Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richárd Budai

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindent az iPhone-ról Az IOS 2019.06.11 23:18:37
IOS 7 Az IOS 7 hozta a legnagyobb kinézetbeli újítást az összes verzió közül. Jony Ive átvette az IOS designolását és újratervezte az egészet. Kinyírta a 3D-s felépítést, és a flat design jegyében alakította át a felhasználói felületet. Az új ikonok főleg geometriai alakzatokból épülnek fel, és…..
IOS 4 Az IOS 4 2010-ben jelent meg és ez volt az első IOS verzió, amit nem kapott meg az iPhone 2G. Mivel nagyon sokan hiányolták az előző verziókból a multitaskingot (több alkalmazás egyszerre futtatása és könnyű váltás köztük) és a háttérképállítás lehetőségét, ezért az új IOS-ben ezek lettek a…..
Az IOS a második legnépszerűbb mobiltelefon operációs rendszer, és szerintem a legkönnyebben kezelhető mind közül. Első verziója 2007-ben, az első iPhonenal együtt jelent meg. Alapjául a macOS tizet vették és designban is hasonlít hozzá. Az elkövetkező pár sorban végigvesszük az IOS verziókat…..
Kedvenc cégünk az Apple már kiadott néhány speciálisnak mondható telefont. A mai bejegyzésben ezeket fogom megmutatni nektek. iPhone 5C Az iPhone 5C egy 2013-ban kiadott 4 hüvelykes kijelzővel megáldott aranyos kis telefon, amivel az Apple a fiatalokat akarta megcélozni. A telefon nem volt rossz.…..
Az iPhoneokhoz számtalan kiegészítő érhető el, de most csak néhányat mutatok be nektek. Kezdjük is! Töltéshez Az Apple weboldalán kapható dokkoló sok mindenben segítség lehet. Kényelmesebbé teheti a töltést és a fájlátvitelt is. Az egyszerű, letisztult dizájn sokaknak tetszhet, viszont nekem nem…..
Beüzemelés Minden újonnan vásárolt iPhone mellé jár egy töltő, egy Lightning-USB kábel, egy EarPods fülhallgató, és a tengernyi papír között megtalálható a SIM kártya kiszedő tű. A telefont feltöltve kapjuk, de mielőtt bekapcsolnánk, bele kell rakni a SIM kártyát. A tűvel ki lehet pattintani a…..
Biztos megtörtént veletek, hogy szerettetek volna venni valamit, de abból a valamiből egyszerre több típus is volt a piacon. Pont ez van az iPhoneoknál is. A mai bejegyzésben megpróbálok segíteni nektek iPhone vásárlásban. A modellek Az iPhoneokból 2019 elején több típus is forgalomban van. Az…..
Üdv mindenkinek! A mai részben befejezzük az iPhone-ok történetét és eljutunk 2019-ig. Terminátorok Az iPhone 6S-t és 6S+-t gondolkodás nélkül nevezhetjük terminátoroknak, hiszen a belsejük még mindig hihetetlenül erős. A képernyő alatt ülő brutális kétmagos Apple A9 processzor nemcsak a 2015-ös…..
Az előző részben megbeszéltük, hogy az Apple hogyan jutott a mobiltelefonipar csúcsára, most pedig folytatás következik. A mai nap eljutunk az iPhone 6-ig. Akik még ma is velünk vannak Az iPhone 4S 2011 őszén jelent meg, és ez volt az utolsó mobil, amit Steve Jobs mutatott be. Mondanom sem kell,…..
Az iPhone-ok a 21. század legnépszerűbb és legtöbb bevételt hozó mobiljai közé tartoznak. De hogyan is jutottunk el idáig? Az elkövetkezendő pár sorban erről fogok írni nektek. A kezdet és a felemelkedés Az első iPhone fejlesztését Steve Jobs és 1000 főből álló csapata kezdte el 2004-ben. Jobs az…..