Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipipont

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyit illik jattolni? Ki ad szívesebben borravalót? Jár a pluszpénz a vendéglátónak? Beszéljünk nyíltan a jattolásról, előre leszögezve: nem mindig az adja a legtöbbet, akitől várnánk. NE UTÁLJATOK MIATTA Szeretném az elején tisztázni: megtartom a borravalót, nem adom oda a pultosoknak. Mielőtt…..
Négy szendvicsbár, egy pizzéria: Szabó Tibor magasra tette a lécet vendéglátósként. Kifaggattuk, érdemes-e vállalkozni, mennyire megszállottja a pénznek, és kiből válhat sikeres üzletember? Mint megtudtuk: sokan inkább maradnak a komfortzónán belül, pedig a sikernek nem bonyolult a receptje. Miért…..
Pipipont 2019.05.12 10:46:40
@lenörd hofstadter:A következő mondatig érdemes lett volna mégis továbbolvasni: ,,De nem ez a legfontosabb, sokan vannak, akik a nulláról építik fel a bizniszüket."
Köszi a kommentet, szép napot :)
Pipipont 2019.05.22 16:28:21
@Styx xXx: Egyrészt ahhoz, hogy kikerülj az Indexre, ahhoz egy dolog kell: olyan tartalmat készíteni, ami az Index szerint releváns. Ergo ez tőlünk teljes mértékben független, mindenesetre örülünk, és büszkék vagyunk a kiemelésre!
Másrészt társszerzővel dolgozom, vele készítettük ezt a kvázi öninterjút is, ami egyáltalán nem újkeletű dolog.
Harmadrészt a reklám mindenképpen pozitívum, még ha csak Szegeden lennénk is - de speciel Hódmezővásárhelyen és Békéscsabán is van üzletünk, és nyáron nyitunk Budapesten is.
Köszönjük a kommentedet, szép napot! :)
  A profi vendéglátás alapja a jó termék és az emberi hangnem. Utóbbira kevesebb étterem fektet hangsúlyt, gyakran még át is vágják a fogyasztót. Persze, a vendégekről is tudunk mesélni meredek sztorikat, amikor nem könnyű úriembernek maradni a pult mögött. MELEGNEK NÉZTEK, AMIÉRT JÓARC VAGYOK A…..
Tudatosan táplálkozni népszerű dolog manapság, éppen ezért sorra vettük, hogy milyen szempontok alapján válogatunk az ételek közül. Tényleg tovább élnek, akik görcsösen figyelnek a kalóriaszámra? Az ár mindenek felett? 1. Íz A három fő szempont közül - íz, minőség, ár - nekem abszolút az első a…..
  Bárhol is dolgozzunk a világon, a főnökünk érdeke, hogy a legtöbbet kihozza belőlünk. Ha erre képes, megbecsüli a beosztottját. Ha hajlandó vagy arra, hogy a maximumot nyújtsd, akkor a legaljasabb munkaadó is a tenyerén fog hordozni, mert neki is megéri, hogy a cégénél maradj. Az alapvető…..
Töretlen sikernek örvend a gondolat, miszerint külföldön munkát vállalni jobb döntés, mint itthon karriert építeni. Elmesélem Nektek a saját tapasztalataimat, melyet ötéves Angliában tartózkodásom során szereztem. Bár ez csak az én történetem és tapasztalatom, a tanulság mindenkié. Már a…..
  Hogyan lehet a semmiből felépíteni egy országos üzletláncot? Hogyan válhat be egy csirkejelmez, mint marketingfogás? Előfordulhat, hogy a beosztott elküldi mosogatni a főnökét? Ismerjétek meg a Pipipont történetét, ami Szegedről, egy sarki büféből indult néhány évvel ezelőtt.. A kezdetek:…..