Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kámfor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
kámfor 2008.09.07 22:32:58
Hokikori: végre, köszi. Remélem Zsilett is olvassa, mert végre megtudja ki volt Háry Jani igazi társa. Lehet, hogy Zsilett még szuperminis szülő ezért nem láthatta az egykori Stars-UTE Ek - akkor még - bajnoki döntőt, ahol 9:1-re győzött a Megyeri úton a Stars és Háry Jani társa 8 gól 1 gólpasszt ért el, bocs.
JA és azóta sem állt meg, lsd:

"Galló Illés az orosz szuperdöntőben
2008.02.20. 11:11 F. Kapus

A CSZKA Moszva elleni 7-5-ös keddi siker után behozhatalanná vált a Galló Illéssel felálló Belije Medvegyi előnye: készülhetnek a világ legjobb ifjúsági bajnokságának döntőjére.

A csapat nehéz mérkőzésen verte a CSZKA-t. Az ifjú katonák már 4-1-re is vezettek, de Galló két góljának is köszönhetően végül papírforma-eredmény született. A harmadik szezonját Moszkvában töltő magyar center klubja öt fordulóval az alapszakasz vége előtt 12 pontra növelte előnyét a Dinamo Moszkvával szemben. Ez azt jelenti: a moszkvai régiót az 1992-es születésűek között ők képviselik a március végi összorosz fináléban.

Hatalmas teljesítmény, hogy egy huzamban harmadszor lettek Moszkva-bajnokok. A szuperdöntőbe tavaly is eljutottak, de pontazonossággal, egymás elleni rosszabb eredmény - további bosszantásképpen egy hosszabbításos vereség - miatt a Metallurg Magnyitogorszk lett a bajnok. Idén javítani szeretnének. Egy helyezést."

IGEN, ők a már lassan a jelen Ocskay-Palkovics párosa, bármennyire is idegesít egyeseket, igaz nem egy klubban játszanak,de ha összekerülnek, mint tavasszal a Stars hazai tornáján, akkor...

A szövetség is rájött közben, hogy nekik is jobb ha őket támogatják! Ugye?!
Bő egy héttel a szlovák szövetség várhatóan végső döntése előtt a Bp. Stars felkészült minden eshetőségre. A szlovák nem esetén következő Stars-lépésekről olvashatnak. Szabó István, a Bp. Stars elnöke elöljáróban kijelentette, klubjuk mindent megtesz annak érdekében,…..
Nem egész két hete írtuk, hogy a szlovák szövetség nem adott zöld utat annak, hogy a Lokomotiva Nové Zámky és a Bp. Stars fúziós csapata két bajnokságban induljon. Újabb fejlemények vannak az ügyben. A cikk végén szavazhatnak. A végleges döntést még nem hozták meg, húzódik…..
kámfor 2008.09.03 11:31:25
Tillasz: bocs, de én nem a szlovák szövetség döntését kértem számon az MJSZ-n, hanem a sajátját. Amúgy a 3 fiú részvételével bejutottak a rájátszásba, ez is bocs. Hardy lett a kanadai tábla győztese, bocs.

Canadien: pont a Debrecen ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen alsó és felsőházas bajnokság pl.kölyökben és EK.-ben, pedig az lenne a normális, hogy az 6 hasonló tudású csapat játszana egymással az alapszakaszban is és akkor nem kellene elutazni messzire és 20-30-50 gólt kapni, szerintem már ütni is unalmas lehet ennyit. Most is lesznek ilyen eredmények vagy a kölyökben csak ez EK sorok lépnek jégre, pláne ha utólag nem számít bele 1 adott csapat eredménye a bajnokságba (lsd. Pécs esete tavaly a serdülőben a 2. vagy a 3. forduló után)

Bubu0: szerintem lehet a kettőt együtt csinálni csak AKARNI kellene. Nem baj, hogy aki megfelel erősebb utánpótlás bajnokságban az ott játszon, ez biztos,hogy hosszú távon a válogatott csapataink malmára hajtja a vizet.
A többi csapat vezetői is elgondolkozhatnak - ha akarnak - különféle előnyős külföldi együttműködésen.Van, aki már nem csak gondolkodik.Ha az utánpótlás bajnokságokban "nevetségesen" kevés meccs van, akkor külföldön lehet a meccsszámot növelni tornákon vagy Volán és Stars módra.
Akik meg nem jutnak oda és "hátrányos helyzetbe" kerülnek, azok meg ne csak várjanak! S nekik is jobb lehet!
Nézd meg,hogy a Szlovák válogatott NHL-s sztárjai nélkül hogy szerepelt a VB-n. Ha nekünk is minden felső korosztályban lennének nagy számban idegenlégiósaink az csak előnyünkre válhat, de az igaz hogy a 9. helyen végzett csapat harmadik sorának nem hoz semmit. Ezért ne is legyenek kiugró tehetségek?
Jégkorong Megpályáztuk 2014-et 2008.09.02 11:09:00
Elküldtük 2014-es vb-rendezési pályázatunkat a Nemzetközi Jégkorong Szövetségnek. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a határidő szeptember 1. volt, ezt tartottuk. Az A csoportos világbajnokság két rendező városaként Budapest és Székesfehérvár szerepel az anyagban. A…..
A 2008/09. évi előkészítő bajnoksággal kezdtünk, most a kölykök jönnek. Alulról haladunk, a szuperminivel és a minivel nem foglalkozunk, ott még nem tekinthetők véglegesnek a nevezések. A nagyobbaknál a versenykiírás és a nevezett csapatok már fixek. A kölyök korosztályba…..
Real Újpest KÖZLEMÉNY 2008.07.12 18:30:00
Az Újpesti Torna Egylet Alapszabálya 33. § a) pontjának első bekezdése alapján, ugyanezen pont második bekezdésének harmadik fordulata felhatalmazásával 2008. augusztus 8-án, pénteken 17:00 órai kezdettel, az Egyesület dísztermében (1044 Budapest, Megyeri út 13.,…..
Nem pontosan érthető, hogy az MSNClub bevű magyar oldal milyen alapon kéri el felhasználóitól az MSN-es felhasználónevüket és jelszavukat. Történetesen már maga a nyitóoldal is olyan, mintha a Microsoft egyik hivatalos oldalán járnánk. Közben pedig nem. Egyik olvasónk rövid…..
Nemrég szóltunk a serdülőválogatottról, már akkor sokan hiányolták, hogy nem az ifikről vagy a juniorokról cserélünk eszmét máris. És ennek is eljött az ideje. Az alábbiakban közüljük a komplett U18-as keretet, tartalékokkal együtt. Utóbbiak közt olyan tehetségek is vannak,…..