Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laon

7 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban nagyon nehéz igazán, számunkra megfelelő párt találni. Részemről lehet kicsit maradi vagyok, de harmincöt évesen már szeretnék megállapodni, gyereket vállalni egy olyan nő mellett, akit majd örökké szerethetek, mert kit ha nem azt a nőt, aki majd megajándékoz az élet legnagyobb…..
Nem értem ezt a mai dolgot, bár lehet azért, mert elkerülöm a politikát és nem azt nézem soha, hogy ki milyen pártot képvisel, hanem ki milyen ember! Miért akar egy ember irányítani mindent visszavonásig, mikor pont azt hirdetik, össze kell fogni, közösen kell legyűrni ezt a nehéz helyzetet? Miért…..
Laon 2020.03.24 11:55:20
@ulpius66: Nem láttam az említett posztot, de az tény, itt nem összefognak mint reklámozzák, hanem egyeduralmat akar. Érdekes összefüggés lehet, hogy pont március 23.án több évtizeddel ezelőtt kinek az egyeduralmát fogadták el, nézzetek utána, mert nem semmi az egybeesés. :) összeesküvés elméleteket félretéve, nem korrekt amit csinálnak. Na meg akinek ilyenkor pl a hadsereg élére kellene állni, a köztársasági elnöknek, az ilyenkor hol van, azt tudja valaki? Lehet már párton belül is megelégelték többen amit csinálnak, mert ez itt már rég nem arról szól, hogy a magyar embereket megvédjék... Ez csupán az én véleményem.
Laon 2020.03.24 11:58:31
@ulpius66: Tisztában vagy te azzal, hogy azt olvasol, látsz és hallasz, amit ők akarnak? Az ellenzék rég mondta, hogy legyen meg ez a dolog három hónapig, ami meghosszabítható. Ez nem tetszett neki, ugyan miért??? pffff hagyjuk, az ilyen elvakult emberek miatt vannak még ezek mindig ott, bár meg kell mondjam, nincs megfelelő ellenzék sem, akikre érdemesebb lenne szavazni. Na ezért maradok én távol a politikától, csak sajnos ez mind minket is érint. Nincs már sajtószabadság, így azt közölnek, amit akarnak közölni. Mire kiderül mi is az igazság, addigra az emberek nagy része már elkönyvelte úgy ahogy elsőre hallotta. :(
Laon 2020.03.24 13:10:02
@ulpius66: Hála Istennek még ott az a kb 10% felület, ahol megjelenhetnek hasonlók. Részemről nem nagyon izgat, nem vagyok egyik párt szineiben sem érdekelt, mert vallom, egyik kutya másik eb. Sokban egyébként teljesen egyetértek Veled is, de ez akkor sem tetszik, ami most kialakult. Nem tehetünk mást, bíznunk kell a legjobbakban, továbbá vigyáznunk saját magunkra. Érdekes módon nincs kijárási tilalom, én mégis megtudom fogadni a tanácsot, hogy amikor csak tudok, maradjak otthon...
Kisorsolták november 22.-én délben, hogy melyik csapatokkal játszhat válogatottunk a Nemzetek Ligája-playoffban. A magyar labdarúgó-válogatott mint már ismert, nem tudta kiharcolni a kijutást a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra a selejtezőcsoportjából, de a Nemzetek…..
Gyerekkoromtól rúgom a bőrt. Ez az egyetlen igazán őszinte szerelem az életemben, a labdarúgás. NB III-as szinten kezdtem bejárva a korosztályokat, míg nem egy sérülés elgondolkodtatott: Akarok én profi focista lenni? A válasz kiderül az ezt követő pár évből, mikor egy rossz társaság elvitt magával,…..
Laon 2019.04.09 16:32:47
@Tsteinar: Ebben nagyon igazad van és részemről támogatom!!!
Laon 2019.04.09 16:47:53
@Mankel: Az nem botrányos, ha pl. egy játékvezetőt pofon vágnak, erre azt mondja: Ha mégegyszer megütsz kiállítalak. Ez az egyik véglet, másik pedig aki ha felemelt hanggal annyit kérdeznek tőle: Spori bazdmeg ez most mi volt??? Ezért akár valakinek a pirosat is felemeli, ilyet pont láttam és ha nem hallom csak ennyit mondott a játékos, azt mondanám biztos csúnyábbat.... Maradjunk annyiban, teljesen igazad van hogy feljebb is hibáznak, de minket ez érint nem a bl mérkőzés...
Laon 2019.04.09 18:03:52
@Mankel: Voltál te már megyei meccsen? Nem hiszem, hiszen ott a bazdmeg csupán kötőszó. A rutinosabb játékvezetők ezt tudják, na de ezek 90 %a futbalozott korábban. hidd el, nem véletlenül irtam ez kapcsaán amit irtam. :) :D
A 2013-as év az utolsó kettő számjegyéből kiindulva, nem igazán volt szerencsés a számomra. Nagyon pozitív gondolkodású embernek tartom magam, egy sportembernek, de meg kell mondjam azért nagyon megrázó volt, amikor egy munkahelyi éves tüdőszűrést követően visszahívtak, hogy valami nincs rendben.…..
Laon 2019.04.07 21:59:00
@Felicitasz: nem volt könnyű ezt kiírni magamból, de hála az Istennek így már könnyebb. Mindent köszönök és minden jót!
Laon 2019.04.07 21:59:58
@Zsuzsa Kozákné: Köszönöm Neked! Erőt és egészséget kívánok Neked! :)
Az elmúlt években soha nem látott mélységeket jár be hazánk labdarúgása. A nemzeti együttes teljesítménye sok esetben mondhatni botrányos. Az Aranycsapat után egyre nőtt a színvonal távolsága más országokkal szemben, világbajnokságra utoljára 1986-ban jutottunk ki.  Az elmúlt évtizedekben rengeteg…..
Laon 2019.04.04 11:07:20
@vackor1: Nagyon jól látod! Respect :)