Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerk_off

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiszív Forever alone? 2019.06.13 07:18:14
Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban is. Vannak, akiknek ez semmit nem jelent, hiszen talán egész életükre tudatosan ebben az életformában látják a saját boldogságukat. Mások fordulóponthoz, válaszúthoz érkeztek. Az egyedül felépített csillogó élet (vagy éppen csak…..
jerk_off 2019.06.16 01:27:01
érdekes egy kommentfolyam volt, döbbenetes módon nulla anyázással. ritka ilyet olvasni.

szinte minden hozzászólásban volt vmi igazsagtartalom, kivéve azt az egy féleszűét, aki még ebben a témában is meglátta orbán viktort.

az hogy ki és miért szingli sztem nem lehet egyetlen általánosító jellegű kaptafára felhúzni.
abban viszont egész biztos vagyok hogy mindenki "felfelé néz" - mindenki jobbat keres mint amilyennek magát értékeli. a nők jellemzően gazdagabb, sikeresebb, státuszban értékesebb prédára hajtanak, mint amennyire ők szépek. az igazán jó csajok még ehhez sármot is elvárnak, meg persze örök hűséget.
a ffiak meg jótestű, szép csajokra vadásznak (szebbekre, mint amit saját státuszuk indokol). az igazán sikeres ffiak ehhez még azt is elvárják, hogy a csaj "vak" legyen, de minimum toleráns, amikor az alfa másfelé vadászgat.
szóval, én tulajdonképpen már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán létrejönnek házasságok és nem szingli mindenki.

én egyébként az vagyok, bár inkább az ódivatú, agglegény szót használnám. sokáig zavart ez a dolog, értéktelennek éreztem magam. mára kénytelen-kelletlen belaktam az életemet önmagammal és furcsa módon jól érzem magam benne, bár boldogságot nem hazudok. kurva ritkán takarítok, ha barátaim össze akarnak ülni egy sörre, én mindig ráérek, moziba egyedül szeretek menni, a gatyáimat szétszórom a kecóban, és reggelente zuhanyzom. hogy hiányzik-e ebbe az életembe egy nő? a f@sz se tudja. talán. de égető szükségét nem érzem, az biztos.
        Vasárnap volt. Épp otthon lazítottam, amikor pittyent a telefonom. Először nem is tudtam, hogy mi jelzett, mert ezt a hangot még nem ismertem. A társkereső app-nak a hangja volt, talált nekem egy pasit, aki egy üzenetet is írt.         Évek óta szingli voltam. Ezt a társkeresőt is már…..
Amikor Rákosi Mátyás új himnuszt szeretett volna íratni Magyarországnak, a felkért Illyés Gyula és Kodály Zoltán megijedt a feladattól, de a top tenünkben listázott többnyire középszerű vagy annál is rosszabb műdalok alkotói híján voltak az aggályoknak, és bátran bevállalták, hogy megírják az új…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
jerk_off 2019.03.06 20:14:19
@Aegopolis2: nem is tudtam h francoek ezzel indították a háborút. kösz az infót!
amúgy nekem a 'budapest fölött az égbolt felhőtlen' egy rolls frakció számból ismerős. vagyis lehet hogy a krimó is inkább arra akart utalni, nem tom.
A 24.hu írta meg először, hogy otthagyta az Echo TV-t a Szikszai Péter-Mentes Katalin kettős, először Szikszai, a vezérigazgató-helyettes, majd élettársa a hírigazgató Mentes Katalin is. Szikszai a Dunat TV-ben még bemondónőként ismert, az Echóban vezérigazgatóként tevékenykedő Farkas Boglárkával…..
Mikor ismételten belevágtam az online ismerkedésbe, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, és egyben ennyivel másabb mint a korábbi tapasztalataim. A korábbi ismerkedések inkább illenek egy banális vígjátékba, míg most a romantikus drámák időszaka van. Biztos, hogy sokban…..
jerk_off 2013.06.01 00:39:28
@Anticinderella: de akkor mi a célja a blogodnak? Frankon. Okoskodni nem akarsz - okes. Vmifele önismereti gyorstalpalo? Lassuk mit szól a külvilág a nyilvánosság előtt elkövetett onboncolasodhoz? Ha írsz, kell h legyen vmi celod vele. Mi az? Lehet ha tudnád akkor az egész ertelmesebbnek tunne?

ugyanakkor riszpekt hogy valaszolgatsz minden idetevedonek.
jerk_off 2013.06.01 01:08:15
@Anticinderella: oksa, kvázi napló kisse extrovertalt notol. Vagy épp egy introvertalttol aki ezzel próbál kiugrani a saját árnyékának arnyekabol.
Nos, akárhogy is, sok sikert.
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
jerk_off 2012.05.25 11:32:40
@beacska: sztem itt nem az a fontos hogyan jácctak ők az előző évadban. ide lettek hívva, h döntsenek arról, ki a szimpatikusabb. sztem (de ez nyilván szubjektív) egy jóérzésű ember ebből a brigádból a rolival azonosulhatott leginkább.
az ádám tavaly nem volt nekem szimpatikus, de az idei évadot és az idei szarkeverést látva, vmi átértékelődött bennem a tavalyiakat illetően. ami pedig tény, tavaly az ádám kilépett azért, h a dani folytathassa a játékot. nem tudom, h az idei bagázsból bárki megtette volna ezt.
úgy hogy én nem látok az idei döntésük és a tavalyi játékuk között olyan kirivóan feszülő ellentétet.
jerk_off 2012.05.25 11:37:51
@Dr Grey Spencer: furcsa, de sok mindenben egyetértek veled :) annak ellenére is, h mint föntebb írtam, nekem mind3 régi játékos döntése racionális és szimpátia alapon is vállalható volt. most is így gondolom.

viszont az amit a pít magáról állított, pont olyan képmutató és kisstílű magatartást volt hivatott elfedni, amilyen valójában ő volt, és amilyen anikó is, amilyen máté is. de a legügyesebb ezek közül máté volt, így megnyerte a pénzt.
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
jerk_off 2012.05.22 11:01:19
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen, ezt télleg fölösleges feszegetni, csak vmiért fáj. és nagyon.
jerk_off 2012.05.22 11:11:41
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: uhh, csak nem ezo-tévén edzed magad [-:
jerk_off 2012.05.22 11:28:19
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor ezer bocsánat. én az ezót nézem, ha okosodni akarok.
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
jerk_off 2012.05.17 12:15:47
@Pilar Ternera: tuti? akkor már teljesen elhülyültem... és akkor visszaszívtam a hülyeségemet.
jerk_off 2012.05.17 12:20:58
@Pilar Ternera: akkor nem keresek mentséget, megtetted helyettem :)
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Sosem bírom túltenni magam azon, mennyien támogatják az új kiscsillagokat, de ez most mindegy is. Az előző héten megmutatták a versenyzők az új arcukat, kiesett az Immigrants meg az In Diretta, maradt hat, a legjobb hat, Juhász Marci, Szirota Jennifer, Quantum XXL, Mészáros János…..
jerk_off 2012.05.14 15:28:36
@villanella:
persze h személyeskedni akarok, persze h levonom a következtetéseket, hisz süt a mondataidból a sértettség.

mielőtt ádám-éváig visszatolnám a diskurzust, hadd idézzem ide azt amire először válaszoltam neked (biztos ismerős lesz): "ja bocs, csak éppen azzal, hogy bevállalta, hogy egy szellemi szarhoz adja a nevét, egy ugyanolyan figurává vált, amiről beszélsz. azt azért hajlamosak vagyunk puzsér kapcsán elfelejteni, hogy a csávó gyakorlatilag eladta a lelkét azért, hogy VÉGRE valaki felfedezze. ennyi történt. a baráti köröm 80%-a tudna ugyan így kritizálni, sőt, anyám, ha beültetném, pont olyan lenne, mint a puzsér.
a kurva nagy művész lelke a kritikus úrnak azért gondolom, nem háborog sem a pénz, sem a hírnév miatt, amivel járt neki az, hogy ezt a minőségi feladatot elvállalta. aztán lehet mondogatni, hogy végre egy értelmes ember a zsűriben, de megalázni embereket, könyörgöm."

eddigi életem során minden esetben azoktól hallottam az "eladta a lelkét" frázist puffogtatni, akik repesve várták h "eladhassák" a sajátjukat, csak arra éppen a kutya sem volt vevő. hogy miért? szerintük nyilván azért mert az övék túl drága és szofisztikált ehhez a bárdolatlan világhoz, a világ szerint meg azért mert a középszerűségük egy lukas garast sem ért. úgyhogy hidd el, kurvára nem bonyolult téged a 25 mondatod alapján analizálni, olyan szinten közhelyesek és sértődöttek.
jerk_off 2012.05.14 15:44:41
@villanella:
nem volna nehez, de nyilvan fajna neked mint az oszinteseg amivel nem tudsz mit kezdeni.
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
jerk_off 2012.04.18 10:28:25
@fl3sli: így van, jól mondod. ráadásul a melák is a riportszobában úgy adta elő, h érezni lehetett belőle, h ő pont emiatt mondja. melák jó arc, okosnak nem mondanám, de keresetlenül őszintének mindenképpen.
jerk_off 2012.04.18 10:46:58
@horee6: sztem így kívülről bekamillázva kifejezetten vicces a melák. persze, ezeknek 24/24-ben kellett elviselniük egymást, és úgy már nem biztos h könnyű az ilyen melákféléket tolerálni.
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..
jerk_off 2012.04.05 13:43:58
@Billy a kölyök: nem volna vele baj ha tévébemondó lenne
jerk_off 2012.04.05 15:11:57
@hideg kéz: közepes = mini.
aki már a sajátjára se tudja azt mondani h nagy, az azt mondja közepes, ami annyit tesz, hogy pirinyó. kicsit ugyanis senki se fog mondani. a csaj sem aki megfogja, mert az meg saját magát nem égeti, h így járt.
tehát ebben a szellemben kétféle létezik: nagy és közepes.
jerk_off 2012.04.05 15:43:57
@hideg kéz: jaja, de az önbevallásos közepesek biztos, h minden esetben kicsit titkolnak [-:
hogyvolt Éden hotel - 2x18 2012.04.04 06:00:00
Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra…..
jerk_off 2012.04.04 10:59:06
@Alfonzina: mondjuk ahhoz télleg senkinek semmi köze h kinek mi a nickje.
jerk_off 2012.04.04 11:36:12
@Alfonzina: itt mindenki beleszól minden beszélgetésbe, erről szól a kommentelés. továbbá nem egészen a beszélgetésetekbe szóltam bele - mindössze méltatlannak érzem, ha vkinek a nickjére okoskodunk. de ha szted ez egy követendő irány, akkor hajrá, ne fogd vissza magad.
jerk_off 2012.04.04 12:23:03
@Alfonzina: nincs jelentősége.
Ma jelent meg az Indexen az az írás, amiben az egykori EstFM alapítói, műsorvezetői, tulajdonosai emlékeznek vissza a nagyjából tíz évvel ezelőtt meghalt rádióra. Melis András tulajdonos abban a cikkben nem szerepel nyilatkozattal, most viszont teljes egészében, vágatlanul…..
jerk_off 2012.03.28 15:30:26
@FilcTroll: azert mert nem helyesen ejt ki egy nemmagyar tulajdonnevet, eleg nagy szuklatokoruseg kell ahhoz hogy teljesen muveletlennek nevezzuk. kulonben nem ismerem a nevezett holgyet, es lehet muveletlen, de nemarezert.
jerk_off 2012.03.28 19:12:01
@FilcTroll: most vegtere is szakmai igenytelenseg? akkor megse teljes muveletlenseg? elobbivel egyetertek, de a muveletlenseg nalam nem a kiejtes alapjan definialodik.
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
jerk_off 2012.03.20 01:50:54
@baba jaga: ha mar okoskodtal rainman ugyben akkor nezzel mar utana a recenzio es a kritika kozotti kulonbsegnek, te muveletlenek apostola. ha ez sikerult, es meg is ertetted, akkor johet a puzser fikazasa. de addig max a labujjat szopogathatod.
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
jerk_off 2012.03.09 12:07:39
@Peter_Cs: jaja, a legjobb most a ligában a kira. pedig az első nap után asszittem lobotómiára rohanok, minden egyes alkalommal, ha megláttam/meghallottam.
ahogy osztja a peti fiút, marha mókás.
jerk_off 2012.03.09 13:22:13
@Zka: pedig eléggé leszakadt a farzsebe a lánynak, és a mamutbokáról még nem is értekeztünk. ettől persze még kedves ő.
jerk_off 2012.03.09 14:14:04
@jamesz: stabil oldalfekvésben volt, meg is nyugodott vmelyik, h így nem hányja tele a száját... ennél többet igazán nem tehettek azért a tuskóért.
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
jerk_off 2012.03.07 10:59:16
@fran7: edina bokáját tegnap külön is elemezték a discovery channel "indiai elefántok a modern popkultúrában" c. természetvédelmi adásában.
jerk_off 2012.03.07 11:09:18
@fran7: oké, akkor csak vizesedik [-:
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Nem hosszabbítja meg a Beugróval a 2011 januárjában kötött szerződését a Viasat3. A kedvelt improvizációs színházra épülő tévéműsor korábban megfordult az MTV-n, a TV2-n és a Coolon is. "Folytatódik a Beugró március végétől" - árulta el megkeresésünkre a…..
jerk_off 2012.01.27 18:45:51
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
jerk_off 2011.09.22 11:37:17
@Som bértollnok: igen, tudom, hogy nem som úr írja az inkriminált cikkeket (illetve feltételezem), de az impresszum szerint vannak rovatvezetők, és talán főszerkesztő is, akik hitem szerint elolvasnák a sinkovics által írott mélyen szántó gondolatokat. és ha így történik, akkor mi van az ő értékrendjükkel? és ha nem így történik, akkor viszont miért nem így történik? ezt vajon megkérdezi tőlük a főnökük, ha van?
megértem persze, ha erre nem fog tudni érdemben válaszolni, én sem szívesen mosom a kollégáim/főnökeim szaros alsógatyáit.

a fizikai erőszakot én is elítélem nyilván.
jerk_off 2011.09.22 12:33:51
@Som bértollnok: akkor pontosítok, azokra a sértődötten toporzékoló kisgyerekre hajazó cikkekre gondoltam, amiket ez a sousa ügy kiváltott az újságból, sokunk szerint fölöslegesen (és itt leginkább a tréner kirúgására gondolok). de tévedhetek is.

a net meg ilyen, de ezt SG is tudja, mindenki tudja. cikkben leírni olyan, mint ha nyilasi tibi megszakért egy unalmas meccset az unalmas kliséivel 130-adszorra is hiányolva a középpályás védekezést.

na, mindegy. túl lett ez beszélve, kábé minden elhangzott már. SG javára szóljon, hogy az elhunytakról mindig kiváló megemlékezéseket ír!
jerk_off 2011.09.22 13:54:30
@mjordan:
"És ha az olvasótokat, a VEVŐT érdekli Sousa nyilatkozata a meccsről?"

+1
Két dal van ma Magyarországon, amivel pozitív és negatív értelemben is az őrületbe lehet kergetni egy csomó embert: Fluor Tomi Mizuja, illetve a Quimby Most múlik pontosanja. Hó Márton fokozza az élvezeteket, egyben adja elő a két számot lo-fi stílusban:  ..
jerk_off 2011.07.21 14:30:09
@Földi Giliszta: már megijedtem h ifjúkorod komplett fesztiválélményét végig sorolod itt nagy méltatlankodásod közepette. továbbá robert smith a szin-en a valamikori önmagára halványan sem emlékeztető szerencsétlenség volt.
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..