Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszl

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy július 1-jén az Árpád hídon történt halálos gázolás áldozata éppen kerékpárral közlekedett, és a közlekedés biztonságáért a Magyar Kerékpárosklub biciklis tüntetést szervezett, fontos látnunk, hogy a közúti gyorsulási versenyek felszámolása, a közlekedésbiztonság növelése és a…..
Városszerte sokfelé találkozunk kitaposott ösvényekkel. Ilyenkor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ki a hibás: a gyalogos, aki szándékosan nem a kijelölt úton megy és barbár módon letapossa a füvet, vagy a tervező, aki nem oda tervezte a járdát, ahol a gyalogosok mozogni szeretnének. Az angol…..
Folytatódik a Járókelő Legyen itt egy zebra! című kampánya. Most már biztos: nem lesz zebra a Corvinusnál. Ez volt az egyik helyszín a három közül, ahol zebráért kampányoltunk. De miért ne lehetne helyette street art? Szász László írása...
Január 7-én kezdődött a Vörösmarty tér felújítása, a munkák a tervek szerint augusztus 31-ig tartanak. Ahhoz hozzászokhattunk, hogy egy ilyen dátumot nem kell komolyan venni, azonban nagyobb baj, hogy a felújítás ideje alatt a lezárásokról, kerülőutakról a járókelők nincsenek megfelelően…..
Két hét telt el a 3-as metró északi szakaszának átadása óta. Tarlós István átadta, a városlakók pedig birtokba vették a felújított állomásokat. Néhány napig vártam a részletesebb beszámolót, a felújított állomások építészeti bemutatását, de hiába. Aztán úgy döntöttem, hogy további várakozás helyett…..
szaszl 2019.04.17 16:08:48
@letblog: Jogos az észrevétel, köszönöm!