Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyBGood

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
JohnnyBGood 2016.11.08 01:29:56
Hogy jön ide ez a cikk témáját félrehúzni hivatott "migráns" meg a "pénzlopás" meg "orbán" meg fa*om a kommentek között???..

A cikk a hajléktalanságról és a TV2 riportjáról szól. Nem láttam de nagyon igazuk van ha végre valaki szóvátette!!
Mondom ezt úgy hogy sosem szavaznék a fideszre ha muszáj lenne sem, de offtopic itt vége.

Más ember szülői háttér szülői segítség nélkül vitte egymaga odáig hogy van jól fizető állása, sulija (magától igen) meg széles spektrumú hasznos tudása! És kiba*ott büszke rá hogy a mai irreálisan elszállt bérleti díjak mellett meg tud élni!
De vegyük már észre, hogy a jól fizető állás mellett gondoskodj a nyugdíjadról előre, gondoskodj az egészség biztosításodról, gondoskodj a saját szüleidről akik ma már ha tetszik ha nem lenyúlhatják a fizetésed egy részét ha nehezebb családba születtél (köszönjük fidesz!), gondoskodj arról hogy egyszer legyen lakásod, gondoskodj arról hogy legyen félre rakott pénzed ha valami bedöglik elromlik, cserélhesd, javíthasd, legyen pénzed a leendő saját családodra, a jó létedre és emelett időd és pénzed a további tanulásra hogy legyen jövőd is meg kitartásod meg szorgalmad stb stb..... A hajléktalanokról had ne én gondoskodjak már basszus!

Nehogy már a piszok kemény élet mellett a hajléktalanok döntő többségének életmódjára vetett szavamnál én legyek a hülyel!!! És kelljen eltűrni a buszon a villamoson a Blahán a Nyugatiban mindenhol azt a mocskot, ordibálást, beszólásokat, bűzt, nyomorgást, kerülégetést, hugypatakokat és egyebek átlépkedését!!!
Nem elég az hogy az élet amúgy is ge*i kemény??? Elegem van a bal oldal képmutatásából, ha már az élet szinte lehetetlent kér (lásd fenti felsorolás) ne én érezzem már szarul magam hogy élhetőbb de legalábbis tisztább várost szeretnék látni és bizony törvény erejével melegedőkbe tessékelni mindenkit aki úgy érzi magáénak a közösségi tereket mintha alanyi jogon lenne a saját lakása amiért max kéregetni tud. Hogy az ember ne úgy fusson már neki egy napnak és ne úgy fejezze be hogy szó szerint hányni fog az állapotoktól!!! Napi szinten!

Elég nehéz az élet ne kelljen már sírni meg könyörögni az emberi állapotokat megkövetelő törvényekért, hogy legyen kedve és kitartása az embernek dolgozni és adót termelni az ország összes polgára számára..

Vége: Fidesz kuka, Bal oldal kuka! Mindkettő magának köszönheti! Ettől függetlenül helyes rávilágítani arra amit a kommentelők fele tényleg átél itt nap mint nap... nagyon időszerű! (halkan jegyzem meg hogy a legtöbb hajléktalan lejattolja a kamu papirjai és történetei után a napi bevétele kétharmadát a górénak a maradékot elissza és ezért ott maradhat aludni, nem fog senki feladni egy ilyen életvitelt magától, mert ki van találva hogy fosul de túléljen a mi kárunkra anélkül hogy bármi más lehetőség után nézne és telibehugyozza szó szerint az ország többségét és valóban ott akar élni mert máshonnan nem jut pénzhez és piához, a normális sajnálnivaló hajléktalanokkal nem találkozol az aluljárokban)
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
JohnnyBGood 2016.11.05 18:17:23
@teofilka: Én is USPS-t használok. Bár mostanában sűrűn hazavágja a csomagom ;) ...
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
JohnnyBGood 2015.11.19 11:53:48
@Joe Joe: Bár szubjektív, de magam igen racionális embernek tartom, aki értetlenül áll azok előtt akik ilyen hülyeségekben, ufókban, Magyarsággal kapcsolatos elképesztő blődségekben, és ki tudja miben hisznek.

De álljunk már meg egy szóra. 9/11:

Nem kell ahhoz 'konteós' műsorokat nézned hogy a tényekkel találkozz. WTC7. A komplexumot bérlő Larry Silverstein Országos amcsi médiában maga nyilatkozta (kikeressem a video archive-ot, vagy megtalálod magad is?) egy kérdésre válaszolva, hogy saját maga kérte a tűzoltókat(!) hogy döntsék le ("Pull it") a 7-es tornyot. Mindezt akkor amikor minden lakos idege kötéltáncot járt az összeomlott ikertornyok miatt. És néhány óra leforgása alatt a tűzoltók(!), mint szakavatott detonátor-mesterek eleget tettek a bérlő az irányú kérésének, hogy a lakosságra idegállapotára fittyet hányva még egy épületet összeborítsanak biztosítás, lakosság értesítése nélkül. Azt az épületet amire nem(!) hullott több törmelék, mint a környező épületek bármelyikére (amik közül fura de egy sem omlott össze) és helyt adott New York polgármesterének mindent átvészelő bunkerének. A legerősebb volt az összes közül. Az általad hangoztatott tények szerint: Larry kérésére az ikertornyok összeomlását követően pár órán belül a tűzoltók irányított robbantással összedöntötték egy kupacba a legerősebb wtc épületet aminek esze ágában sem volt összedőlni.

Gratulálok. Az ellenkonteósok és a konteósok elvakultsága pontosan ugyanolyan szemellenzős ostobaság.
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
JohnnyBGood 2015.03.31 22:24:46
Leírom nekem mi maradt meg a fejemben az előző évadokból nem biztos, hogy kronológikusan, aztán leírom miért idézek:

- A városi lovaglós jelenet és a tank
- Ahogy a farmon próbálják a zombit a kútból kihúzni hogy mentsék a vizet és kettészakad (ritka logikus és életszerű jelenetsor, annyira hiányolom az ilyeneket, nem az uncsi zombidesignnal)
- Amikor Daryl-ék egy autóval lefékeznek mert töménytelen mennyiségű zombi van az úton, a kamera felsvenkel és végeláthatatlan zombiáradat (a legjobb pillanat volt és ennyi, többet nincs globális képe a nézőnek arról mi a lószar folyik a világban, hányan vannak, merre tartanak..)
- Ha jól emlékszem Shane megölése után mikor a dráma után egyre több és több zombi jön elő az erdőből és tart a farm felé
- A labor ahol kutattak a zombik után, az jó szál volt.
- A kormányzó, a lánya, a vitrinsora, a tankos börtönjelenet (ahol a sorozat alatt először és utoljára elhittem hogy van valódi erő az ellenségben, még esetleg a Terminus ilyen volt, de elcseszték a súlyozását)
- A kormányzó szakállas kóborlása ami hatalmas volt szerintem, nagyon élveztem
- Ahogy Daryl-ék a kórházat cserkészik az üres város épületeiből

Kb ennyi ami igazán nyomot hagyott. Ebből látszik, mi az ami rám a drámán kívül hatással van, amiből egyre kevesebb van a sorozatban: logika, a világra való kitekintés, és egyedi jellegű kidolgozott életszagú jelenetek.

A mostani évadból őszintén nem tudnám elmondani a 2/3-a miről szólt, passz. (a drámán kívül). Az évadnyitó szuper volt, utána szürke köd addig míg a pajtában nem rekednek a forgószeles viharos napon, a forgóajtós/zenés rész egyben megvan, és ennyi ami igazán jó volt. Sajnos. A világról továbbra sem tudok semmit, ahogy arról sem mi van a zombi-kórral, miért lesznek zombik akik csakúgy meghalnak, stb..?
Sorozatunk előző részeiben a természet jól ismert, ám máig magyarázat nélküli jelenségeiből illetve a jövőbelátás leghíresebb eseteiből válogattunk. Ezúttal a történelem és a tudomány határterületeire kalandozunk, hat rejtélyes régészeti lelet kapcsán. 1. A…..
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
JohnnyBGood 2014.10.26 12:08:17
Pont erre gondoltam tegnap: Kedves Gabika, az uccsó csíkot már nem kellett volna mert még fejre állsz a végén:)

Zsófi (mármint a versenyző) jó, de messze nem annyira mint BangBang. Énekelhetne újra olyan dalt, amit meglovagolhatna a mélytónusú szép hangja. Láthatólag Ő és Tavalyi Ricsi veszik komolyan ezt a műsort, bár utóbbi a Majkás szám színvonalát nemigen hozta hogy csak innen közelítsem meg a teljesítményét.
Julcsi konkrétan végigkiabálta a számot, nem tudom Sixx mit eszik ezen, képtelen vagyok a csajt komolyan venni, még ha nem is ő a legrosszabb idén.
A Sudrász képtelen a mentorházas überzseniális előadását legalább megközelíteni élőshowban.. valahogy nem megy. (az bitang jó humoros, profi, perfect előadás volt. szerintem) Ráadásul ahhoz képest ahogy megjelentek most inkább kisfiúknak tűnnek, ezt nem tudom hogyan érte el az RTL..
Megjegyezhetetlen nevű Jonathán az első számot jól hozta, egészen elhittem neki, a párbajszámnál már az ideg rázta szerencsétlent. Csoda hogy túlélte valóban.
Jennifer fantasztikus volt újra, fantasztikusan szar. Kerestem búcsúzáskor az arcán az érzelmeket, deee, ennek a lánynak odatapadtak az arcizmai az arccsontjához, képtelen szerintem önerőből elmozdítani őket stabilan melankólikus állapotukból.
Borbély Richárd, aki előadás előtt tuti lehúzott egy nagy adag RedBullt, nem hozta formáját, de még így is az "odafigyelek" kategóriában van nálam.

Szikora az Istenes Hitgyülis célzásokkal szerintem kicsit túllőtt a célon, a műsorhoz nem sok köze van ennek. Egyébként fizetik az Ex-Faktoros nevek emlegetéséért, mert kurvaidegesítő!
Alföldi már minden szartól elájul. G pedig viszonylag korrekten ítél bár néha beszólhatna az emberei előadására valami mást is a nyilinyalin kívül.

Műsorvezető Zsófi, akit elsőre fél szemmel Lilunak néztem, istentelenül ostoba, rettentően idegesítő rondaság, agyoncsapta Bence viszonylagos színvonalát is.

A többiekre nem emlékszem.