Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamutsong

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már egy jó kis csataleírás itt a blogon. A mai dátum ráadásul kifejezetten kedvez egy ilyen csataleírásnak, hiszen a most következő ütközet réges-régen volt, és igazán izgalmas és tanulságos események láncolata vezetett el a megvívásáig. A szemben álló felek…..
Amikor azt firtatták, hogy érdekes egybeesés, hogy pont azon a teljesen jelentéktelen útvonalon jött rá az önkormányzatra az útjavítás, ahol a kedves veje lakik, akkor Orbán Viktor azt találta mondani, hogy "kommunista hazugság". Ez más szájából valószínűleg nem érdekelt…..
mamutsong 2013.09.11 14:03:58
@Makkasz: gond van a oéldával, ha 19 ember a számla felét fizeti, az lényegében a saját fogyasztásuk (3 sör/fő). Ha fejenként 6 sört fizetnek, az 114 sör, neked akkor nem 60-at kell fizetni, "csak" 6-ot.
A sorozatunkban eddig bemutatott új vagy megváltozott funkciók olyan radikálisan nem változtattak meg dolgokat, csak kijavították a Windows 8 következetlen, vagy hibás megoldásait. Szerintem például nem radikális változás az, hogy az Asztal háttere mostantól a kezdőképernyő alá…..
Mi a legkevesebb, amivel még érzékeltetni lehet a legnépszerűbb képregényhősök lényegét? A Comic Twart rajzolói utánajártak. A Comic Twart minden héten különböző témát jelöl ki, aminek jegyében a vállalkozó szelleműek megoszthatják munkáikat. Indulása óta a blog a…..
mamutsong 2010.11.10 11:33:17
A japánok tojnak a fejünkre. Nem érdekli őket, hogy mi az aktuális custom divat Európában, fütyülnek arra, hogy mi a menő Amerikában. Épített motorjaik saját stílust képviselnek, évről évre betegebb vasakat mutatnak be – mi meg újra és újra megdöbbenünk. Jokohama neve…..
mamutsong 2009.12.16 18:28:55
A második képen látható motor készítőjének weboldala www.chicara.com/index.html
van ott még néhány érdekes darab, hátha érdekel valakit.
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
A júliusi megjelenések közül tegnap kimaradt a Páran párban 3. évadja, ami a hónap utolsó napjára várható a Klub Publishingtől 1990 Ft-ért. Megjött az InterCom és a Budapest Film augusztusi megjelenési terve, így gyakorlatilag kész a nyárvége menetrendje. A tegnapihoz…..