Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erős Jancsi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A páratlan külpolitikai sikersorozat folytatódik. ..
Erős Jancsi 2019.03.30 23:03:21
@taga20: "bakker luk, átbasztak! a lézerkard nem az aminek láccik, a geci kezében:)"

A szövegkörnyezetből az derül ki, hogy nem a szűzhártyára gondolsz, mint a luk, amit átbasztak... Akkor meg könyörgöm, nagybetűvel: Luke!!!
Erős Jancsi 2019.03.30 23:17:03
@taga20: Egyébként érdekes a lelkivilágod. A fórumon elég primitíven - ami gondolom az agressszivitást akarja jelenteni - beszólogatsz, de a határon éheztetést (azt hagyjuk is, hogy eddig mit ettek és ki akadályozza meg a zónában evést) már nem tudod elviselni.
A hozzászólásaid azt tükrözik, hogy minden rossz, amit a jelenlegi Kormány csinál. Tényleg érdekelne, hogy mi motívál. Ha még tanulsz, vagy nyugdíjas vagy, akkor számodra semmi jelentőssége, Lőrinc cége épít valamit, vagy mondjuk a Skanska. Ha alkalmazott vagy, szintén mindegy (eltekintve attól, hogy most a magyar cégek több munkát kapnak, így az álláslehetőség még jobb). Közalkalmazottként pozitív az életpálya, vállalkozóként béna az, aki ebben a helyzetben nem növekszik. Aki rosszul járhat, az az ellenzék (azért ők sem nagyon), mert nem ők intéznek mindent.
Szóval tényleg érdekelne, hogy te hová tartozol.
Erős Jancsi 2019.03.30 23:21:29
@taga20: "bár valószínű, hogy egy fekában több empátia szorult, mint beléd"
Én nem fekázom őket, de a helyén kezelem az empátiájukat. Megnéznélek, Nairobiban kitennénk, hány percet élnél a nagy empátiáddal...