Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Dagobert

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rebeka hercegnő a Disney Channel Elena, Avalor hercegnője című sorozatában tűnik fel idén, éppen Hanukkakor. Részletesebb ismertetőt a linken találtok. :)  Sir Dagobert  ..
A 2019-es év eddig legjobban beharangozott és várva-várt Disney remakeje az oroszlánkirály (volt). A film bemutatását megelőző trailerek végig azt sugallták, hogy gyakorlatilag a ’94-es rajzfilmet kreálták újra a legmodernebb filmes technikával. Noha a történetben van potenciál és néhány…..
ScreenKnights Visszaszámlálás 2019.05.30 23:16:10
Kedves Olvasóink! Örömmel emlékeztetünk mindenkit, hogy már csak 50-et kell aludni, és bemutatják az Oroszlánkirály élőszereplős változatát. Visszaszámlálás indul! :) ..
Aki látott az úgynevezett Disney Klasszikusok közül akár egyet is moziban a ’80-as, ’90-es években gyermek/kamasz/fiatal felnőtt korában és szerette, annak mindenképp ajánlatos megnéznie az élőszereplős remake-et.  Remake bizony a javából. A gyártó – ígéretéhez híven – követte az 1992-es mese…..
A Disney egy újabb izgalmas, lehengerlő  "szereplőgárdával" operáló animációs munkája 2019 november 19-től lesz megtekinthető. A sorozatban végigkövethetjük Echo, a palackorrú delfin kalandjait, ahogy a felnőtt élet kapujában találkozik eddig számára ismeretlen kalandokkal és a nagybetűs élet…..
Kedves Olvasók! Percekig töprengtem az Oroszlánkirály második trailerének megjelenésekor, hogy a többi filmes/mozis/disney-s etc. bloghoz hasonlóan megosszam- e veletek még melegében. Végül úgy döntöttem, hogy nem fogom. Az elmúlt néhány napban  legtöbbetek már találkozott az ízelítővel – aki…..
1994 több szempontból is mozgalmas és jelentős év volt. Nem csak itthon, de szerte a világban izgalmas események zajlottak, amelyek egy része gyásszal teli (ruandani népirtás, Hamasz első izraeli terrorcselekménye, Ayrton Senna halála), a többi azonban ünneplésre ad okot. Itthon két jeles dátumról…..