Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egil

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaotikus kicsit az egyenes mozgású fűrészlapok megnevezése, befogásuk módszerei is változatosak. Ebben próbálok rendet tenni és bemutatni a gyakran felmerülő problémákat. Tipikus hibalehetőség, majd elhárítása kerül napirendre gépboncolással egybekötve, illetve egy végre…..
Időutazós, sorozatgyilkosos, rejtélyes, megszállott rendőrös. Thomas Lockhart járőr nem dédelgetett nagyratörő álmokat, csak egy normális életre vágyott. A felesége éppen az első gyermekükkel minden órás, már alig várják, hogy szülők legyenek. A munkáját szereti, és nyomozó akar lenni, a képességei…..
Írtunk korábban az elektronikai hulladékokról, és arról, elméletileg hogyan kellene kezelni őket. Vannak kijelölt helyek, ahol lehet őket gyűjteni, a háztartási szemetesben nem lenne szabad landolniuk. Miért végzik sok esetben mégis ott?..
Egil 2019.10.09 11:28:00
@zsszucsi: nagyon jó példa a festékes vödör/maradék festék. Keress a közeledben vagy távolabb egy olyan hulladékudvart, ahol átveszik. Te nem leszel jogosult leadni ott, tehát keress a körzetükben egy ismerőst, aki leadhatja vagy akinek a nevében leadhatod. Ellenőrizd, hogy ne legyen szemétszállítási tartozása, vigyél igazoló csekket. Nekem így sikerült:-)

A mi városunkban van lehetőség évente 1x leadni az elektronikai hulladékot, de nincs hulladékudvar. A festékmaradékok évek óta álltak a garázsban, de aztán a közelben, egy nálunk sokkal kisebb városban nyitottak hulladékudvart. És kurva nagy szerencsémre, anyósomék a szomszéd településen laknak és jogosultak leadni. Na így ment.
De ez igazából egy vicc....
Ma elmesélek két történetet, különös aktualitásaik okán. A hét elején családi körben beszélgettünk. Egyszer csak a régi időkre terelődött a szó és anekdoták következtek arról, hogy hogyan utaztunk a 70-es és 80-as években. Felelevenedtek az emlékek a…..
Egil 2019.05.24 22:09:39
@Nagykörúton túli magyar: Ok, tehát ha nem lenne a multi, akkor azok akik most nála dolgoznak napi 30.000 Ft-al többet keresnének? Ja nem, munkanélküliek lennének...
Furdancs Blog Beton, zsákból… 2019.04.18 07:05:18
A helyzet az, hogy az ember tényleg mindig (és folyamatosan) tanul. Anno gyerekként olyan családban nőttem fel, ahol mindig mindenki épített/készített valamit. Ennek sokszor része volt kisebb mennyiségű beton elkészítése, pár méter udvari járdához, vagy épp terasz, fészer, madárvolier vagy hétvégi…..
A németekkel kapcsolatos sztereotípiákat szerintem mindenki kapásból sorolja (precízek, humortalanok, az autópályákon megy a száguldozás, stb.), más kérdés, hogy ezekből mennyi és hogyan igaz. Legutóbb azt néztük meg, mik azok a dolgok, amiket Spanyolország tanít meg a…..
Egil 2019.04.09 17:00:56
@Sorceress777: De 20 km autópálya felújítás, vagy egy kereszteződés átépítése ugyanaz a meló.