Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucakovacs

35 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fürdőszoba felújításkor több webshopban is körülnéztem. A Szerelvényáruházban találtam meg a legnagyobb választékot és egyben álmai fürdőkádját is. Ha te is fürdőszoba felújításban gondolkozol, akkor ide mindenképp nézzél be. Árban is van bőven választék, így minden pénztárca megtalálja a számára…..
ÚjHáz Centrum Találtam egy jó webshopot, ahol nagyon segítőkészek. Ha házépítésben vagy felújításban vagy, akkor mindenképp nézd meg ezt az oldal. A betonozástól a festésen át, a fürdőszobai berendezésig és szerszámokig mindent megtalálsz.  Én a fürdőszoba felújításhoz vásároltam itt be.…..
A Google bejelentette, hogy a keresési találatok megjelenítésekor új címkéket vezet be a jövő évtől. Ezek az indikátorok arról fognak információt nyújtani a keresést végzőnek, hogy az adott találat megkattintásakor megjelenő webhely milyen felhasználói élmény nyújt. Mit jelent a felhasználói élmény…..
lucakovacs 2020.11.24 10:55:27
Ez jó tudni! Eddig is sokat dolgoztam az oldalamon keresőoptimalizálás szempontjából és kíváncsi vagyok én milyen besorolást kapok. Ezen az oldalon seomagus.hu/ már nagyon sok hasznos információt olvastam, hogyan lehet még keresőbarátabb az oldalam. Szerintem a Google új változtatásával sokan versenyelőnyhöz jutnak majd.
Manapság már pékség mellett is pékség nyílik, ha pedig végig mész egy nagyváros sétáló utcáján, akkor a cukrászdáké a főszerepe. Szinte biztosan jövedelmező, ha ilyen vállalkozásba kezdesz, de azért nem mindegy hogyan. Az első legnagyobb befektetés lesz a sütőipari, cukrászipari gépek…..
A vízmérték mindig jól jöhet. Legyen szó otthoni hobbi barkácsolásról vagy minden napi szakmánkból eredő munkánkról. Azt gondolnánk, hogy megvehetjük a legolcsóbbat ebből a szerszámból, de én már jártam ezzel rosszul. Az előszoba falat mikor raktuk fel sehogy sem volt egyenes. Sajnos nem mért…..
barkácsolós Digitális nyomda 2020.05.11 09:54:46
Szeretnél egy egyedi névjegykártyát vagy jegyzettömböt készíteni? Esetleg más reklámanyagra lenne szüksége a cégednek? Fontos a gyors és jó minőségű nyomdai szolgáltatás. Biztosan sok nyomda van a környékeden, de a megfelelőt megtalálni nem egyszerű. Nekünk van egy jó tapasztalatunk a BZ Press…..
Van egy szuper hírlevél adatbázisunk, de ahhoz hogy ezt megtartsuk átlag feletti hírleveleket kell kiküldenünk a bázisunknak. 2020-ban egyre többen pályáznak a figyelemre az e-mail fiókunkban is. Kell egy frappáns, figyelemfelkeltő e-mail tárgyat írni és a hírlevélben hasznos információkat adni a…..
Fontos, hogy vállalkozásunk a megfelelő minőségű és mennyiségű e-mail adatbázissal rendelkezzen. A hírlevélben személyesebb módon szólhatunk a vásárlóinkhoz és pontosan azzal a témával találkozhatnak, amivel szeretnének. Már nincsen több kéretlen levél. Egy jó adatbázis pontosan megcélozza a…..
A Facebook még 2020-ban  is ott szerepel a top közösségi oldalak listáján. Töretlen a sikere és egyre bővül az a korosztály, aki rendszeresen használja. Így a cégeknek is egyre nagyobb célcsoportjuk található meg ezen a közösségi felületen. A felhasználok szeretik arra használni a Facebookot, hogy…..
Pallas Communication SEO vizsgálat 2020.04.17 12:53:00
Manapság egyre több cég mutatja meg magát az online világban. A koronavírus elterjedése egyre több céged arra buzdít, hogy nyisson webáruházat, értékesítsen online. Ez viszont nem olyan egyszerű. Egy teljesen új webshopot nagyon nehezen fog megtalálni az interneten böngésző vásárló. Nagy szükség van…..
Pallas Communication SEO Mágus 2020.04.16 12:44:00
Mindenhol csak azt hallod milyen fontos a weboldalad keresőoptimalizálása. De mit is jelent ez pontosan? A te weboldalad vajon megfelel a SEO előírásainak? Nálunk átfogó SEO elemzést kapsz, ha pedig szükséges javítjuk vagy felépítjük a weboldalad keresőbarát változatát. Nézd meg bemutatkozó…..
Évek óta csak szellőztetésre használjuk a tetőtéri ablakunkat, de most ezzel a 2 részes tetőtéri ablakkal megváltozik a hangulata a helyiségeknek. Az alsó rész a korlát, míg a felső rész feltolódik, mint egy kis tető. Néhány kép még: Videó a működéséről:    További tippek és személyes…..
Blog írás Egy szakértő nem csak az olvasónak ír lebilincselő blogot, de a Google robotoknak is kiváló SEO barát szöveget ír. Indíts blogot te is a weboldaladon és vonz be még több vevőt!..
Hírlevél írás Bízd szakértőre a hírlevél írást! Legyenek személyre szóló, kreatív céges e-mailjeid!..
Hallottál már a Google Shopping-ról? Próbáltad már az adaptív hirdetés típust? Ezek a Google legújabb fejlesztései az Adwords fiókodban. Előzd meg a versenytársaidat és használd minél hamarabb ezeket a hirdetési eszközöket! Indíts el saját Adwords kampányodat a segítségünkkel! Csapatunk teljes…..
A Google AdWords hirdetéseket nem egyszerű kezelni. 2020-ban is folyamatos újításokat vezet be a Google. Maradj te is versenyképes az online térben a legújabb hirdetési trükkökkel! Keresd fel profi csapatunkat és mi teljes körűen kezeljük az AdWords hirdetési fiókodat. Oldalunkon megtalálsz minden…..
Szeretnél egy szuper e-mail címlistát a cégednek? Szeretnéd bővíteni a meglévő e-mail címlistádat? Esetleg teljesen új online vállalkozásod van és szeretnéd gyorsan ismerté tenni? A hírlevél küldés még mindig hatékony eszköze az online marketingnek.  Segítünk, hogy megbízható és hatékony e-mail…..
barkácsolós Garázskapu 2020.04.14 11:11:49
Elromlott a garázskapud vagy a meghajtásos kapud az udvarodban? A Hörmann a legmegbízhatóbb ebből a szempontból! Nézd meg weboldalukon az egyedi megoldásokat!..
Újítsd fel tetőteredet és vásárolj kényelmesen webshopból. Megbízható márkák, kényelmes házhoz szállítás. A legújabb innovatív Fakro, Roto és Velux tetőtéri ablakok egy helyen. Nézz körül a webshopban!..
Aki rendszeresen fúr, farag, vág barkácsol akár hobbiból, akár munka közben az biztosan tapasztalta már, hogy a por nagyon megnehezíti a munkát. Nem csak azért kellemetlen, mert egy idő után nagyon bántja az ember tüdejét és bőrét, hanem azért mert nehezebb miatta koncentrálni. Amikor egy melegebb…..
Azok számára, akik komolyabb mennyiségben nyomtatnak nem mindegy, hogy saját nyomtatót kell vásárolniuk vagy a bérlés mellett döntenek. Sokan az egyik mellett míg mások a másik mellett tennék le a voksukat. Ez is egy igazán megosztó kérdés, hiszen nagyon vegyesek is a tapasztalatok. Hogy én mit…..
A led izzók egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Ennek az egyik oka, hogy egyre elérhetőbb áron kaphatók és a minőségük is jobb. Azonban azt is tudjuk, hogy nem könnyű valóban jó led izzókat kapni, mivel ezen a téren is nagyon aktívan dolgozik Kína és sok a vacak termék. De szerencsére nem…..
Az infrafóliával való fűtés veszélyeiről írtunk már korábban is, de az új házat építőket az üzletkötők sajnos meg tudják még mindig győzni ennek a terméknek a gazdaságosságáról és hatékonyságáról. Állandó szakértőnk segítségével próbálunk egy újabb problémára rávilágítani...
Megmaradt deszkákból (régebbi, ép, de rusztikusan megöregedett darabokból is) viszonylag kis barkácstudással is nagyszerű, új kisbútorokat készíthetünk. Ízlésünk szerint festhetjük, pácolhatjuk, antikolhatjuk, lakkozhatjuk, díszíthetjük.  ..
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..