Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Spitzvogel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem…..
„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést,…..
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a párja még ennyi idő elteltével sem nyílik meg neki, nem avatja be az érzéseibe, gondolataiba, de a barátaival mintha közvetlenebb lenne. A barátnő arra gondol, hogy ez családi örökség nála, és már sosem fog változni. A kialakult…..
Dr. Spitzvogel 2019.04.04 08:02:51
Dr. Spitzvogel 2019.04.05 08:02:26
@Andrenalina: fel is kotottem volna magam
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..
Dr. Spitzvogel 2019.04.04 07:38:13
@God Harald: a dobozi utcaban mindenkeppen!