Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingMidas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Live streaming video by Ustream ..
KingMidas 2013.09.01 19:18:37
Moon telefonját ellopták, a kártyát személyesen le tudta tiltatni, a készüléket azonban nem, méghozzá egészen abszurd okokból: "az ügyintéző hölgy közölte, hogy mivel elektronikus számlázáson vagyok, nem tudja kinyomtatni a telefon vásárlásának számláját, hogy…..
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
Gege a lokálpatriotizmus egy megalkuvást nem tűrő fajtájával találkozott kutyasétáltatás közben:Egyik nap ez mikor drága kutyusomat sétáltattam az utcánkban ez kép fogadott az egyik kapualjnál. Körülnéztem aztán oda pisiltettem drága ebemet, nehogymá úgy legyen! De érdekes…..
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
Edina lőtte ezt a többszörösen ellentmondásos kontrollert az Electroworld oldalán:Nagy rajongótok vagyunk és mikor ezt megláttuk az interneten.....rögtön eszünkbe jutottál:) A lényeg: ELÉRHETŐ ÁRON! Kíváncsi lennék h a 999,999 Ft os árat kiknek kalkulálták :)?  ..
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..