Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad Ass

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű és őszinte Jerome Gimenez francia fotós sorozata...
A granadai Javier J Cesar csodálatos képei.  ..
Lenny LW friss fotóin egy kivételesen szép modell, Laura G. pózol nekünk.  ..
Elena Volotova pazar sorozata...
Ana Dias készített egy fantasztikus sorozatot a nem kevésbé fantasztikus modellről a Playboy portugál kiadása számára. A képek láttán azt hiszem nem kétséges, hogy Udovenko kisasszony abszolút megérdemli a Miss April címet.   A fotózásról egy hangulatos kisfilm is készült:..
A kolumbiai Medellín szerencsére nemcsak a drogkartelekről híres, itt dolgozik Oscar Bucaralook, a sajátos színvilággal dolgozó divatfotós is. Most Marisol Gram pózolt a kamerája előtt.  ..
A bolgár Miroslav Belev felvételei. Külön figyelmet érdemel a formabontó harisnya, és természetesen Sara, a gyönyörű modell...
A portugál Erik Reis stúdióképei.  ..
Feketén-fehéren Noirotic 2019.04.09 11:30:59
Fotó: Kleiberth Medina, Buenos Aires, Argentína.        ..
Feketén-fehéren Gustavo Gimenez 2019.04.09 09:39:09
Gustavo Gimenez venezuelai fotós munkája. Remek kompozíciók, könnyed elmosások, igazi történetmesélő alapanyag.    ..
Alonso Aidar sorozata Kazanyból...
Vladimir Kornienko ukrán fotós gyönyörű fény-árnyék játékai.  ..
Manfred Baumann egy fantasztikus werksorozatot tett közzé, amelyen Vanessa Okotie topmodell játsza a főszerepet. A helyszín az egyik Le Meridien hotel, hogy melyik városban, az egy kis szemfülességgel kideríthető. ..
A világ nagyot változott, a kataklizmában a városok elpusztultak, a hatalmi struktúrák összeomlottak és egy új rend született. Az emberiség megmaradt része az erdőkbe vonult, ahol harcos amazonok védelmében építik újjá az elveszett édent. Sasha küldetése kettős, egyrészt meg…..
Marisa Papen a modellvilág egyedülálló jelensége. Azon kevesek közé tartozik, akik a modellkedést valódi önkifejezéssé emelik. Marisának a meztelenségen keresztül kifejezett szabadságvágy és zabolátlan életvidámság a természetes közege. Egy modell, aki a képein keresztül véleményt mond életről,…..
Az orosz Vladimir Nikolaev fotói. Modell: Viktoriia Aliko...
A New York-i Cindy Mello nemcsak topmodell, hanem igazi social media sztár is egyben. Több mint 800 ezer követővel rendelkező insta fiókjában bőségesen találunk remek fotókat róla. Mi most egy Anil Blon által fotózott fehérneműs sorozatot mutatunk be...
Egy rendhagyó pizzázás az ukrán Vladislav Spivak képein. A modellről egyelőre nincs információnk, megkérdeztük a fotóst, ha válaszol közzétesszük. Addig is jó étvágyat a pizzához!..
Gyönyörű lányok Katharina (+18) 2019.04.03 18:50:00
A lipcsei Ben Parker hangulatos sorozata. ..
Stefan Vasilev gyönyörű sorozata a DEFINE DECADENT projekt keretében. A DEFINE DECADENT a szenvedélyről és az önkifejezésről szól. Minden a szépségről és a csábításról. Minden az örök fényről, ami belülről ragyog, mindent és mindenkit megvilágítva...
Gyönyörű lányok Hotelben 2019.04.03 11:43:59
Anton, a fotós (Anton Zhilin) és Lada a modell megérkeznek egy hangulatos erdei szállodába. A hotelszoba hangulatát pár jól sikerült képen örökítik meg.  ..
Michelle Dantasd pózol Nacho Casado képein...
Alex Tsvetkov fotóin Tania Kotova a reggeli ébredés hangulatát jeleníti meg – véleményünk szerint igen meggyőzően..