Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matits Viktor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAV nyomozói egy piliscsabai pincében csaptak le egy háromfős bandára, akik több tucat Grabovoj-számot hamisítottak nagy mennyiségben, és azok értékesítését is tervezték. A közlemény szerint a banda profiljába főleg gyógyító (456813), nyelvtanulást segítő (453,358),…..
Matits Viktor 2015.03.26 15:17:31
@A nick már létezik Másikat válassz: 7030, a postafiók 7031 vagy 7032 :)
Miközben a sajtó az én méltatlanságomtól hangos Zuglóban egyéb méltatlanságok is történnek. Az önkormányzat a Cserei utca 3-ban történt gázrobbanás károsultjai számára a Mexikói út 3-ban utalt ki lakást. Bölcs döntés. Nyilvánvaló, hogy akik ezt a csoportvezetői ötletet…..
Nem eredménytelen az országos zöldhatóság kapcsán folytatott küzdelmem. Miután sorra láttak napvilágot olyan információk a főfelügyelőség működéséről, amelyek alapján az ügyészségnek hivatalból eljárást kellett volna indítani, végül a rendőrség lépett: vélhetőleg…..
Patthelyzet: az utca szűk, de a lakók ott akarnak parkolni. Ahogy szinte az egész kerületben. A gyalogosok, babakocsival vagy kerekesszékkel közlekedők egyre inkább kiszorulnak az utcáinkból. Jönnek a turisták, hogy gyönyörködjenek a műemlékeinkben és ehelyett kerülgethetik az…..
Hosszas beharangozások és előkészületek után múlt szombat került megrendezésre a Tichu-bajnokság.Bár a szervezés folyamán sok időpont és sok résztvevő felmerült, végeredményben 4 páros vállalta a megmérettetést (tulajdonképpen jobb, mint, ha 5 páros lett volna;-)). Bevallom…..
Egyszerűen nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy egy ellenzékben lévő párt előterjeszt valamit, amit aztán ellenszavazat nélkül elfogadnak, pedig most pont ezt történt: az LMP rájött, hogy a metróépítés miatt a forgalom elől elzárt Móricz jó úgy, ahogy van, nem nőtt meg a…..
Matits Viktor 2011.06.10 22:55:31
@AdamK: Pedig ezek a tervek is megvannak valahol (valaki említette). Másfél sáv lenne széles járdákkal. (a fél sáv bicikli út lenne) A buszokat meg felterelnék a sínekre fixen.
Varánusz Elempéahibás! 2011.05.25 22:04:49
A zuglói időközi választás kezd átmenni valami sajátos kismagyar abszurd komédiába. Azt, hogy a papcsákisták nem válogatnak az eszközökben, már egy fáradt ásítással sem kommentálja az ember, olyan megszokottá válik lassan. De ami most kibontakozni látszik a…..
Hahó Öcsi Tárlatvezetés 2011.05.21 17:58:00
           Tárlatvezetés. Egy kép. Itt van az asztalomon egy kép, amit hazánkban valószínűleg többen megismertek az utóbbi néhány napban mint ahányan ismerjük Leonardo Mona Lisaját, vagy Csontváry Magányos cédrusát. Egy…..
Mindig érdekes a politikusok és a média viszonya. Nem okoz csalódást Kövér László sem. "Az elmúlt húsz év médiatevékenysége miatt az emberek jelentős részének nincs kellő információja ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat” – közli tényként a…..
Eltelt az alkotmány vitájának első hete, amely különös izgalmakat nem tartogatott a politika ínyenceinek. Minden parlamenti párt az előre bejelentett pályán maradt: a kormányzó pártszövetség Szili Katalinnal kiegészítve a javaslatokat tárgyalta, a Jobbik részt vett ugyan az…..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..