Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taltoskiraly

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen Lét Szavak és érzések 2019.05.14 18:08:43
Szavak és érzések nem mindig fedik egymást! Az ember szereti elfedni az érzéseit a szavakkal! Nem mindig sikerül, de néha bejön! Csak hogy egyszer, vissza üt s akkor, fájdalom tör rá, mit nehéz feldolgozni!Miért hazudik, mert beakarja csapni önmagát?! Vagy mást? De sokáig úgy sem sikerül! Életünk,…..
Jelen Lét Kérdés? 2019.05.11 21:15:49
Az alázat útja Ha hagyom, elvesztem! Ha nem, akkor még inkább! Most, mi az igazság?Alázatossá válni? De nem tudom hogyan? Mi az alázat? Mindenbe beletörődni, vagy harcolni? Mint Jézus tette, beletörődött sorsába az ATYA AKARATA SZERINT? Ez az alázat? Én nem tudom! Már nem szabad gondolkodni, mert…..
Jelen Lét Szerelem/ Vágyak 2019.05.11 21:08:30
Vágy a Te szerelmedértmely tiltott!Vágy a Te csókodért,melyet felejtenem kell! Ölelésért, melyforrón éget el!Ölelésért, melysosem múlik el! Felejteni mindent,Mindent mi éltetett.Felejteni mindent,Mit valaha szerettem! Bocsásd meg ha néhaNem sikerül nekem!Emlékfoszlányok, vágyakHozzád…..
Jelen Lét Emlékezzünk.... 2019.05.11 21:03:53
Isten parancsait kifacsarták és megmásították a saját akaratukra, hogy minél több jusson nekik a pénzből és a hatalomból! Az egyszerű embert álnok hazugságokkal vezették félre és bénították le a tudatukat, félelmet keltve bennük! "Bűnös vagy"! Csak az a baj, hogy aki ezt mondja másoknak, az a…..
Jelen Lét Negatív vagy pozitív? 2019.05.03 20:32:44
Nem kell mindenre reagálni! Nem kell félni, és a félelem által mindenki más gondolatát, melyet szavakba ölt, "negatívnak" titulálni! Ugyan is mindenki saját maga dönti el, hogy mit akar a tudatába beengedni, mit enged be a saját világmindenségébe! Mert tudnod kell, hogy a Te "világmindenséged", a Te…..
Én Népem Figyelj Rám! Segítek! De Nektek is tenni kell! Tegyétek félre a karmikus adósságotokat!Ismerjétek fel az "ármánykodást"! Kerüljétek el! Nem kell, hogy bizonyítsátok az igazatokat! Ha beugratok a cselnek, csőbe húznak benneteket!   El akarják venni Tőletek a Szellemi tudásotokat! Félre…..
Jelen Lét Szeretet 2019.04.26 19:26:58
  Ti az Én Népem vagytok!Ősi tudást hoztatok!Bennetek van, s élitek,Szeretetben legyetek! Öleljétek a Fákat!Őrizzétek tudástokat!Halljátok a madarakat!Értsétek meg a szavukat! Hívjátok az ŐSÖKET!Szólítsátok meg Őket!Egységre lépjetek!Szeretetben legyetek! Fényruhátok suhanjon!Fényességgel…..
Jelen Lét IMA A HAZÁÉRT 2019.04.19 10:30:16
 Én Uram, Istenem, vigyázz ránk! Ne hagyjad elveszni a Hazát! Sírva kér két szemünk, Irgalmazz minekünk! Emeld fel magadhoz Nemzetünk! Szeretet fénye ég bennünk! Mig élünk hiszünk és remélünk! Vigyázz ránk, nyújtsd kezed, Oltalmazd népedet Az õsi Magyar Nemzetet! Szûzanyánk szeplõtlen Mária,…..
 Szeretettel átölelem ezt a Földet!Minden szeretetem átjárja,Begyógyítja minden zugát és sebeit. Átölelem a vizeket,És minden kincset.Amit magába rejt! Emeld fel a Lelked,Emeld fel a Szíved!Legyen a FöldönMinden Ember boldog! Mondj a Földért egy Imát!Nyisd meg a szíved ajtaját,Ahol a Csillag és a…..
Jelen Lét Csillagszülöttek 1. 2019.04.14 11:37:02
Talán Te is átélted amit én, Gyermekkorodban? Talán négy- öt évesen, de lehet, hogy hamarabb!Minden éjszaka azt láttam álmomban, hogy sok ezer pici gömböcske, mint a szappanbuborékok fel le mozogtunk és nagyokat kacagtunk. Csodálatos gyermek zsivaj volt halható az egész univerzumban! A szivárvány…..
Jelen Lét ÖRÖM RECEPT 2019.04.11 21:34:29
  MINDEN REGGEL ELKÉSZÍTENDŐ   2dl Türelem1 csésze jóság4 kanál jóakarat1 csipet reménység1 adag hitTégy hozzá:2 maroknyi toleranciát1 adag jókedvetHintsd meg sok jóindulattalHagyd összeérni és lesz   MOSOLYGÓS SZÉP NAPOD !!!..
Barátnőm reikizni akart, de én figyelmeztettem nincs még készen rá! Nem hallgatott rám. Újságból keresett magának valakit, akihez hétvégén elment. Következő héten amikor találkoztunk nekem rontott, hogy én Őt cserben hagytam, és ráküldtem rossz erőket!Köpni nyelni sem tudtam, mert figyelmeztettem…..
Tudatos életem ott kezdődött, mikor 1961-ben a kihirdették, embert küldtek az űrbe!   63-ban, mert akkor volt rádiónk, Iskolás társaimmal hallgattuk a felnőttek vitáját, hogy csak a föld van, Isten csak ezt teremtette.   Nincs más!   Egy szép napon kapunk előtt játszottunk, amikor felnéztem az…..