hát eltelt az első 7 nap, vagyis egy teljes hét. Te jó ég. El se hiszem. Gyorsan telik az idő.  A bloggal annyira nem tudtam foglalkozni mint terveztem. Sok dolgom volt és mindig az insta oldalt helyeztem előtérbe. Ha volt időm prioritásban mindig azt tettem előre. Így a blog kicsit szegényes. A…..
Eljött a cikksorozat harmadik, ám rövid cikke. Az első részhez kattints IDE, a másodikhoz meg IDE.  Na hát. Az oldal megélte az első 72 óráját. Szedjük is össze hova jutottunk vele: A blogot összesen, 107-en olvasták. Nem rossz. 1135 ember nézte meg az oldalam. Ez nagyon jó szerintem egy…..